Смачкаха ми Форда

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот impresa » Пон 28 апр 2008 21:58

Да видим утре застрахователите... "гостито" май не му мърда. Утре ще ходя да ми леят куршум и курбан ще правим с другите момчета. Ако някъде съм пропуснал да кажа, колата не я карах аз по време на катастрофата, но автомобилът си е на мое име! Това момче, което караше му е втора катастрофа за един месец, като първата му катастрофа пак не по негова вина, от ситроенчето му AX не остана нищо - тотал- бяха се качили върху него. Та само заради него ще го съдя тоя идиот за неимуществени щети!

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 28 апр 2008 22:09

Ами колега случват се такива неща.
Не мога да разбера какво ще спечелиш със саморазправата.
Закона е ясен--другия водач не е карал пиян,има си ГО,следователно ще бъде санкциониран само за ПТП ще му вземат някакви точки и глоба нефрапираща чак толкова и това е.Неговата застрахователна компания ще ти плати след огледа и това е.Чиста работа.
На всеки се случва,всеки има лош ден.Но ако всеки започне да се саморазправя каква е ползата от органите и законовия рвд тогава.
А и ти нищо не спомена за КАТ--дойдоха ли видяха ли,какво казаха.

Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот impresa » Пон 28 апр 2008 22:16

Казах някъде назад по страниците, писаха си протокола много точно всичко мериха, струваха. Ако цитирам водача на пежото навлиза неправомерно е в лентата за насрещно движение и се удря челно в правомерно движещият се автомобил ( в случая аз)

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Пон 28 апр 2008 22:32

Кофти история, жалко за хубавия форд, но по правен път - застрахователи и т.н. ще е пак в играта.

Но не можах да пропусна другата част от темата с риск да бъда оплют. За фалшивите медицински - пожелавам на всеки, който го направи, после от него да вадят, такива "медицински" :evil: Наскоро слушах един бастун, как се хвалеше, че го бутнали, като пешеходец и с медицинско за счупени крака, ръце, глава и не знам си още какво, щял да му вземе на човечеца полото, с което го е жулнал :evil: :evil: :evil: идеше ми да го докарам до състоянието описано в медицинското му. А за тази част с "гостито"... все пак сме си балкански субекти, в какъвто и съюз да ни приемат. Наутилус са го изпяли "И если есть те кто приходят к тебе, Найдутся и те кто придут за тобой" :wink: успех с превода

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 28 апр 2008 22:55

Само ще спомена че простака е непобедим,затова квото и да му говориш той ще си остане простак,простак и пак простак.Фарли му един бой па поне да е набит простак и да ти мине малко яда от такива тапанари...

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Пон 28 апр 2008 22:59

вчера отдалече гледам се движи некъв автомобил с вдигнат капак :shock като наближи и я видях и мога да кажа,че доста си е удара, чак се учудих как си върви на самоход!

Потребителски аватар
koziak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koziak » Вто 29 апр 2008 0:44

Аз незнам какви са тия кисели истории и сиери по 5 бона ударени без джанти.Никой не е безгрешен.Ти сигурен ли си че утре няма да удариш някой?Който не шофира - той няма ПТП.И кво ако чукнеш някой ти,и да хване да ти тегли един бой да те счупи.Затова се плащат тези застраховки.Ако не ти стигат парите да оправиш колата,занимавай се да съдиш застрахователите,че малко са ти дали.
То вярно че в случая не се знае дали и тоя с пежото не е бил и някой още по-кисел,но все пак не е това начина.

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Вто 29 апр 2008 1:23

koziak написа:Аз незнам какви са тия кисели истории и сиери по 5 бона ударени без джанти.Никой не е безгрешен.Ти сигурен ли си че утре няма да удариш някой?Който не шофира - той няма ПТП.И кво ако чукнеш някой ти,и да хване да ти тегли един бой да те счупи.Затова се плащат тези застраховки.Ако не ти стигат парите да оправиш колата,занимавай се да съдиш застрахователите,че малко са ти дали.
То вярно че в случая не се знае дали и тоя с пежото не е бил и някой още по-кисел,но все пак не е това начина.

Прав е колегата! И другите колеги които осъдиха ваденето на фалшиви медицински са много прави. Предизвикват дявола
По темата найстина мн жалко за хубавото фодче :roll:

Потребителски аватар
RADO 8463
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RADO 8463 » Вто 29 апр 2008 7:28

Колега да не забравиш да напишеш 1-2 реда за развоя на нещата!!!

G60

Мнениеот G60 » Вто 29 апр 2008 7:34

doko написа:
koziak написа:Аз незнам какви са тия кисели истории и сиери по 5 бона ударени без джанти.Никой не е безгрешен.Ти сигурен ли си че утре няма да удариш някой?Който не шофира - той няма ПТП.И кво ако чукнеш някой ти,и да хване да ти тегли един бой да те счупи.Затова се плащат тези застраховки.Ако не ти стигат парите да оправиш колата,занимавай се да съдиш застрахователите,че малко са ти дали.

Прав е колегата! И другите колеги които осъдиха ваденето на фалшиви медицински са много прави. Предизвикват дявола
По темата найстина мн жалко за хубавото фодче :roll:
:да:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 29 апр 2008 8:02

Жалко за колата ти, но важното е да си жив и здрав, по-добре не предизвиквай съдбата с такива работи, написани по-горе!

P\/G

Мнениеот P\/G » Вто 29 апр 2008 8:43

На мен джантите ми харесват.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Вто 29 апр 2008 8:55

Колега, още не си променил заглавието! Съжалявам за случката ти, не ни стресирай допълнително!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 29 апр 2008 10:09

кофти случка
изчакай да ти платят от ГО-то му и си извади проформа фактура колко ще ти струва ремонта, виж дали има разлики и поискай от застрахователя му да ти доплати, ако откаже /90%/, то ако си решил да съдиш виновния водач имаш това право и действаш
въпроса е дали ще успееш
фаршиви медицински и т.н. по-добре недей, не предизвиквай съдбата

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 29 апр 2008 11:19

Променете заглавието!!!!!Поне модераторите могат да се намесят....не предизвиквайте съдбата!!!!И аз подскочих като го прочетох....то бива ,бива .......ама да шашакаш колегите си от форума с подобни заглавия!!!!Срамота!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”