Откраднат Пасата на dobrinb - платен!
- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:~~~~~ написа:Здраве, здраве ама от 1-2 такива случки човек може да се разболее.
Ама ако колата е застрахована над пазарната цена за модела може и да почерпи-черен хумор
Рядко се излъгват застрахователите. Едно е да ти вземат по-висока премия за надценена кола, друго е после да получиш парите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Добрине, съжалявам за случката ! Дано се намери поне колата. Надявам се не си държал в нея други важни неща ?
В Търговище са заловени двама "младежи" 91 набор, пипали поне по 15 коли - включително и на СОД.
Пасат-а на Добрин имаше стикери, и беше много характерен цвят (поне аз не съм виждал друга такава).
В момента вътрешен министър е Румен Петков; Георги Петканов беше на този пост преди време, после пое съдебното министерство.
Чувал съм, че най-лесно се краде кола от гараж.
Добрата новина е, че колата има "Каско" не къде да е, а в сериозна компания, и няма "тън-мън" с плащането. Санто е отделен жокер.
В Търговище са заловени двама "младежи" 91 набор, пипали поне по 15 коли - включително и на СОД.
Пасат-а на Добрин имаше стикери, и беше много характерен цвят (поне аз не съм виждал друга такава).
В момента вътрешен министър е Румен Петков; Георги Петканов беше на този пост преди време, после пое съдебното министерство.
Чувал съм, че най-лесно се краде кола от гараж.
Добрата новина е, че колата има "Каско" не къде да е, а в сериозна компания, и няма "тън-мън" с плащането. Санто е отделен жокер.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”