Дано е истина и Шуми се завърне

soxy__ написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=210559
Дано е истина и Шуми се завърне
Luper написа:как да ви обясня, че следващите 3 години няма смисъл да гледате формула1, защото в края на всяко състезание най-отгоре на телевизора ви ще пише 1. Ф.Алонсо (Ферари)
МУХАХА
Ludia написа:и кво стана с феновете на Кими ? Къде са сега, когато го изритаха от отбора заради Алонсо ?!![]()
![]()
![]()
![]()
А феновете на Шуми ? Ще сменявате ли шапките и фланелките ?![]()
![]()
![]()
Маса и Фернандо ще къртят тоя сезон
LILO&STICH написа: Така,ще къртят колкото тея от аватара ти
One написа:LILO&STICH написа: Така,ще къртят колкото тея от аватара ти
ало колежката - за къртене - аз къртя
молим да си имаме уФаШението
в сезон 2009 в началото браун никой не ги бръснеше за стинка, па виж какво стана
в новия сезон нищо се не знае - което е интересното
Ludia написа:и кво стана с феновете на Кими ? Къде са сега, когато го изритаха от отбора заради Алонсо ?!
dobrin написа:Ludia написа:и кво стана с феновете на Кими ? Къде са сега, когато го изритаха от отбора заради Алонсо ?!
Ако Кими не беше се съгласил да напусне, нямаше как да стане. Договор до 2010г, споняш ли си?
Относно шапките - шапкати ми на Кими е от периода, когато беше в Макларън, а не във Ферари.
Относно резултатите догодина - ще почакаме, ще видим. Алонсо е много добър пилот, но всяко състезание е малко трудно, особено със спънатото Ферари от последните състезания.
dobrin написа:Ludia написа:и кво стана с феновете на Кими ? Къде са сега, когато го изритаха от отбора заради Алонсо ?!
Ако Кими не беше се съгласил да напусне, нямаше как да стане. Договор до 2010г, споняш ли си?
Относно шапките - шапкати ми на Кими е от периода, когато беше в Макларън, а не във Ферари.
Относно резултатите догодина - ще почакаме, ще видим. Алонсо е много добър пилот, но всяко състезание е малко трудно, особено със спънатото Ферари от последните състезания.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта