...пак за паркирането, дупките и последствията :( ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Сря 09 яну 2008 18:34

Преди малко го показаха по НТВ.Сега ако могат да осъдят собственика на сградата,значи че нещата се развиват в правилна посока.Обаче се съмнявам че ще стане като случая със сградата убиец в центъра или козирката във Варна. Заведено е ДЕЛО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, който най-често е неизвестен само на прокуратурата и следствието.

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 09 яну 2008 18:54

Ще осъдят дедовия!
Кога ли са осъдили някой, пълна анархия....остава ни само да се молим да не дава господ и това е....

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 09 яну 2008 19:49

И при мен докараха една от новите Сонати вчера със забита висулка у стъклото ,целото стъкло леш,добре че немаше последствие по тавана,направо има много хора където са за убиване :evil:
Ми кво ше каете за висулките в подлеза на НДК кат идваш от пете кьошета :maaad: :horror: :horror: :horror:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 09 яну 2008 21:02

airjohn написа:Преди малко го показаха по НТВ.Сега ако могат да осъдят собственика на сградата,значи че нещата се развиват в правилна посока.Обаче се съмнявам че ще стане като случая със сградата убиец в центъра или козирката във Варна. Заведено е ДЕЛО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, който най-често е неизвестен само на прокуратурата и следствието.

Никой не могат да осъдят.
Малко неподготвен ще се изкажа и ме мързи да диря, но мисля че по закон наемателя или собственика на сградата да чисти леда от улуците, не от покривите.
Кой и кога сте видели вие някой да се катери по покривите да чисти сняг?!

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 09 яну 2008 21:04

chefito написа:басииии добре че коли са поели удара....тва убива човек...
Да ни пази Господ, че ......

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 09 яну 2008 21:08

Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа :)

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Сря 09 яну 2008 23:17

Stivi написа:Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа :)

Ами то по твойта логика около повечето сгради в софия не трябва да се спира :roll: ,защото сигурно 80% от тях не са виждали ремонт от 30 години. После ти ли ще си виновен като минаваш случайно оттам и ти падне такава огромна буца сняг, като тази в купето на Маздата на главата? Щото някой не си е почистил снега от покрива... :evil: Не става така! Има си хора, които отговарят за това. Когато започнат да си вършат работата снега зимата няма да се квалифицира като бедствие и да взима жертви по такива глупави начини.... :evil:

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Чет 10 яну 2008 1:13

то че не става не става така обаче кой си върши работата :evil: :?: и кога наистина снега няма всяка година да ги изненадва защото откакто гледам новини винаги репликата е " ... и бяхме изненадани и неподготвени " :evil:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Чет 10 яну 2008 9:20

Тази сутрин е "заградено" с лента, но въпреки нея хората си паркират колите точно под надвисналия сняг. Не че лентата е някакъв вид пречка, но все пак, човек като види, че е заградено би трябвало да се замисли... :idea: Днес пак ще има жертви усещам.... :evil:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 10 яну 2008 9:28

Persefona написа:Тази сутрин е "заградено" с лента, но въпреки нея хората си паркират колите точно под надвисналия сняг. Не че лентата е някакъв вид пречка, но все пак, човек като види, че е заградено би трябвало да се замисли... :idea: Днес пак ще има жертви усещам.... :evil:

нека нека , не съм ги карал аз :twisted:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 10 яну 2008 10:01

Persefona написа:
Stivi написа:Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа :)

Ами то по твойта логика около повечето сгради в софия не трябва да се спира :roll: ,защото сигурно 80% от тях не са виждали ремонт от 30 години. После ти ли ще си виновен като минаваш случайно оттам и ти падне такава огромна буца сняг, като тази в купето на Маздата на главата? Щото някой не си е почистил снега от покрива... :evil: Не става така! Има си хора, които отговарят за това. Когато започнат да си вършат работата снега зимата няма да се квалифицира като бедствие и да взима жертви по такива глупави начини.... :evil:

Никой не е задължен да си чисти снега от покрива - бъркаш се тука :idea:
Това не са висулки от улуците, а сняг от покрива на сградата.

Я погледни покрива отсреща - изчистен ли е? - Няма и да го видиш изчистен. ;)

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Чет 10 яну 2008 10:41

Милослав написа:
Persefona написа:

Няма! :no-no По-вероятно да видя някой смчкан пешеходец :082: . Не мога да кажа дали си длъжен сам да си чистиш покрива... не мога да твърдя нещо, за което не съм запозната достатъчно, но вина ли е на пешеходеца, че е минал под необезопасен покрив? :shock :evil: Не би ли трябвало това да се сигнализира на общината и те да пратят необходимата техника и хора да обезопасят сградата, за да не продължава това и днес ?! :?:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 10 яну 2008 16:40

Persefona написа:
Милослав написа:
Persefona написа:

Няма! :no-no По-вероятно да видя някой смчкан пешеходец :082: . Не мога да кажа дали си длъжен сам да си чистиш покрива... не мога да твърдя нещо, за което не съм запозната достатъчно, но вина ли е на пешеходеца, че е минал под необезопасен покрив? :shock :evil: Не би ли трябвало това да се сигнализира на общината и те да пратят необходимата техника и хора да обезопасят сградата, за да не продължава това и днес ?! :?:

Ами сигнализирай де!

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Чет 10 яну 2008 16:53

:lol: Мисля, че НТ достатъчно добре се справиха! ;) :lol:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 10 яну 2008 17:09

Persefona написа::lol: Мисля, че НТ достатъчно добре се справиха! ;) :lol:

Е видя ли ефект?
Аз не - извода - чешем си езиците ,
Пак извод - живеем в среновековието.
Ако има държавност - собствениците досега щяха да са се побъркали и да се чудят какво да правят, а знаеш ли какво става - обядвахме обилно 3 часа днес, така че ... чешем си езиците , живеем в средновековието в нещо като робство на някакви хора с пари и връзки.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”