7 катастрофи за ден на новия участък от ”Тракия”

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 07 окт 2007 14:51

H2O написа:
LILO&STICH написа:
VW_forever написа:По БТВ, нищо не дадоха по въпроса, дори и не го споменаха, смятат го за маловажно или просто.... конкуренция :dontknow:
па те там са само турци,искат ние да мрем ве.Треа ни завземат :evil:
ПА!!! Вземи да разгледаш картата на България,кой район какво население е и тогава пиши,че много се излагаш.И с това ВЕ накрая май не си от София :idea:
п.п. Искам Модераторите да обърнат внимание на този пост за нарушаване на правилата на Форума

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 07 окт 2007 14:51

Rabbit_TDI написа:...Сега се подсещам че масата завой в БГ са със сменящ се радиус на кривата вътре в завоя :(

Че нали няма да ти е интересно, ако не е така :D

А на "водния" младеж, който определя кой е от София, и кой не, ще кажа, че АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ и, ако това го притеснява, може да дойде да му излекувам притесненията. Ако няма какво да кажеш, замълчи!

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 07 окт 2007 14:54

myrshavija написа:
Rabbit_TDI написа:...Сега се подсещам че масата завой в БГ са със сменящ се радиус на кривата вътре в завоя :(

Че нали няма да ти е интересно, ако не е така :D

А на "водния" младеж, който определя кой е от София, и кой не, ще кажа, че АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ и, ако това го притеснява, може да дойде да му излекувам притесненията. Ако няма какво да кажеш, замълчи!
Имам много работи да кажа "ама то трябва и акъл"

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Нед 07 окт 2007 14:57

идиотщината е пълна! без майтап магистралата свършва на едно кръгово, без предимство и има само един смотан знак!! аз имах късмета да мина оттам още на 5 ти около 10 вечерта и само това че нямаше много коли и гледах да карам внимателно (тъй като съм от стара загора бях видял преди месец че там се мъдри кръгово....) ме спаси от скоци в канавката!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 07 окт 2007 14:57

Хайде, сподели с нас - налей ни малко в главите - тук имаш публика.
Докато не са ни изтрили постовете и не сме получили едноседмичен бан :D

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 07 окт 2007 15:58

myrshavija написа:Хайде, сподели с нас - налей ни малко в главите - тук имаш публика.
Докато не са ни изтрили постовете и не сме получили едноседмичен бан :D
:)

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Нед 07 окт 2007 16:27

Че магистралата свършва безумно, спор няма , но знаци за края и има поне от 300 м преди кръговото, просто трябва да се кара със съобразена скорост. Точно когато минах от там в канавката имаше един не лош голф 3 ( с чужда регистрация ) мина ме с около 160 км/ч малко след Чирпан.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 07 окт 2007 16:29

GTivan написа:но знаци за края и има поне от 300 м преди кръговото, просто трябва да се кара със съобразена скорост.

Ей тва е ама никой не си признава, че кара с превишена скорост :dontknow:

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Нед 07 окт 2007 16:34

Абсолютно си прав , на всеки нещо му пречи, дали ще е кръгово без предимство, дупки по пътя или липса на знаци, никой не смее да си признае, че има и още един фактор "карах с превишена скорост".

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 07 окт 2007 16:37

Ама как да си признае, нали в БГ всеки зад волана се прави на бог и се мисли за безгрешен и безсмъртен :roll: ама като се трясне някъде и му потъват гемийте.

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Нед 07 окт 2007 16:55

без коментар
:stumm

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Нед 07 окт 2007 17:06

Изтрих си мнението след като гледах репортажа :) Ако верно е само тоя знак гадно :(

Последна промяна от Papa_Dock на Нед 07 окт 2007 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Нед 07 окт 2007 17:14

:evil: :stumm :screwy :No :020:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Нед 07 окт 2007 17:58

абе не може на един пиклив булевард в пловдив, дето само името му е булевард (пазарджишко шосе), да насложат знаци през 2 метра в продължение на 400 м., за да укажат двупосочно движение (щот другото платно "се ремонтира"), а на магистрала, "част от европейски коридор" номер нам кой си, да турят само 2-3 знака за край на магистрала. :shock :shock :shock ми освен малоумие, с други думи не мога да квалифицирам "подвига" на фирмата-изпълнител и ши.ания възложител.
п.п. превишената скорост е масово явление, но не е единствената причина за подобни (че и по-трагични случаи).

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Нед 07 окт 2007 18:15

joro_kem написа:п.п. превишената скорост е масово явление, но не е единствената причина за подобни (че и по-трагични случаи).

:да:
GTivan написа:.......никой не смее да си признае, че има и още един фактор "карах с превишена скорост".

Ето аз примерно си признавам, че карам със 100- 120км.ч, НО.... :?:
.... винаги съм се чудил, дали аз съм по- опасният участник в движението, защото карам с превишена скорост, но с техн. изправен автомобил (преминал на ГТП), или Жигулата, която току що съм изпреварил, препълнена с "братята роми", движеща се със съобразена скорост, но с изолирани тръбички на спирачките, за да не изтича спирачната течност....и още... Та аз и един от тези шофьори на жигули не съм виждал в учебни коли, а повечето от тях са с книжки! Защо... :?:

Н2О, колега, LILO&STICH имаше в предвид БТВ, като медия, а не кръговото- като географско разположение, така че карта не е нужна :!:
Не виждам, защо го прие толкова лично, та чак и модовете намеси. Та това си е самата действителност- едните турци, други гърци, роми, българи. Живеем в една страна- България и дано нашата прословута българска солидарност, не направи така че, новините на "майчин език", да се излъчват на....български.
П.П. Гледайте на мнението, като на социална основа :wink: , отколкото на етническа...., за да се спазват правилата все пак... :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”