Здравейте колеги,аз съм новак
Чета тук некви фоля,искате качесвено пък пестите пари.Колко може да струва едно фолио,милиони?!?!
Има фолио наричасв 'Американско'продавасе в секи магазин за авто аксесоари.В СФ незнам колко върви,в бургас го купих 8лв.най тъмния вариянт,слагането от майстор е 20 лв.за задни 2прозореца.Какво се чудите,веро да купеш фолио да купеш от 2 ле.на края ще се измачка,балончета ще направете,айде махаи,получаваш загубено време и бели стакла.
Евтиното излиза два пъти поскъпо-Запоменте.
Фолиране на стъкла
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Фолиране на стъкла
ilija_mkd написа:Здравейте колеги,аз съм новак
Има фолио наричасв 'Американско'продавасе в секи магазин за авто аксесоари...

Хайде почети още малко, тогава, поразпитай тук-там и пак ела да пишеш по темата, става ли?

ilija_mkd написа:В СФ незнам колко върви,в бургас го купих 8лв........Евтиното излиза два пъти поскъпо-Запоменте.
Бате, а да знаеш, че ти па си си купил наистина най-скъпото хАмериканско фолио

Имам фолио което е 30 лева/м2.Това верно е най-скъпото, но пък е един път.Дебело е, сгъва се по джама.
Лепни си сега една малка лепенка на затъмнения прозорец ОТВЪН, изкарай едно лято така и есента отлепи лепенката и виж дали цвета на фолиото е мръднал, дали не е станало полу-прозрачно, спрямо там където е имало лепенка и слънцето не го е парило, па после ще си говорим, кое излиза по-скъпо

- passatora_pk
- Автомобил:
- Двигател:
За фолио знам ,че е трябва да е от "американското" има ув защтита ,но е скъпо!!!
- orbital
- Автомобил: PASSAT B4
- Двигател: 1Z 1996
Е моето 2 години не е мръднало , ментак е 4,50 лв. ролката , пише че е с uv защита , незнам дали е наистина ,но пропуска само светлината ,няма го това напичане през стъклото.Снимки имам в гаража и колегите с изказванията за мехури
еми от некадърни майстори са явно на моето защо няма...

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Да знаеш,че със сигурност " има" УВ защита
.Това чак не може да ми го проумее главата-фолио за 4,50 от пазара( или от където и да е) няма как да има УВ филтър,поради простата причина,че е ЕДНОСЛОЙНО.Какво искам да кажа с еднослойно-върху целофана има залепено лепило,което се залепва върху стъклото.В това лепило не мога да разбера как някой може да сложи филтър
,ама всъщност може някой гений да е измислил нещо такова и да печели само от слава,щото налинси давате сметка това фолио,за да дойде от Китай до тук и да е на тази цена,тук да се продава на печалба какво му е качеството.
А колега,на теб просто ти пече по-малко,защото това фолио е огледално и отразява слънцето,но просто няма филтрите,които да обират УВ лъчението,ИЧ лъчи и т.н. + това на твоето фолио трудно може да се забележат мехурчета(прашинки),защото на огледалното фолио е много трудно да се видят,но не и невъзможно и това не означава,че нямаш

А колега,на теб просто ти пече по-малко,защото това фолио е огледално и отразява слънцето,но просто няма филтрите,които да обират УВ лъчението,ИЧ лъчи и т.н. + това на твоето фолио трудно може да се забележат мехурчета(прашинки),защото на огледалното фолио е много трудно да се видят,но не и невъзможно и това не означава,че нямаш

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”