Аз курсовете ги карах на жигула колата си беше на бензин нищо не и беше скопено или раздрънкано, инструктора ми беше жена, е няма такъв пич като нея, на пътя бяхме единствената учебна кола която не е пъплила с 20/30км/ч, аз карам от 13г възраст и казах, че идвам само за документ тя видя, че мога да шофирам и още първия ден си карах градско в софия
п.п Наистина такава инструкторка като тази няма никъде страшен пич
Аз съм гледал, че учебните коли се движат адски бавно и аз пъпля, тя ми вика: какво караш като няква путка я по-чевръсто, накара ме да стана и тя да ми покаже как да карам, и ви казвам няма такава учебна кола тя фърчеше с 50км/ч на места които аз сега минавам по-бавно
Аз и казах, че карам много по-бързо, но съм виждал как учебните коли пъплят и портади тази причина така карам /абе смях ви казвам/ в интерес на истина колкото и да беше пич и да ми е давала да карам като нормален човек а не като гадна учебна кола, до ден днешен имам моменти когато карам и все едно е до мен, втълпила ми е няколко неща за които съм и благодарен!
Още нещо се сетих колко учебни коли сте виждали да се карат с едната ръка на волана а другата на скоростния лост, уговорката беше на изпита да карам с две колкото и трудно да е!
Поклон пред тази жена казва се Любица в люлин живееше тогава фирма воин нещо си бившо военно учебно заведение