Смачкаха ми Форда
- impresa
- Автомобил:
- Двигател:
Да видим утре застрахователите... "гостито" май не му мърда. Утре ще ходя да ми леят куршум и курбан ще правим с другите момчета. Ако някъде съм пропуснал да кажа, колата не я карах аз по време на катастрофата, но автомобилът си е на мое име! Това момче, което караше му е втора катастрофа за един месец, като първата му катастрофа пак не по негова вина, от ситроенчето му AX не остана нищо - тотал- бяха се качили върху него. Та само заради него ще го съдя тоя идиот за неимуществени щети!
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега случват се такива неща.
Не мога да разбера какво ще спечелиш със саморазправата.
Закона е ясен--другия водач не е карал пиян,има си ГО,следователно ще бъде санкциониран само за ПТП ще му вземат някакви точки и глоба нефрапираща чак толкова и това е.Неговата застрахователна компания ще ти плати след огледа и това е.Чиста работа.
На всеки се случва,всеки има лош ден.Но ако всеки започне да се саморазправя каква е ползата от органите и законовия рвд тогава.
А и ти нищо не спомена за КАТ--дойдоха ли видяха ли,какво казаха.
Не мога да разбера какво ще спечелиш със саморазправата.
Закона е ясен--другия водач не е карал пиян,има си ГО,следователно ще бъде санкциониран само за ПТП ще му вземат някакви точки и глоба нефрапираща чак толкова и това е.Неговата застрахователна компания ще ти плати след огледа и това е.Чиста работа.
На всеки се случва,всеки има лош ден.Но ако всеки започне да се саморазправя каква е ползата от органите и законовия рвд тогава.
А и ти нищо не спомена за КАТ--дойдоха ли видяха ли,какво казаха.
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Кофти история, жалко за хубавия форд, но по правен път - застрахователи и т.н. ще е пак в играта.
Но не можах да пропусна другата част от темата с риск да бъда оплют. За фалшивите медицински - пожелавам на всеки, който го направи, после от него да вадят, такива "медицински"
Наскоро слушах един бастун, как се хвалеше, че го бутнали, като пешеходец и с медицинско за счупени крака, ръце, глава и не знам си още какво, щял да му вземе на човечеца полото, с което го е жулнал
идеше ми да го докарам до състоянието описано в медицинското му. А за тази част с "гостито"... все пак сме си балкански субекти, в какъвто и съюз да ни приемат. Наутилус са го изпяли "И если есть те кто приходят к тебе, Найдутся и те кто придут за тобой"
успех с превода
Но не можах да пропусна другата част от темата с риск да бъда оплют. За фалшивите медицински - пожелавам на всеки, който го направи, после от него да вадят, такива "медицински"

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз незнам какви са тия кисели истории и сиери по 5 бона ударени без джанти.Никой не е безгрешен.Ти сигурен ли си че утре няма да удариш някой?Който не шофира - той няма ПТП.И кво ако чукнеш някой ти,и да хване да ти тегли един бой да те счупи.Затова се плащат тези застраховки.Ако не ти стигат парите да оправиш колата,занимавай се да съдиш застрахователите,че малко са ти дали.
То вярно че в случая не се знае дали и тоя с пежото не е бил и някой още по-кисел,но все пак не е това начина.
То вярно че в случая не се знае дали и тоя с пежото не е бил и някой още по-кисел,но все пак не е това начина.
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
koziak написа:Аз незнам какви са тия кисели истории и сиери по 5 бона ударени без джанти.Никой не е безгрешен.Ти сигурен ли си че утре няма да удариш някой?Който не шофира - той няма ПТП.И кво ако чукнеш някой ти,и да хване да ти тегли един бой да те счупи.Затова се плащат тези застраховки.Ако не ти стигат парите да оправиш колата,занимавай се да съдиш застрахователите,че малко са ти дали.
Прав е колегата! И другите колеги които осъдиха ваденето на фалшиви медицински са много прави. Предизвикват дявола
По темата найстина мн жалко за хубавото фодче

doko написа:koziak написа:Аз незнам какви са тия кисели истории и сиери по 5 бона ударени без джанти.Никой не е безгрешен.Ти сигурен ли си че утре няма да удариш някой?Който не шофира - той няма ПТП.И кво ако чукнеш някой ти,и да хване да ти тегли един бой да те счупи.Затова се плащат тези застраховки.Ако не ти стигат парите да оправиш колата,занимавай се да съдиш застрахователите,че малко са ти дали.
Прав е колегата! И другите колеги които осъдиха ваденето на фалшиви медицински са много прави. Предизвикват дявола
По темата найстина мн жалко за хубавото фодче

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
кофти случка
изчакай да ти платят от ГО-то му и си извади проформа фактура колко ще ти струва ремонта, виж дали има разлики и поискай от застрахователя му да ти доплати, ако откаже /90%/, то ако си решил да съдиш виновния водач имаш това право и действаш
въпроса е дали ще успееш
фаршиви медицински и т.н. по-добре недей, не предизвиквай съдбата
изчакай да ти платят от ГО-то му и си извади проформа фактура колко ще ти струва ремонта, виж дали има разлики и поискай от застрахователя му да ти доплати, ако откаже /90%/, то ако си решил да съдиш виновния водач имаш това право и действаш
въпроса е дали ще успееш
фаршиви медицински и т.н. по-добре недей, не предизвиквай съдбата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”