...пак за паркирането, дупките и последствията :( ...
- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
Преди малко го показаха по НТВ.Сега ако могат да осъдят собственика на сградата,значи че нещата се развиват в правилна посока.Обаче се съмнявам че ще стане като случая със сградата убиец в центъра или козирката във Варна. Заведено е ДЕЛО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, който най-често е неизвестен само на прокуратурата и следствието.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
airjohn написа:Преди малко го показаха по НТВ.Сега ако могат да осъдят собственика на сградата,значи че нещата се развиват в правилна посока.Обаче се съмнявам че ще стане като случая със сградата убиец в центъра или козирката във Варна. Заведено е ДЕЛО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, който най-често е неизвестен само на прокуратурата и следствието.
Никой не могат да осъдят.
Малко неподготвен ще се изкажа и ме мързи да диря, но мисля че по закон наемателя или собственика на сградата да чисти леда от улуците, не от покривите.
Кой и кога сте видели вие някой да се катери по покривите да чисти сняг?!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа 

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа
Ами то по твойта логика около повечето сгради в софия не трябва да се спира

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Persefona написа:Stivi написа:Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа
Ами то по твойта логика около повечето сгради в софия не трябва да се спира,защото сигурно 80% от тях не са виждали ремонт от 30 години. После ти ли ще си виновен като минаваш случайно оттам и ти падне такава огромна буца сняг, като тази в купето на Маздата на главата? Щото някой не си е почистил снега от покрива...
Не става така! Има си хора, които отговарят за това. Когато започнат да си вършат работата снега зимата няма да се квалифицира като бедствие и да взима жертви по такива глупави начини....
Никой не е задължен да си чисти снега от покрива - бъркаш се тука

Това не са висулки от улуците, а сняг от покрива на сградата.
Я погледни покрива отсреща - изчистен ли е? - Няма и да го видиш изчистен.

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:Persefona написа:Stivi написа:Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа
Ами то по твойта логика около повечето сгради в софия не трябва да се спира,защото сигурно 80% от тях не са виждали ремонт от 30 години. После ти ли ще си виновен като минаваш случайно оттам и ти падне такава огромна буца сняг, като тази в купето на Маздата на главата? Щото някой не си е почистил снега от покрива...
Не става така! Има си хора, които отговарят за това. Когато започнат да си вършат работата снега зимата няма да се квалифицира като бедствие и да взима жертви по такива глупави начини....
Никой не е задължен да си чисти снега от покрива - бъркаш се тука![]()
Няма!

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Persefona написа:Милослав написа:Persefona написа:Stivi написа:Като си толкова тъп да си паркираш колата под висящ от покрива лед и да си мислиш че някой ще поеме отговорност си заслужаваш смяната на стъклото. И от нашия блок висят сталактити ама няма сила която да ме накара да спра отдолу дори и през лятото-знам ли кога ще падне някоя керемида или ще се откърти мазилка....! Пази се сам за де те пази и господ е казал народа
Никой не е задължен да си чисти снега от покрива - бъркаш се тука![]()
Няма!По-вероятно да видя някой смчкан пешеходец
. Не мога да кажа дали си длъжен сам да си чистиш покрива... не мога да твърдя нещо, за което не съм запозната достатъчно, но вина ли е на пешеходеца, че е минал под необезопасен покрив?
![]()
Не би ли трябвало това да се сигнализира на общината и те да пратят необходимата техника и хора да обезопасят сградата, за да не продължава това и днес ?!
Ами сигнализирай де!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Persefona написа::lol: Мисля, че НТ достатъчно добре се справиха!![]()
Е видя ли ефект?
Аз не - извода - чешем си езиците ,
Пак извод - живеем в среновековието.
Ако има държавност - собствениците досега щяха да са се побъркали и да се чудят какво да правят, а знаеш ли какво става - обядвахме обилно 3 часа днес, така че ... чешем си езиците , живеем в средновековието в нещо като робство на някакви хора с пари и връзки.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”