колеги , голям проблем , реве ми се

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Пон 18 фев 2008 1:20

имам колега вече 2 ключа с 2 дистанционни.Пренастроиха ми алармата , истриха съществуващите дистанционни/фактически това което е в тях за нищо не става вече/ и програмираха 2 нови.Ключ си искарах от бриколажа за 7 лв/ купих от приятелчето с моргата нова стартерна ключалка която е без чип и вървеше с 1 ключ/. Така че съм чист пред застрахователите, нова ключалка различна от откраднатата с 2 ключа + се едно нова аларма/не работи на честотата на откраднотото дистанционно/.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 18 фев 2008 11:53

Много кофти работа колега, дано да няма следващ път, но ако не дай си Боже има, :evil: предполагам си подготвил подобаващо посрещане. Добре, че бързо си отстранил последствията.
Обърна ли се към полицията, за да регистрират кражбата и да снемат отпечатъци. Знам, че в по-голямата част от случаите вероятността да намерят извършителите е нищожна, но пък след време може да ги заловят за друго ... и тогава накуп.
Пиша ти това, защото забелязах на последната снимка следи от кръв(струва ми се, че са на ключалката на петата врата).

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Пон 18 фев 2008 19:17

колеги след поредния ден ходене по мъките си искарах липсващите документи Та ако трябва да тегля чертата тия наркоманчета ме върнаха доста пари назад, а да неговорим за време и нерви!Но поне успях да мина да си поръчам клубни стикери... Един голям за отзад и 2 малки ... Та и аз да се похваля... и каско на фиестата направих...

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Пон 18 фев 2008 23:49

да колега Dpop , обърнах се , и чесно само дето си загубих времето!.Не се виждали отпечатъци, за кръвта казаха, че не им вършела работа...... та общо зето само да регистрират вандалщината, но както ти каза то рано или късно всичко се натрупва....

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Re: колеги , голям проблем , реве ми се

Мнениеот ligustrum » Вто 28 апр 2009 23:11

сори колега за случилото се :cry: снощи един такъв се размина на косъм-видя ми сянката от терасата :evil: тамън щях да хвърча на долу,ама още като мръднах от терасата и той погледна на горе и се забърза нещо :banghead: имам да им го изкарвам за един акомулатор,едно детско колело и сд :evil: има вариант за засада-аз съм малко чики и с един амиго дебнахме така на пуснати седалки mhihi като го прибраха после куките,само дето не ги разцелува,че го измъкват нещастника :dummy:

Потребителски аватар
Sanq_Belov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sanq_Belov » Вто 28 апр 2009 23:36

Много кофти колега. Виждам че е малко стара темата, но това е ежедневие, затова винаги е актуална. На мен Пасата са ми го драли с нещо дебело-от задния калник до предната врата. :banghead: Така и не разбрах кои са и за какво им е да го правят. Пък и каско нямам. Сега чакам да събера малко пари да го боядисат това и отивам да видя дали ще ми направи каско някой. А за това с къщата-най-добре си вземи куче. Вече съм си пуснал един Питбул в двора кадето си държа колата. Попринцип не хапе хора ама само като го видят и се отказват да влизат :twisted:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот StS » Сря 29 апр 2009 8:25

reactiven написа:имам колега вече 2 ключа с 2 дистанционни.Пренастроиха ми алармата , истриха съществуващите дистанционни/фактически това което е в тях за нищо не става вече/ и програмираха 2 нови.Ключ си искарах от бриколажа за 7 лв/ купих от приятелчето с моргата нова стартерна ключалка която е без чип и вървеше с 1 ключ/. Така че съм чист пред застрахователите, нова ключалка различна от откраднатата с 2 ключа + се едно нова аларма/не работи на честотата на откраднотото дистанционно/.

Ебати филма и колко разправии, и аз минах през подобна простотия и те разбирам.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Сря 29 апр 2009 8:35

Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 20:21
Колегата отдавна е забравил за случката. :D

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател: