Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- ka4o_pi4a
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ASV 2002
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
Да, мойте са си. Очаквайте включване по темата скоро 

Здравейте снощи ми разбиха дясната предна врата (за щастие само стъклото) и са свили MFD DVD навигация с големия екран.
Тъй като ми се случва за първи път , някой знае ли плащат ли от каското това или ще си остана само със стъклото?Защото 1-2 приятели ми споделиха че не ги плащали.Каското е на Булстрад,колата е Пасат б6 2005 г.
Благодаря за отговорите
Тъй като ми се случва за първи път , някой знае ли плащат ли от каското това или ще си остана само със стъклото?Защото 1-2 приятели ми споделиха че не ги плащали.Каското е на Булстрад,колата е Пасат б6 2005 г.
Благодаря за отговорите
Последна промяна от chivas на Нед 30 юни 2013 10:45, променено общо 1 път.
- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
Всичко,което е делима част (на болтове,види,залепено и тн.) не се плаща от каското.
- audi_s2_
- Автомобил: Golf MK2
- Двигател: 1.8 GTI 8V
И аз да се "похваля"
Тази сутрин отивам до колата в 8:30 и какво да видя.Стъклото на шофьорската врата - пуснато и си викам да съм чак такава балама и да не съм го затворил, не вярвам
.Поглеждам предния прозорец, горнта част стърчи.Мръсната гадинка е срязала уплатнението и е влязла през предния прозорец
.Само не можах да разбера каква е целта на тази цялата тъпня, защото като отидох до колата панела на CD-то беше на дясната седалка, непокътнато, жапката отворена, но нито документи бяха взети, нито нищо
.За съжаление алармата не се е пуснала, защото няма обемни датчици а и не са отваряли вратите.Също странното беше че нямаше никакви следи от обувки нито по капака, нито по седалките или таблото, а доста дъжд се изля снощи и беше кално
.Ходих до полицията и разбрах, че не само моята кола е разбита, а в моргата момчето ми каза че за последния месец е продал доста стъкла и уплатнения, явно това е новата схема, от там се промъкват
.Както и да е разминах се с 20лв за уплатнение и най-после изчистих гаража за да прибирам колата там 

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Вчера на паркинга на мола в Бургас имаше поне 2 коли със разбити стъкла и кахърни собственици до тях. Оглеждайте се и внимавайте, защото само мога да си представям колко гадно е да завариш колата си в такъв вид. Крадците са безскрупулни явно, щом посред бял ден и насред толкова хора вършат тези безчинства.
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде и аз да се "похваля" като колегите по-горе.
Преди 2 седмици осъмнах без капачки на джантите, нищо ново до тук. Поразрових се в нета да търся някакви китайци заместители, но няма - има само за по новия модел S-кови джанти, които не стават. Оказа се, че тези капачки стават само на S-line джанти от Audi S3/S4/S8 от края на 90-те и на НИКАКВИ други джанти, като май се виждат най-често на А8. Наистина, че на 8-ците много им паднаха цените в последните години, но съгласете се, че цялата картинка изглежда нелепо - А8, гарсониера в панелката и вечер да крадеме капачки на джанти, щото нямаме.

Преди 2 седмици осъмнах без капачки на джантите, нищо ново до тук. Поразрових се в нета да търся някакви китайци заместители, но няма - има само за по новия модел S-кови джанти, които не стават. Оказа се, че тези капачки стават само на S-line джанти от Audi S3/S4/S8 от края на 90-те и на НИКАКВИ други джанти, като май се виждат най-често на А8. Наистина, че на 8-ците много им паднаха цените в последните години, но съгласете се, че цялата картинка изглежда нелепо - А8, гарсониера в панелката и вечер да крадеме капачки на джанти, щото нямаме.
- ka4o_pi4a
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ASV 2002
Взех си капачките. Гадината се нави да ги изпрати във Видин на сестра ми и тя ми ги препрати към мен. Незнам кво да правя - още 3-4 комшии са ги "ухапали" по същия начин, че и единия е катаджия :)
- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
В товарителницата от еконта няма ли му адреса на този бизнесмен?
-
- Автомобил: Passat CC 2.0 TDI
- Двигател: CBAB
И аз усъмнах днес без 4-те капачки на джантите в центъра на Пловдив на моя Пасатор ЦеЦка. Бях паркирал точно под прозореца ми ... да се учуди човек на смелостта им, ако ги хвана тия келешчета ще ги направя директно момиченца. Супер кокошарска история, 21 век да продължават с тия простотии ... дано се задавят с тях, всичките парите да си ги дават цял живот за лекарства ...
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Чистачките ми откраднаха. Бати цирка. 

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
И на мен ми ги откраднаха миналата година есента - в центъра на София (на паркинга на стоматологията до ВМА в София) посред бял ден. Мислех си, че това се е случвало само по Виденово време, ама явно неostavime написа:Чистачките ми откраднаха. Бати цирка.

- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
Не знам за вас, колеги, ама аз досега не бях чувал и виждал подобна кражба, затова нека разкажа. Потърпевшия е един съсед, възрастен човек, колата Голф 4 комби TDI, не знам кой двигател точно. Човека живее на първия етаж и колата е паркирана под терасата му. Какво ми разказа той:
"Бях болен 1 седмица и не излизах от къщи, и колата не съм карал. Реших да изляза тия дни и гледам, някакви камъчета на задните гуми. Кой ли ще ги е слагал и за какво? Качвам се, паля колата и - БАМ БАМ БАМ - подскочих, чудя се какво става, какво е това думкане и рев от двигателя. Слязох, погледнах отдолу - ченето ми увисна. Катализатора го няма! Тръбите срязани и стърчат. Ето за какво били камъните на гумите. И даже не съм разбрал кога са я свършили тази работа!?"
Аз лично останах много учуден от тази кражба
- знам, че се изкупуват и на някои модели са по-скъпи, ама чак дотам да стигнат да ги махат от колите... Едва ли става бързо махане на катализатор, не е като тасове, огледала и чистачки. А, едно уточнение - колата на съседа няма каско.
"Бях болен 1 седмица и не излизах от къщи, и колата не съм карал. Реших да изляза тия дни и гледам, някакви камъчета на задните гуми. Кой ли ще ги е слагал и за какво? Качвам се, паля колата и - БАМ БАМ БАМ - подскочих, чудя се какво става, какво е това думкане и рев от двигателя. Слязох, погледнах отдолу - ченето ми увисна. Катализатора го няма! Тръбите срязани и стърчат. Ето за какво били камъните на гумите. И даже не съм разбрал кога са я свършили тази работа!?"
Аз лично останах много учуден от тази кражба

Едва ли става бързо махане на катализатор
Много по-бързо отколкото можеш да си представиш

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Моя Голф 3ка пък го отвориха преди няколко дни, взели са си СДто и са си тръгнали без да чупят нищо.. Музиката беше с предна линия на таблото Пайнер, на вратите Хертц, на кората 2 елипси и в багажника туба с усилвател. Да се радвам поне, че само сд-то са дръпнали. Ако видя такова копеленце ще му счупя ръчичките крадливи..
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Една приятна новина
""" В резултат на незабавно проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен около 02:00 часа на 26.09.2013г. сигнал за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген Голф”, паркиран в гр.Кресна, са задържани извършителите на деянието Д.Д./25г./ и К.С./18г./ и двамата от гр.Кресна.
За времето от 01:00 часа до 01:45 часа на същата дата, двамата са отнели от автомобила 2 бр. автомобилни чистачки, 2 бр. странични огледала, и 2 бр. пътепоказатели от предните калници на автомобила на обща стойност около 200 лв.
Уведомена е РП-Сандански.
Работата по случая продължава. """

""" В резултат на незабавно проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен около 02:00 часа на 26.09.2013г. сигнал за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген Голф”, паркиран в гр.Кресна, са задържани извършителите на деянието Д.Д./25г./ и К.С./18г./ и двамата от гр.Кресна.
За времето от 01:00 часа до 01:45 часа на същата дата, двамата са отнели от автомобила 2 бр. автомобилни чистачки, 2 бр. странични огледала, и 2 бр. пътепоказатели от предните калници на автомобила на обща стойност около 200 лв.
Уведомена е РП-Сандански.
Работата по случая продължава. """
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”