От юли 2021: Колите в София с екостикер
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Re: От юли 2021: Колите в София с екостикер
Моя е по същия начин,че дори и по-криво залепен.
Като всичко в БГ - прасешка работа, давай да даваме, да взимаме кеша и оправяй се...
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Той пак е нагоре. Аз бях останал с впечатление, че ще го лепят по-надолу по средата - долу горе където се вижда огледалото на снимката, зад него. В интерес на истината там има шанс да не го виждаш, защото е скрито от огледалото.
Цялата схема е да се прибират отново яко пара от глоби. Когато има замърсен въздух и да кажем има ограничения МПС-тата
с по-нисък стикер, как ще го ограничат да влезе в центъра? Да не би да наслагат КПП-та... Наслагаха яко камери и по малките улички в центъра и периферията в София. И се почва яко с глобите. Така ги виждам аз нещата.
с по-нисък стикер, как ще го ограничат да влезе в центъра? Да не би да наслагат КПП-та... Наслагаха яко камери и по малките улички в центъра и периферията в София. И се почва яко с глобите. Така ги виждам аз нещата.
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
Че малко ли е?
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
777 написа:Той пак е нагоре. Аз бях останал с впечатление, че ще го лепят по-надолу по средата - долу горе където се вижда огледалото на снимката, зад него. В интерес на истината там има шанс да не го виждаш, защото е скрито от огледалото.
И аз си мислех, че там ще го сложат и като се качих в колата ми стана лошо. Ще му се "радвам" цяла година

Циркаджийска работа, таман отпадна един от стикерите, и веднага нов... Разбира се, пак за пари, като всичко друго в тая колония...
-
- Автомобил: Mercedes W213
- Двигател: E 400 V 6
Вчера минах и аз. Сдобих се с този двойно по- голям и нахендрен на средата на предното стъкло стикер, че да му се радвам цяла година. Всъщност не само година, а докато имам кола. Цената също ме зарадва- вече е 45 лв. Миналият месец с другата ми кола прегледът беше само 30 лв. Тези 15 лв хората от пункта ги коментираха, че влизат директно в джоба на един депутат от по- миналия парламент. Също така имало квоти по партии за пунктове за ГТП- толкова на Герб, толкова на БСП, толкова на "патриотите" и т.н. Дали е така не знам, но така ми казаха техниците. Така че халал да са му тия пари на тоя т0луп депутата- свещи да си купи с тях.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Май не влизат в джоба на депутата, а в пунктовете за ГТП. Виж картите СБА - пише, че 4лв вдигат заради стикера. Значи пунктът където ходиш е решил покрай тия 4лв за стикера да си закръглят и 11лв за тях. Използват повода да си "индексират" цените.
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
Въпросният депутат е от БСП.
Тея от служебното правителство или новият парламент що не я отмениха тая идиотщина със стикерите?
Тея от служебното правителство или новият парламент що не я отмениха тая идиотщина със стикерите?
Как позна,дай факти.Един депутат,от която и партия да е не може да го направи сам.По скоро ГТП пълнят гушите както каза колегата по горе.
-
- Автомобил: Golf7 GTE 2017 + MB S205 2020
- Двигател:
https://m.19min.bg/news/8/146628.html
За ето това споделя колегата.
За ето това споделя колегата.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
ssssl написа:Въпросният депутат е от БСП.
Защото това го спускат от ЕС, според мен.
-
- VW експерт
- Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
- Двигател: AVF
ЕС "спускат", че трябва да се плащат стикери, щото фирмата на депутат?! Съмнявам се.
И без стикери си може, ама като гледам как са я подкарали, то и с тях файдата ще е доста спорна.
А за отменянето, кой и кога е могъл да го отмени, предвид политическите събития в последните близо шест месеца?!

И без стикери си може, ама като гледам как са я подкарали, то и с тях файдата ще е доста спорна.
А за отменянето, кой и кога е могъл да го отмени, предвид политическите събития в последните близо шест месеца?!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Имах предвид тая парлама с еко-идиотщините. За мен не е проблем да си купя стикер. Не в това се корени проблемът.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”