Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ka4o_pi4a
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ASV 2002

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот ka4o_pi4a » Пет 28 юни 2013 22:22

Да, мойте са си. Очаквайте включване по темата скоро :Mr Green Fun

chivas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chivas » Съб 29 юни 2013 16:24

Здравейте снощи ми разбиха дясната предна врата (за щастие само стъклото) и са свили MFD DVD навигация с големия екран.
Тъй като ми се случва за първи път , някой знае ли плащат ли от каското това или ще си остана само със стъклото?Защото 1-2 приятели ми споделиха че не ги плащали.Каското е на Булстрад,колата е Пасат б6 2005 г.
Благодаря за отговорите

Последна промяна от chivas на Нед 30 юни 2013 10:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
МЗМА
Автомобил: IFA-mobile DDR
Двигател: 353W Baujahr-1971

Мнениеот МЗМА » Съб 29 юни 2013 21:27

Всичко,което е делима част (на болтове,види,залепено и тн.) не се плаща от каското.

Потребителски аватар
audi_s2_
Автомобил: Golf MK2
Двигател: 1.8 GTI 8V

Мнениеот audi_s2_ » Нед 30 юни 2013 14:02

И аз да се "похваля" :stumm Тази сутрин отивам до колата в 8:30 и какво да видя.Стъклото на шофьорската врата - пуснато и си викам да съм чак такава балама и да не съм го затворил, не вярвам :Mr Green Fun .Поглеждам предния прозорец, горнта част стърчи.Мръсната гадинка е срязала уплатнението и е влязла през предния прозорец :banghead .Само не можах да разбера каква е целта на тази цялата тъпня, защото като отидох до колата панела на CD-то беше на дясната седалка, непокътнато, жапката отворена, но нито документи бяха взети, нито нищо :eek .За съжаление алармата не се е пуснала, защото няма обемни датчици а и не са отваряли вратите.Също странното беше че нямаше никакви следи от обувки нито по капака, нито по седалките или таблото, а доста дъжд се изля снощи и беше кално :gruebel .Ходих до полицията и разбрах, че не само моята кола е разбита, а в моргата момчето ми каза че за последния месец е продал доста стъкла и уплатнения, явно това е новата схема, от там се промъкват :death.Както и да е разминах се с 20лв за уплатнение и най-после изчистих гаража за да прибирам колата там :mrgreen

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 01 юли 2013 8:00

Вчера на паркинга на мола в Бургас имаше поне 2 коли със разбити стъкла и кахърни собственици до тях. Оглеждайте се и внимавайте, защото само мога да си представям колко гадно е да завариш колата си в такъв вид. Крадците са безскрупулни явно, щом посред бял ден и насред толкова хора вършат тези безчинства.

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Пон 08 юли 2013 20:47

Хайде и аз да се "похваля" като колегите по-горе. :banghead
Преди 2 седмици осъмнах без капачки на джантите, нищо ново до тук. Поразрових се в нета да търся някакви китайци заместители, но няма - има само за по новия модел S-кови джанти, които не стават. Оказа се, че тези капачки стават само на S-line джанти от Audi S3/S4/S8 от края на 90-те и на НИКАКВИ други джанти, като май се виждат най-често на А8. Наистина, че на 8-ците много им паднаха цените в последните години, но съгласете се, че цялата картинка изглежда нелепо - А8, гарсониера в панелката и вечер да крадеме капачки на джанти, щото нямаме.

Потребителски аватар
ka4o_pi4a
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ASV 2002

Мнениеот ka4o_pi4a » Съб 13 юли 2013 17:39

Взех си капачките. Гадината се нави да ги изпрати във Видин на сестра ми и тя ми ги препрати към мен. Незнам кво да правя - още 3-4 комшии са ги "ухапали" по същия начин, че и единия е катаджия :)

Потребителски аватар
МЗМА
Автомобил: IFA-mobile DDR
Двигател: 353W Baujahr-1971

Мнениеот МЗМА » Пон 15 юли 2013 19:34

В товарителницата от еконта няма ли му адреса на този бизнесмен?

mainaman
Автомобил: Passat CC 2.0 TDI
Двигател: CBAB

Мнениеот mainaman » Пон 05 авг 2013 16:37

И аз усъмнах днес без 4-те капачки на джантите в центъра на Пловдив на моя Пасатор ЦеЦка. Бях паркирал точно под прозореца ми ... да се учуди човек на смелостта им, ако ги хвана тия келешчета ще ги направя директно момиченца. Супер кокошарска история, 21 век да продължават с тия простотии ... дано се задавят с тях, всичките парите да си ги дават цял живот за лекарства ...

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Вто 06 авг 2013 21:49

Чистачките ми откраднаха. Бати цирка. :screwy

dentdaemon
Автомобил: Polo 6N1
Двигател: 1.6L 55kW AEE
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Вто 06 авг 2013 22:04

ostavime написа:Чистачките ми откраднаха. Бати цирка. :screwy
И на мен ми ги откраднаха миналата година есента - в центъра на София (на паркинга на стоматологията до ВМА в София) посред бял ден. Мислех си, че това се е случвало само по Виденово време, ама явно не :mad

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Пон 16 сеп 2013 10:35

Не знам за вас, колеги, ама аз досега не бях чувал и виждал подобна кражба, затова нека разкажа. Потърпевшия е един съсед, възрастен човек, колата Голф 4 комби TDI, не знам кой двигател точно. Човека живее на първия етаж и колата е паркирана под терасата му. Какво ми разказа той:

"Бях болен 1 седмица и не излизах от къщи, и колата не съм карал. Реших да изляза тия дни и гледам, някакви камъчета на задните гуми. Кой ли ще ги е слагал и за какво? Качвам се, паля колата и - БАМ БАМ БАМ - подскочих, чудя се какво става, какво е това думкане и рев от двигателя. Слязох, погледнах отдолу - ченето ми увисна. Катализатора го няма! Тръбите срязани и стърчат. Ето за какво били камъните на гумите. И даже не съм разбрал кога са я свършили тази работа!?"

Аз лично останах много учуден от тази кражба :eek - знам, че се изкупуват и на някои модели са по-скъпи, ама чак дотам да стигнат да ги махат от колите... Едва ли става бързо махане на катализатор, не е като тасове, огледала и чистачки. А, едно уточнение - колата на съседа няма каско.

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Пон 16 сеп 2013 11:31

Едва ли става бързо махане на катализатор

Много по-бързо отколкото можеш да си представиш :banghead

Хри100в
Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
Двигател: AGG 115hp

Мнениеот Хри100в » Пон 16 сеп 2013 11:55

Моя Голф 3ка пък го отвориха преди няколко дни, взели са си СДто и са си тръгнали без да чупят нищо.. Музиката беше с предна линия на таблото Пайнер, на вратите Хертц, на кората 2 елипси и в багажника туба с усилвател. Да се радвам поне, че само сд-то са дръпнали. Ако видя такова копеленце ще му счупя ръчичките крадливи..

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 27 сеп 2013 9:44

Една приятна новина :arrow

""" В резултат на незабавно проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен около 02:00 часа на 26.09.2013г. сигнал за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген Голф”, паркиран в гр.Кресна, са задържани извършителите на деянието Д.Д./25г./ и К.С./18г./ и двамата от гр.Кресна.

За времето от 01:00 часа до 01:45 часа на същата дата, двамата са отнели от автомобила 2 бр. автомобилни чистачки, 2 бр. странични огледала, и 2 бр. пътепоказатели от предните калници на автомобила на обща стойност около 200 лв.

Уведомена е РП-Сандански.

Работата по случая продължава. """

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”