Tyan написа:принципно си прав ....но ..оня отсреща може да се окаже психопат нинджа ....да ме убие мен ..да не се задоволи с това да изкорми семейството ми .....никога не знаеш какъв е противника ти за това избягвайте саморазправи ......
Съгласен съм с колегата. И всички знаете за Стойчо Стоилов - произшествие с Жигула и отсреща 7 патрона в упор.
По темата - дано момичето се възстанови на 100% и забрави шока. Отделно да вметна няколко неща - от 7 години имам книжка, досега имам едно леко ПТП - 100 лв. и 8 точки + един фиш за превишена скорост. Правил съм доста глупости - карал съм и пиян

, влизал съм в насрещно с голяма скорост, шофирал съм доста пъти с над 200 км/ч (не с моя автомобил), изпреварвал съм отдясно и т.н. Преди 3 години на Карнобат бях с Ладата - движехме се колони на двупосочно - бях на 5-а със 120 и отсреща излезе един килър и се изстреля към мен - хмм, адреналин за стотни от секундата - плътно вдясно да мантинелата и бордюра - станахме 3 ракети на двупосочен път. Та мисълта ми е - оттогава осъзнавам колко е важна мисълта "Една секунда невнимание, цял живот страдание", при мен щеше и да е мълчание сигурно. Твърдо съм затова само хора с висше образование да имат право да карат курсове, и да се върне полигона!!! Иначе, на колегата, чиято приятелка е пострадала му пожелавам да не търси мъст - бий го, пребий го оня, няма файда, момичето е изживяло катастрофа. Лошото е, че в БГ шофирането става нещо като руска ролетка. Както и да е, май досадих.