yossarian написа:Даже и с повече и там живее! Е много се впечатлих
Сигурно и ти много се впечатляваш на приказките за немските аутобани на които няма ограничение? Само тоя дето ги разправя хич не е наясно с действителната ситуация.
Само на около 25% общата дължина няма ограничение. А пък на тези места обикновенно трафика е такъв че по-голямата чат от денонощието трудно можеш да поддържаш темпо от 180. Ваканционния сезон е още по-зле. Так че забравете ги тия митове и легенди как в германия всеки кара над 200.
А ми да ти кажа не се впечатлчвам на "приказките за немските аутобани на които няма ограничение". Може би не съм карал толкова там колко ти явно,че да имам статистика колко на % от общата дължина няма ограничение и какъв е трафика и/или темпото през ваканционния сезон, но съм посядвал зад волана в немско и съм имал удоволствието да натискам газта и след показанието от 200km/h. И знаеш ли от какво се впечатлих - от качеството на пътищата, от организацията на двивението, от дисциплината и лоялността на другите водачи. Не съм и искал да те впечатлявам с това кой къде живее и с кой с колко е карал, а само да ти обърна внимание, че тук има хора, които живеят в оная другата Европа и от изкаването ти
yossarian написа:Иха, сериозно! Ти карал ли си в Германия с над 200 км/ч?
лъха неподходящ сарказъм ако не познаваш човека, стилът му на каране и т.н. И в контекста на случилото се, въпросите, които той повдига за инфраструктурата и за качеството на пътната мрежа, са много по-актуални от това кой къде живее, кой с колко е карал и кой какви митове и легенди е чувал. И поради това предлагам да не осираме темата с подобни дискусии.