Кой какъв % от доходите си отделя за колата?
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Без да се засяга някой, мисля че анкетата не е съвсем правилно формулирана. Какво значи "за да имам колата си" - придобиването й ? Подръжката й ?
Давам пример със себе си - вижда се каква кола карам. За да я придобия, съм теглил кредит. Дотук добре - огромна част от хората са като мен. Обаче този кредит може да се изплати за 1 година, може за пет, може и за повече.
Иначе съм някъде около 50-те %.
имам-нямам...за да имаш нещо трябва да го купиш, после и да го подържаш, аз имам 5 коли в движение и тази % ми отива за тяхната покупка и после подръжка в последните 4 години
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Без да се засяга някой, мисля че анкетата не е съвсем правилно формулирана. Какво значи "за да имам колата си" - придобиването й ? Подръжката й ?
Давам пример със себе си - вижда се каква кола карам. За да я придобия, съм теглил кредит. Дотук добре - огромна част от хората са като мен. Обаче този кредит може да се изплати за 1 година, може за пет, може и за повече.
Иначе съм някъде около 50-те %.
пуснах анкетата, защото ми е интересно ...непрекъснато чета по форума от хора, кото карат коли за над 15 000 лв. как едикакво си било скъпо и т.н.
да не се отклонявам от темата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Maй около 20%, така като смятам... И то над 90% от тия разходи отиват за нафта, защото обичам да се возя. Понякога като нямам какво да правя, просто се качвам на колата и почвам да обикалям... Нямам време да я поглезя малко - само карам, и сменям консумативи + нещо ако му дойде времето...
Тази анкета показва за колко хора от форума колата е и хоби.
Тази анкета показва за колко хора от форума колата е и хоби.
Re: КОЙ КАКЪВ % ОТ ДОХОДИТЕ СИ ОТДЕЛЯ ЗА КОЛАТА
Еее кво става тук. Преди месеци или два пуснах тема "какви част от доходите си месечно отделяте за автомобила" и беше заключена и вече май е изтрита, а сега излиза тази и става почти топ.
Но както се казва да живее справедливоста.
Но както се казва да живее справедливоста.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”