Да се олача от задно предаване на мерцедес ....
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
radotom написа:Veso101 написа:radotom написа:Ивекото е с вискосъединител.
Ивеко 4Х4???!?
Сигурен ли си?
Според мен е само задно.
Честно казано - не!
Възможно е да са ми говорили за автоматичен блокаж на диференциала, но отдавна не съм се возил в бусчетата, а и когато се возих то беше сутрин, на спящо още!
Я да взема да се разходя да ги питам
Попитах!
Наистина е само задно!

И тъй като вече има и няколко Спринтера в същия, пътническия клас, попитах и за сравнение

Спринтера е много по-удобен, луксозен, пъргав и мощен. За незаледен/заснежен път е чудесен!
Но падне ли снежец - Дейлитата се справяли с пъти по-добре!
- mimovento
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:radotom написа:Veso101 написа:radotom написа:Ивекото е с вискосъединител.
Ивеко 4Х4???!?
Сигурен ли си?
Според мен е само задно.
Честно казано - не!
Възможно е да са ми говорили за автоматичен блокаж на диференциала, но отдавна не съм се возил в бусчетата, а и когато се возих то беше сутрин, на спящо още!
Я да взема да се разходя да ги питам
Попитах!
Наистина е само задно!А автоматичен блокаж.
И тъй като вече има и няколко Спринтера в същия, пътническия клас, попитах и за сравнение
Спринтера е много по-удобен, луксозен, пъргав и мощен. За незаледен/заснежен път е чудесен!
Но падне ли снежец - Дейлитата се справяли с пъти по-добре!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:За всяка болка се намира лек, тъй че няма да е на трупчета
с чепеларци на сняг не се спори,ние от низината дето караме 5 дена в годината по неизчистени улици нямяме шанс,преди 2 зими кат видях чичко полицай как ме изпревари с една бяла ладичка 2105 нагоре в снега и след няколко км. нагоре вече спираше коли за проверка, се убедих,че нямат догонване жители дето карат по 3 месеца на сняг,там няма задно няма предно все вървят тва е

- itan75
- Автомобил:
- Двигател:
На тук му е мястото да кажа,че и микробус Пежо Боксер 2.8 ХДИ с чисто нови гуми Гиславед
205/16 е пълен ташак на и без това и малкото падналия сняг тук в Бургас
. А бе що така с тез микробуси бре
. Тука мисля,че не може и да помогне да хвърля и някой друг голям камък отзад във фургона,щото ще му се вирне пък предницата,пък той горкия и тъй не мое откине с шепа сняг на предните гуменетки 

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
itan75 написа:На тук му е мястото да кажа,че и микробус Пежо Боксер 2.8 ХДИ с чисто нови гуми Гиславед![]()
![]()
205/16 е пълен ташак на и без това и малкото падналия сняг тук в Бургас
. А бе що така с тез микробуси бре
. Тука мисля,че не може и да помогне да хвърля и някой друг голям камък отзад във фургона,щото ще му се вирне пък предницата,пък той горкия и тъй не мое откине с шепа сняг на предните гуменетки
Боксер 2.2 с Ласа (не съм сигурен), при нас си цепи преспи, та се кине. Проблеми не сме имали. Надявам се и да нямаме!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”