Golfer_pz написа:airjohn написа:Golfer_pz написа:Колегата MAXPaYNE е прав!
Като ще забраняват ксенона да го забранат а не да са прават на шашми, омръзна ми от тази държава да прави народа на будали. Да пишат в новия правилник че е забранен и толкова!!! Та сички да ги сваляме, д*ба и простотията, само тука я има... + това фара с нищо не се променя като се сложи ксенон, то дали е ксенон или ония ментаци крушки по 15лв дето са 100в... се в гъз. В крайна сметка, тука е е*ати анархията и селяния, на никого не могат да се хванат спатиите, всеки ден нови закони и след 1 седмица отпада, пък после нови и пак така. Поне веднъж нещо да са направи като хората - както си трябва... Като го забранят нацяло ще се маха и това е, а през това време я че си джиткам с него, пък и много ме интересува, аз изчезвам от страна след 2 месеца

Не искам да се заяждам,но твоя пържолник фабричен ли е или си го минал на тахнотест? Много са ми интересни такива като теб в нормалните държави как утихват и започват да показват чудеса от възпитание и спазване на законите.
И аз не се заяждам, ама ако не си ми прочел поста на предишната страница, обърни и виж. Живея вече 12 години в Чикаго и имам кола с добавен ксенон без да се правят проблеми. А в тази нормална държава си се държа като нормален човек както се държа и в БГ, бъди спокоен много добре знам как да се държа навсякъде и до къде мога да пристъпвам границата. В момента купих втора кола тук в САЩ и съм поръчал и за нея ксенон да се монтира без да се замислям

И не ксенона ми не е фабричен, а купих колата и още на същия ден го сложих и минах на кат за регистрация и преглед с него без проблеми и заяждания

Честно казано съм доста учуден, ....
Според мен най-логично е да се замерва заслепяването, без въпроси и уговорки с ксенон ли си, с 100W крушки или др
Интересно ми е полицаите как ще ми състават акт , че съм примерно с ксенон, ще извикат експертно лице, което ще извърши спец. преглед на място, дали има баласти, няма ли, те може да са скрити... Да не говорим, че има сини крушки китайски, които ама хич не са в норми ....
Затова по-горе написах, че според мен закона го четат както дявола евангелието ... Или Пешо

ще каже имаш ксенон, по тази логика той може да каже всичко, само и само да ми напише фиш или акт ....
Да напишат ясно кой какво може да има и какво не,...