Формула 1, сезон 2010
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, сезон 2010
щото знае, какво как .. дава фиитбек на екипа ..защото е добра рекламата шуми да ти кара за отбора ..и защото ако му дойде кола по мярка пак ще печели и ще има още повече реклама 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Абе ако съдим по темпото на Розберг, Мерцедес колкото и да се оплюват май само ред бул и макларън им дръпват, даже май само ред бул, Бутона 15 обиколко кара зад Розберг 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тая година с колите подобрени за повече изпреварвания трябва да е бил 3 секунди по - бърз на обиколка Бътън за да изпревари! Не успях да го гледам състезанието, само старта гледах, но съдейки по класирането Марк и Луис не са имали проблеми и доста добро състезание са направили по - между си!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Да, де!
То на Шуми колата не му е по мярка, щото са вземали мерките на Нико Ростберг
А иначе в момента го оплювам Шумахер, точно щото съм му фен и ме е яд, че не показва това, което е било преди.
Как може Сутил да държи Фетел 20 минути зад гърба си и да го принуди да рискува до макс (че и след макса), а Пилето да си го пусне като че ли са му закрили огледалата със сини знамена
По между си силно казано
Просто след средата на първата обиколка единия беше първи, другия втори и така си и завършиха
Иначе - да!
Безпроблемно за тях състеание и перфектно каране без нито една грешка и за двамата

То на Шуми колата не му е по мярка, щото са вземали мерките на Нико Ростберг
А иначе в момента го оплювам Шумахер, точно щото съм му фен и ме е яд, че не показва това, което е било преди.
Как може Сутил да държи Фетел 20 минути зад гърба си и да го принуди да рискува до макс (че и след макса), а Пилето да си го пусне като че ли са му закрили огледалата със сини знамена

К.Одаджийски написа:Марк и Луис не са имали проблеми и доста добро състезание са направили по - между си!
По между си силно казано

Просто след средата на първата обиколка единия беше първи, другия втори и така си и завършиха

Иначе - да!

При излизането на сейфти кара забелязах, че една кола (мисля на Испания Рейсинг) го изпревари точно преди да излезе от контура обозначаващ бокса. Игнорирайки прословутите линии на сейфти кара. Ако и друг го е забелязал да потвърди, че буди у мен едни гневни мисли
.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
valio_ написа:При излизането на сейфти кара забелязах, че една кола (мисля на Испания Рейсинг) го изпревари точно преди да излезе от контура обозначаващ бокса. Игнорирайки прословутите линии на сейфти кара. Ако и друг го е забелязал да потвърди, че буди у мен едни гневни мисли.
и аз го видях, но според мен SC нарочно изчака водача в колоната за да няма сканали като във Валенсия.
Колкото до самото състезание, това е първото от този сезон което не изгедах до края... Направо нямам представа какво подяволите направи Алонсо...

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Май повече го удариха на надхитряване от страна на боксовете и пилотите, отколкото да гледаме мъжка надпревара!!!!! 

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Абе имаше си надпревара.
Игрите зад пистата са от 100 години. Без тях нямаше да е същото просто!
П.П.: Кофти е когато любим отбор или пилот изгубят от подобни игрички, но какво да се прави... You can't win them all!
Игрите зад пистата са от 100 години. Без тях нямаше да е същото просто!

П.П.: Кофти е когато любим отбор или пилот изгубят от подобни игрички, но какво да се прави... You can't win them all!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.zamunda.net/details.php?id=227683&hit=1
Цялото състезание от камерите на болидите. Без коментар, само звук от двигателите.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Ludia написа:http://www.zamunda.net/details.php?id=227683&hit=1Цялото състезание от камерите на болидите. Без коментар, само звук от двигателите.
Да, тази година го има това. Много е дивашко!

И на мен ми допада да гледам състезанието само от камерите на болидите. Обаче идва момент в който получавам главоболие от това монотонно бучене на двигателите.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ех, ако имаше и телеметрия 

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
страхотен старт на Маса
и много глупава постъпка на Фетел

и много глупава постъпка на Фетел
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Ферари ще вземе да победи на домашната писта на Мерцедес 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бате не съм фен на Маса ..ама може ли да го мачкат така психически .... отбор ..хаха... някой ако ми направи такъв номер после ще направя бърнаут у бокса или ще спря демонстративно преди финала и няма да завърша пък после да ме уволняват ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”