гъзария.....СЕЛЯНИЯ......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 06 окт 2007 12:47

bate_pe60 написа:за 1500 я взех...

Едно само не можах да разбера от всичките ти оплаквания - ти за 1500 лв очакваше колата да е в перфектно техническо състояние и да сипваш само гориво и течност за чистачки ли? :?: :!: :roll:

Цената и съответства на състоянието в което е и колата - толкова пари искат на жигулка "в движение".

Грешката си е изцяло твоя и гъзарчето-селянче в случая си ти (приеми го както искаш) че си тръгнал да караш новозакупена кола на старо, без да провериш на какъв хал е и да направиш задължителните прегледи и обслужвания.

Може да реагирам твърде остро, но това е моето мнение.

Не е виновен продавача - както виждаш има много съвети и ти да я продадеш, т.е. да минеш от страната на продавача, пък дано попадне на собственик, който ако не разбира, то поне в сервиз да я вкара да погледнат и тогава да излиза по пътищата.

Най-лошото от всичко това е, че такива коли и шофьори стават все повече по пътищата ...

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 06 окт 2007 14:25

Да беше питал колега .... на тоя голф какава слава му с еноси не е истина! :) дет се вика ... Яко кит и весници и части, кой от квото намери!:)
Иначе ако искаш имам 2 вентилирани диска с накладки от голф 2 ГТИ 239х18 мм на много малко километри! Ако си търсиш и ти харесат и СТАНАТ разбира се ще ти ги дам! :)

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Съб 06 окт 2007 14:31

mr_bush написа:Тая 2-ка от гаража преди около 2 месеца се продаваше в мобиле.бг :!: Мисля, че някои от форума беше питал за него :roll:

И аз това се сещам ама кой беше :roll:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 06 окт 2007 17:51

Тая кола и да ми я подаряват, няма да я взема :37:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 06 окт 2007 18:04

Да се беше обадил моето синхро го продадох за толкова.. имаше удар отпред в дясно .. счупи ми фара.. цапна малко подкалника и калника .. и кривна носач.. това е :lol:
всичко си беше бонбон единственото което трябваше да се смени са предни накладки + 2 огледала (щото тея бяха туинингззз) и свещи :)

не е малко но все пак 1500 лв кола ебати !

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Съб 06 окт 2007 18:23

Не знам друго, но не умираш ли от срам с тия "намръщвания" отпред? На мен трябва да ми платят 1500 лв за да започна да карам подобна кола.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 06 окт 2007 18:35

Божков написа:Не знам друго, но не умираш ли от срам с тия "намръщвания" отпред? На мен трябва да ми платят 1500 лв за да започна да карам подобна кола.

Аааа колега да не си пипнал убавата кола-сигурен съм че в този вид всички ти правят път като те видят в огледалото щото се знае че така изглеждащите голфове не прощават никому :lol:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 06 окт 2007 19:05

Първо не ме кефи колата, второ... ебати, наистина за тея пари какво очакваш? Трето - кво правиш със 100 по Черни Връх?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 06 окт 2007 20:31

L&R написа:
bate_pe60 написа:за 1500 я взех...

това обяснява историята, кофти , но няма "изгодни" коли
Аз за това го попитах за цената.Хубаво и ефтино на едно място ги няма има ги но на различни места.

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Съб 06 окт 2007 20:37

б*си майката !!!! ненормална работа !!! и аз винаги съм се чудил как може да има такива хора - хубу продаваш кола ама кажи поне най важните неща дето са за правене че да не се отрепе човек - аз в мойта също доста налях но като я видях и просто ми хареса и я взех и още имам да правя по нея и ще го направя - ама тва си е подигравка иди го застреляй тоя :evil:

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 06 окт 2007 21:06

УЖАС колега! УЖАС!!!
горките хорица!

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Нед 07 окт 2007 3:09

върхът беше тая нощ на прибиране от работа от мола...
пламна таблото...ей така без причина...и почнаха некви пушеци, угасна 2 пъти по нанадолнището, спрях, и докат почна да свалям акумулаторната клема едната...се стопи ключа на фаровете....
отрязах сички жици (така прецених 4е трябва...
сложих акумулатора и се прибрах БЕЗ светлини след дълги обяснения пред фуражките на джеймс баучар....
не знам вече....после видях 4е "инсталацията" е правена с тиксо :shock :shock :shock :shock
'а му е'ба майката на тоя...

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 07 окт 2007 3:39

bate_pe60 написа:върхът беше тая нощ на прибиране от работа от мола...
пламна таблото...ей така без причина...и почнаха некви пушеци, угасна 2 пъти по нанадолнището, спрях, и докат почна да свалям акумулаторната клема едната...се стопи ключа на фаровете....
сложих акумулатора и се прибрах БЕЗ светлини след дълги обяснения пред фуражките на джеймс баучар....
не знам вече....после видях 4е "инсталацията" е правена с тиксо :shock :shock :shock :shock

Бате ти или се ебаваш или тая кола е за моргата :?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 07 окт 2007 5:15

kaiser666 написа:
bate_pe60 написа:върхът беше тая нощ на прибиране от работа от мола...

Бате ти или се ебаваш или тая кола е за моргата :?
Или колата ти е подарена или си бил със вързани очи.

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Нед 07 окт 2007 15:59

moleo написа:ок, искал си да имаш "тунинг" автомобил. Мога да се опитам да те разбера, но защо избра точно този кошник. Мен би ме досрамяло да го карам :)

Аз не мога да си представя и да се возя в такова нещо :? Бих движил с колелото си,но не и с това нещо."Хората" които ги създават тия творби трябва да ги пратят в лудница.
Как ти е харесала,та чак да я купиш незнам :? Ако е само заради цената за 200-300 лева повече имаше много по-добри коли и от форума и не само...
Аз като си търсех кола за 2000 намерих супер добро рено 21-не го взех само защото бях решил да си купя vw...на моменти съжалявам-това ренденце беше супер комфортно,запазено и с екстрички.. :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”