Питане до юристите и колегите шофьори за полицейска саморазп

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 24 ное 2007 9:57

пиши жалба
и да не се стигне до съд ще има да обяснява много
да пише да пише...

още на място ако му го беше казал щеше да видиш промяна в поведението веднага

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

пиши

Мнениеот amikus » Съб 24 ное 2007 11:12

За какви се мислят тия клошари и просяци вместо да хванат наркодилърите по училищата и престъпниците висят по улиците всичките станаха катаджии пиши смело консултацията с адвокат е 20 лева прежали ги медицинско шано 30-50 лева се едно те е газил с колата и тогава да го видим колко е печен деби и ушевия

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Съб 24 ное 2007 11:47

Гони го дее.а пумяра му скапан за втори път попадам на такъв случай.Предишния на един приятел пак му се развика така един такъв цървул нахален заедно с нахалната му жена, той обаче си е нервак и неим остана длъжен, а ония нещастник го заплашваше с арест и престой на топло :D Ей за тия няма нарушения бе тях господ ги пази :Пената A.C.A.B. :evil:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 24 ное 2007 11:52

Преди време при подобна ситуация един нещастник удари шамар на моя позната,тя обаче веднага отиде в районното и подаде оплакване.Идиота като разбрал какво става се бил коренно променил,молил за прошка и тн.

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Съб 24 ное 2007 13:46

Не е свързано пряко с темата , но с умиление си спомням как преди няколко години мой познат (с висш офицерски чин , но в случая цивилен) връща няколко пъти проверяващият от КАТ да пристъпя към него със строева крачка. :lol:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 24 ное 2007 15:38

niviat написа:Не е свързано пряко с темата , но с умиление си спомням как преди няколко години мой познат (с висш офицерски чин , но в случая цивилен) връща няколко пъти проверяващият от КАТ да пристъпя към него със строева крачка. :lol:

по яко е да видиш какво става като влезе началника на ВКР-то ;)

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Съб 24 ное 2007 17:44

Така е колеги за съжаление в армията и полицията ни /с изключение на спецчастите и в двете/ е пълно с да не кажа чак простаци,но има доста хора със занижено ниво на обща култура,комплексари,''селяни'' като начин на поведение и какви ли не още.
Те и да не са много--достатъчна е една вмирисана риба да тръгнат и останалите.
И видели се те с положение в обществото което ги отличава от останалите не знаят какво да правят с него и както всичко в тази държава го израждат на държане стил ''Ти знайш ли кой съм аз?''.
Че и на мен лично ми е идвало да се саморазправям с полицаи заради наглото им държане,но не респекта към професията им,а по скоро проблемите които бих си създал са ме спирали.

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Съб 24 ное 2007 18:34

"започва да рита автомобила ми" нема начин да няма отпечатък ... а и изкарваи едно медицинско и ще му се стъжни като го лепнат

VALKOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VALKOV » Нед 25 ное 2007 18:00

Добре де когато ти пишат акт и пишат колегата си за свидетел- може, а когато жената е свидетел има"интерес". Аз бих си пуснал жалбата, хване не хване ред, но си мисля че по скоро ще има ефект!

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Нед 25 ное 2007 18:18

[quote="DragoGT"]пиши жалба
и да не се стигне до съд ще има да обяснява много
да пише да пише...

:да:

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Нед 25 ное 2007 23:01

dobrinb написа:Жалба във военна прокуратура и евентуално дело. Малко ялова работа, че само жена ти е свидетел, ама можеш да си намериш още свидетели, които са пътували с теб в колата, ако разбираш какво имам предвид, лесно ще се намерят хора да свидетелстват срещу полицай-разбойник.

Това за свидетелите добре, ама нали разбираш, че полицаят също е бил с 12 души приятели в колата?

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 26 ное 2007 0:39

я за по сигурно иди в някоя квартална кръчма, тегли една на някоя пияна компания от умерено яки младежи , после отнасяш 100 кила бой , ама после директно медицинско и жалба за злоупотреба и опит за убийство от служебно лице извън правомощията му :wink: ... естествено една камара свидетели .... може да ти е кофти , ама и на него ще му стане тъжно ...а и никой не е казал , че да си камикадзе е весело :wink: :wink:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пон 26 ное 2007 4:08

ами свидетел хубаво го съватвате вие да си намери... Ама този свидетел ще разпознае ли полиция?
А колегата пуснал темата ще разпознае ли полиция?

Жалба добре. Срещу униформен идва вонен прокорор и всява респект, но преди да се стигне до съд и/или наказане има разпознаване.

Незнам, но ми се струва, че само със записах му номера на личната кола няма да е достатъчно.

В България всичко опира до разправията, то си е като спорт без разправия и проблеми, няма после добри резултати.
Лошото е че повечето Българи мислят по начина който някой колеги написаха : "Не се разправай за да нямаш проблеми".

Аз да си призная незнам как бих реагирал в такава ситоация, но се срамувам от начина на мислене, "Скрий се! Замълчи си! Не се опъвай за да няма проблеми!", който понякога и аз прилагам.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пон 26 ное 2007 8:29

Щом се е гаврил с теб толкова нагло пред жената, си плаче за жалба. Без двуомене, и не обръщай внимание на извиненията, ще му се извиняваш ти като спечелиш делото ако се стигне дотам.

Потребителски аватар
opiten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот opiten » Пон 26 ное 2007 8:38

Всичко това се случи в началото на бул. Шипченски проход. Тази седмица ще се консултирам с адвокат и ще видим какво ще стане.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”