Мишка в колата ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
analplanet
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот analplanet » Пет 16 сеп 2011 14:52

тръба написа:Ако няма храна,тя сама ще се махне. :idea:

:D :D :D :D почва кабели и т.н. така че винаги има кво да се хапне!!! :lol: :lol: :lol: :drinking:

Потребителски аватар
del21
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: TDI 99

Re: Мишка в колата ?

Мнениеот del21 » Пет 16 сеп 2011 15:21

Мишок в колата scare леелеееее това е страшна беля страшна

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 16 сеп 2011 15:50

Страх ме е да прибера колата в гаража, оставям я да нощува на улицата! Днес си играх да свалям кората под предният прозорец да оправям кабела който е за КОмп-а, беше яко нагризан! (и счупих кората :cry: )
Незнам какво да правя наредил съм капани, дано я хвана тая гадина, шот ще се наложи да я чакам цяла вечер и да спя с колата в гаража! :screwy

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 16 сеп 2011 21:26

Мишките имат много бърз метаболизъм и трябва да се хранят поне 20 пъти дневно.Оставяш колата в гаража....малко храна в чинийка някъде в гаража.След 3-4 часа местиш колата навън и я държиш поне няколко дни навън.Мишката със сигурност ще промени местоживеенето си.Ако искащ да "изчезне' завинаги...добавяш и малко отрова ама докато колата е вън...иначе ако умре в колата scare смраааааад!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 16 сеп 2011 21:30

joker написа:..добавяш и малко отрова ама докато колата е вън...иначе ако умре в колата scare смраааааад!

Напротив, докторе, съхнат от днешните отрови, имам огрооомен опит включително и с плъхчета. Живея в две къщи и купувам отрова за гризачи, както хляб, буквално.
Проблем е голямата влага или водата, когато мишлето/плъхчето умре, тогава е смрад и пак е минимална :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 16 сеп 2011 21:57

nosex написа:
joker написа:..добавяш и малко отрова ама докато колата е вън...иначе ако умре в колата scare смраааааад!

Напротив, докторе, съхнат от днешните отрови, имам огрооомен опит включително и с плъхчета. Живея в две къщи и купувам отрова за гризачи, както хляб, буквално.
Проблем е голямата влага или водата, когато мишлето/плъхчето умре, тогава е смрад и пак е минимална :wink:

Виж сега ...малко ме е срам да кажа, ама 7 години като флотски лекар бая се занимавах с тровенето на гризачи...отровите са два вида...бавно действащи на принципа на антикоагулантите(предизвикват кръвоизливи във вътрешните органи) и бързи -цинков фосфид(т.н. черна отрова) изключително опасна за човека и животните(не съм видял оцелял самоубиец погълнал цинков фосфид) защото остава 2 г в околната среда..броя и мястото на заложените примамки се описваха в заповед на командира на частта...и се събираха след 5 дни!В близкото минало за цялостна дератизация на корабите се е ползвала синилната киселина( бойното отровно вещество Циклон Б..или т.н циановодород scare )...с аромат на горчиви бадеми(само не знам как са го установили защото всеки усетил миризмата е било за последно в живота му)....Отровите убиват,а не изсушават...изсушава околната среда и бактериите разграждащи органиката.Но си мирише..особено в затворено пространство....разграждането на белтъчни материи неминуемо е свързано с отделянето на газове.

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Re: Re:

Мнениеот nikson85 » Съб 17 сеп 2011 9:41

analplanet написа:
тръба написа:Ако няма храна,тя сама ще се махне. :idea:

:D :D :D :D почва кабели и т.н. така че винаги има кво да се хапне!!! :lol: :lol: :lol: :drinking:

почнат ли кабелите корите да са наръфани не става въпрос за мишле , а за цял плъх който може и пръста да ти гризне mhihi

Потребителски аватар
analplanet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот analplanet » Пет 07 окт 2011 8:13

то това с мишката е лека работа аз имам плъх в гаража и колата ми седи също като на един колега на вън и няма оправия страх мее за на зима ко да правя щот искам да я прибера ама ня изрод ще я изяде!!!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”