п.п. Искам Модераторите да обърнат внимание на този пост за нарушаване на правилата на ФорумаH2O написа:ПА!!! Вземи да разгледаш картата на България,кой район какво население е и тогава пиши,че много се излагаш.И с това ВЕ накрая май не си от СофияLILO&STICH написа:па те там са само турци,искат ние да мрем ве.Треа ни завзематVW_forever написа:По БТВ, нищо не дадоха по въпроса, дори и не го споменаха, смятат го за маловажно или просто.... конкуренция
7 катастрофи за ден на новия участък от ”Тракия”
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:...Сега се подсещам че масата завой в БГ са със сменящ се радиус на кривата вътре в завоя
Че нали няма да ти е интересно, ако не е така

А на "водния" младеж, който определя кой е от София, и кой не, ще кажа, че АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ и, ако това го притеснява, може да дойде да му излекувам притесненията. Ако няма какво да кажеш, замълчи!
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Имам много работи да кажа "ама то трябва и акъл"myrshavija написа:Rabbit_TDI написа:...Сега се подсещам че масата завой в БГ са със сменящ се радиус на кривата вътре в завоя
Че нали няма да ти е интересно, ако не е така![]()
А на "водния" младеж, който определя кой е от София, и кой не, ще кажа, че АЗ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ и, ако това го притеснява, може да дойде да му излекувам притесненията. Ако няма какво да кажеш, замълчи!
идиотщината е пълна! без майтап магистралата свършва на едно кръгово, без предимство и има само един смотан знак!! аз имах късмета да мина оттам още на 5 ти около 10 вечерта и само това че нямаше много коли и гледах да карам внимателно (тъй като съм от стара загора бях видял преди месец че там се мъдри кръгово....) ме спаси от скоци в канавката!
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Изтрих си мнението след като гледах репортажа
Ако верно е само тоя знак гадно 

Последна промяна от Papa_Dock на Нед 07 окт 2007 18:12, променено общо 1 път.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
абе не може на един пиклив булевард в пловдив, дето само името му е булевард (пазарджишко шосе), да насложат знаци през 2 метра в продължение на 400 м., за да укажат двупосочно движение (щот другото платно "се ремонтира"), а на магистрала, "част от европейски коридор" номер нам кой си, да турят само 2-3 знака за край на магистрала.
ми освен малоумие, с други думи не мога да квалифицирам "подвига" на фирмата-изпълнител и ши.ания възложител.
п.п. превишената скорост е масово явление, но не е единствената причина за подобни (че и по-трагични случаи).

п.п. превишената скорост е масово явление, но не е единствената причина за подобни (че и по-трагични случаи).
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
joro_kem написа:п.п. превишената скорост е масово явление, но не е единствената причина за подобни (че и по-трагични случаи).

GTivan написа:.......никой не смее да си признае, че има и още един фактор "карах с превишена скорост".
Ето аз примерно си признавам, че карам със 100- 120км.ч, НО....

.... винаги съм се чудил, дали аз съм по- опасният участник в движението, защото карам с превишена скорост, но с техн. изправен автомобил (преминал на ГТП), или Жигулата, която току що съм изпреварил, препълнена с "братята роми", движеща се със съобразена скорост, но с изолирани тръбички на спирачките, за да не изтича спирачната течност....и още... Та аз и един от тези шофьори на жигули не съм виждал в учебни коли, а повечето от тях са с книжки! Защо...

Н2О, колега, LILO&STICH имаше в предвид БТВ, като медия, а не кръговото- като географско разположение, така че карта не е нужна

Не виждам, защо го прие толкова лично, та чак и модовете намеси. Та това си е самата действителност- едните турци, други гърци, роми, българи. Живеем в една страна- България и дано нашата прословута българска солидарност, не направи така че, новините на "майчин език", да се излъчват на....български.
П.П. Гледайте на мнението, като на социална основа

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”