Действия при кретенски спрял индивид
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:hooligans написа:Perso написа:Без да чета предишните мнения ти казвам - с пирона по вратите и готово!
ти заеби пирона, фани един остър камък и на предния капак му напиши че пред гараж не се паркира, вервай ми вече нема да спира не само пред твоя ами и пред други гаражи
Ако някой ми драска по колата или ми спука гумите какво ли ще му извърша?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ше му извършиш ако можеш ако неможеш ше си тръгнеш не само с надрана кола а и с потрошени ребърца
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
KokoBoxer написа:При подобна случка от КАТ ми казаха че ако го няма шофьора на колата нищо не могат да направят.... да съм чакал ... и да съм му спаднел гумите... (умен съвет .. че после и помпа да му търся ....)
5-6 пъти се обаждах и търпях пък накрая с джипа на един съсед го дръпнахме нахалника насред улицата - ченгетата сами дойдоха

Изпитано. Най -добре е да се остави на средата за да пречи на автобусите. Много ми е чудно , но ченгетата на момента пристигат :

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
XIKS написа:kaiser666 написа:hooligans написа:Perso написа:Без да чета предишните мнения ти казвам - с пирона по вратите и готово!
ти заеби пирона, фани един остър камък и на предния капак му напиши че пред гараж не се паркира, вервай ми вече нема да спира не само пред твоя ами и пред други гаражи
![]()
![]()
![]()
![]()
ше му извършиш ако можеш ако неможеш ше си тръгнеш не само с надрана кола а и с потрошени ребърца
А може пък не аз да съм с натрошени ребра,а ако има късмета да ми извърши това вече става многоооооооооооооооооооо сложно за него,а аз нямам мерак да прецаквам някой да не може да си извади колата ама примерно така да се случи,че съм спрял там за малко и некъв пиклйо да ми сере по колатаааааааааааа ще видиме какво ще се случи с ребрата

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
kaiser666 написа: ама примерно така да се случи,че съм спрял там за малко и некъв пиклйо да ми сере по колатаааааааааааа ще видиме какво ще се случи с ребрата
Няма такова нещо като спиране за малко - или си там до колата и я местиш когато е нужно или си в нарушение и си паркирал, където не трябва.
Постави се от другата страна ти да имаш гараж и да ти спират пред него, и ти да не можеш да излезеш, точно когато най-много бързаш.
Гадно е!
- kaiser666
vasstop написа:kaiser666 написа: ама примерно така да се случи,че съм спрял там за малко и некъв пиклйо да ми сере по колатаааааааааааа ще видиме какво ще се случи с ребрата
Няма такова нещо като спиране за малко - или си там до колата и я местиш когато е нужно или си в нарушение и си паркирал, където не трябва.
Постави се от другата страна ти да имаш гараж и да ти спират пред него, и ти да не можеш да излезеш, точно когато най-много бързаш.
Гадно е!
Еми ще потърся собственика,а ако много бързам ще я бутна.Никакви киселини,чукове,врачки и не знам какво си

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
kaiser666 написа:XIKS написа:kaiser666 написа:hooligans написа:Perso написа:Без да чета предишните мнения ти казвам - с пирона по вратите и готово!
![]()
![]()
![]()
![]()
А може пък не аз да съм с натрошени ребра,а ако има късмета да ми извърши това вече става многоооооооооооооооооооо сложно за него,а аз нямам мерак да прецаквам някой да не може да си извади колата ама примерно така да се случи,че съм спрял там за малко и некъв пиклйо да ми сере по колатаааааааааааа ще видиме какво ще се случи с ребрата
от сега ти казвам че си губещия защото си много самонадеян и какво мислиш да направиш за да стане многооооооооо сложно за него ?явно се мислиш за некъв голям играч щото не си попадал на по големи? моли се и да непопадаш щото много играчи самонадеяни съм виждал как си свиват крилцата........човек трябва да е разумен а не самонадеян
- kaiser666
XIKS написа:kaiser666 написа:XIKS написа:kaiser666 написа:hooligans написа:Perso написа:Без да чета предишните мнения ти казвам - с пирона по вратите и готово!
![]()
![]()
![]()
![]()
от сега ти казвам че си губещия защото си много самонадеян и какво мислиш да направиш за да стане многооооооооо сложно за него ?явно се мислиш за некъв голям играч щото не си попадал на по големи? моли се и да непопадаш щото много играчи самонадеяни съм виждал как си свиват крилцата........човек трябва да е разумен а не самонадеян
Абе аз не съм играч ама съм 100 кила и съм около 2 метра нека ми счупи джама па аз ще му счупа мутрата нали знаеш,че бой и е*ане не се връщат после ако ще да ме размазват важното е,че ще си събира зъбките е аз нема да спирам пред гаража на компира,лука,карфийола и секви такива гадове.На мене мисълта ми беше,че не е това начина.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
ами неразчитай на 100-те кила и двата метра щото ше попаднеш на некое боксьорче дето ше е 80 кила 1.80 и ше те носи брат от единия тротоар до другия 10 пъти и ше си чудиш от къде ти е дошло ....а другия варянт е има бухалки ,ножови,пистолети.......има доста варянти за едрите мажаги да се накарат да се поуспокоят .......малко сърце се иска само..........
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
На старата работа имаше постоянно такива индивиди. Няма надписи, няма знаци няма нищо.
Един комшия си беше принтирал надпис
"НЕ ПАРКИРАЙ ПРЕД ГАРАЖ"
отдолу с още някакъв текст, който не съм чел, на електриковозелени лепенки А4. Или да не са били лепенки ги е лепил с лепило (по-лошо) ВЪРХУ ПРЕДНОТО СТЪКЛО!
Е, гледката как някой чопли с нокът остатъците от предното стъкло, докато същевременно бърза за някъде е безценна!
edit: Иначе съм виждал цивилизовани хора, които си оставят телефона на предното стъкло като спират там, очевидно за малко, та ако пречи на някой да му звънне да я премести
Един комшия си беше принтирал надпис
"НЕ ПАРКИРАЙ ПРЕД ГАРАЖ"
отдолу с още някакъв текст, който не съм чел, на електриковозелени лепенки А4. Или да не са били лепенки ги е лепил с лепило (по-лошо) ВЪРХУ ПРЕДНОТО СТЪКЛО!
Е, гледката как някой чопли с нокът остатъците от предното стъкло, докато същевременно бърза за някъде е безценна!
edit: Иначе съм виждал цивилизовани хора, които си оставят телефона на предното стъкло като спират там, очевидно за малко, та ако пречи на някой да му звънне да я премести

-
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666, ама ти наистина си много глупав.
Тука 100 човека се изредиха да ти обясняват, че ТИ НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАШ ПРЕД ГАРАЖ, а след това действията какви ще са ... то като се обърне колата - пътища много.
Фактът, че ти допускаш, че би могъл да спреш "за малко" пред чужд гараж или да запушиш друга кола, говори МНОГО лошо за теб. А това, че смяташ и да се правиш на отворен, ако евентуално потърпевшия си го изкара на скъпоценната ти колица, само изтъква липсата на каквато и да е мисъл между ушите.
Надявам се, че съм изразил достатъчно ясно мнението си за теб. Ако се чувстваш засегнат, ще ми бъде още по-приятно.
А това колко си голям и страшен го разказвай на момиченцата в училище - тук най-много да се посмеем. Или си сложи снимка на стъклото на колата, че да респектираш евентуалните посегатели над превозното средство. Само да не ти нарисуват мустачки
Тука 100 човека се изредиха да ти обясняват, че ТИ НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАШ ПРЕД ГАРАЖ, а след това действията какви ще са ... то като се обърне колата - пътища много.
Фактът, че ти допускаш, че би могъл да спреш "за малко" пред чужд гараж или да запушиш друга кола, говори МНОГО лошо за теб. А това, че смяташ и да се правиш на отворен, ако евентуално потърпевшия си го изкара на скъпоценната ти колица, само изтъква липсата на каквато и да е мисъл между ушите.
Надявам се, че съм изразил достатъчно ясно мнението си за теб. Ако се чувстваш засегнат, ще ми бъде още по-приятно.
А това колко си голям и страшен го разказвай на момиченцата в училище - тук най-много да се посмеем. Или си сложи снимка на стъклото на колата, че да респектираш евентуалните посегатели над превозното средство. Само да не ти нарисуват мустачки

-
- Автомобил:
- Двигател:
В рибарските магазини продават една захранка за хищни риби,мирише по-лошо и от мърша,концентрат е.Една спринцофка в заборника за въздух за купето гарантира,че следващите 6 месеца ще са изключително свежо време за пътешествия в колата.
За гумите - един път ми не наложи да мястя едно ауди 80.След като го избутахме му спаднах двете предни.После го гледах от терасата с една помпа...
За гумите - един път ми не наложи да мястя едно ауди 80.След като го избутахме му спаднах двете предни.После го гледах от терасата с една помпа...
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
ХАХАХАХА, това с рибата ми хареса....
А колкото до саморазправа, независимо с кого, дали с ШАФЬОРА или колата не е решение според мен.
А за визитките, винаги съм се чудил колко ли време отнема ако нямаш визитка да си драснеш телефона на едно листче..... АМА ЕнтЕлЕгЕнти бе...
Разбирам, че Сф е препълнена от автомобили и паркинг местата са малко, ама сложи си телефона, ако пречиш на някой да ти звънне и готово - мирно и тихо се решава проблема.
Както и да е, няма оправия.
П.С. а на мистър 100 кила и 2 метра ще му пошушна че има едни оловни неща от няколко грама, така, за инфо да го има...
А колкото до саморазправа, независимо с кого, дали с ШАФЬОРА или колата не е решение според мен.
А за визитките, винаги съм се чудил колко ли време отнема ако нямаш визитка да си драснеш телефона на едно листче..... АМА ЕнтЕлЕгЕнти бе...
Разбирам, че Сф е препълнена от автомобили и паркинг местата са малко, ама сложи си телефона, ако пречиш на някой да ти звънне и готово - мирно и тихо се решава проблема.
Както и да е, няма оправия.
П.С. а на мистър 100 кила и 2 метра ще му пошушна че има едни оловни неща от няколко грама, така, за инфо да го има...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”