Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Martin869
Автомобил:
Двигател:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот Martin869 » Чет 12 дек 2013 1:24

Бях на село и паркираме с бащата колата ( Има нещо като черен път, щото е първата къща от селото и до него е гаража а от там са ливади, и паркираме пред гаража) И на сутринта някой откачил лявото огледало на колата, ама поне го беше оставил на посредата на предния капак... Чудно ми е кво му е причило та го откачило... :newsm66 :newsm66 :newsm66

Потребителски аватар
mushmorok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mushmorok » Пет 13 дек 2013 22:49

И аз се записвам за тази тема колеги... Днес сутринта 7:45 си паркирах колата на ул. Кръстьо Пастухов в Пловдив на точно 5 крачки от Сточна гара - който е от Пловдив или познава града знае за какво става дума, за другите казвам - това е едно доста оживено място много близо до центъра на Пловдив. Та да се върна на историята - 7:45 паркирам, 14:10 се връщам от лекции малкия джам на задната врата доло и сака с дрехите ми и фотоапарата вътре ги няма и якето ми(не бяха в багажника но бяха на пода между задната и предната седалка и ако не застанеш до колата и не погледнеш на долу не се виждаха) :rolleyes . Нищо друго не беше пипнато... Интересното е че по информация на живущите в блока пред който паркирах алармата на колата е свирила доста дълго време малко след 8 часа и никой не се е досетил дори да погледне какво става защото било обичайно... :no Акъла не ми го побира на центъра на Пловдив да ми разбият колата и никой нищо да не види... :horror :horror
Изображение
Изображение

Последна промяна от mushmorok на Нед 15 дек 2013 1:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Съб 14 дек 2013 11:18

сакове и т.н. не се оставят на видимо място в колата, какви музики и каси и т.н. не се обяснява по форумите... едно и също всеки ден чета и по един и същи начин си горят хиляди хора. Мен това не ми го побира в главата...

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Съб 14 дек 2013 12:09

DoH_KuXoT написа:сакове и т.н. не се оставят на видимо място в колата, какви музики и каси и т.н. не се обяснява по форумите... едно и също всеки ден чета и по един и същи начин си горят хиляди хора. Мен това не ми го побира в главата...

:th_up

Потребителски аватар
mushmorok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mushmorok » Съб 14 дек 2013 18:12

DoH_KuXoT написа:сакове и т.н. не се оставят на видимо място в колата, какви музики и каси и т.н. не се обяснява по форумите... едно и също всеки ден чета и по един и същи начин си горят хиляди хора. Мен това не ми го побира в главата...

К'во да се прави човек...по-принцип си е в багажника ама тоя път беше на пода. От 3 години спирам на тая улица и не съм имал проблем и при положение, че е на центъра как да очаквам подобно нещо.
Квот било било .. отивам да си купя нови парцалки и си оставам с обицата на ухото :c020

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Пон 16 дек 2013 20:40

Преди време са се мъчили да ми свалят предната хромирана лайсна на бронята на пасата б5.5 , счупили са я и са я оставили, но не са се задоволили и тая сутрин ключалката на шоф. врата беше разбита, но понеже са били некадърни идиоти не са я отключили и да вземат колата.Някой ги е стреснал. :newsm66 От днес е с пълно каско за 7800лв, така че ще ме хванат за :18b .Като я искат да си я вземат.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 22 дек 2013 11:38

отмъкнаха ми огледалата и на мен ...
Прикачени файлове
photo 1.JPG
photo 3.JPG
photo.JPG
Това са огледала отдолу. Ако случайно някой ги види. Златист цвят с монтирани светодиоди от бмв е63

Потребителски аватар
kr86
Автомобил: Golf mk2
Двигател: 1.6 automatic 1984 year

Мнениеот kr86 » Нед 22 дек 2013 23:30

И аз съм в темата вече.
Преди малко зад мола на стамболийски са ми разбили колата и са ми гепнали радиото. Наглото ко.еленце и багажника ми е отворил.

:twisted

Пожелавам му с парите от радиото за купи лекарства на майка си...

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Ако има колеги от кв.Витоша

Мнениеот Fearless » Чет 02 яну 2014 18:56

Ако има колеги от кв.Витоша,София - внимавайте къде паркирате колите си,има някаква банда,която разбива наред.Аз бях един от потърпевшите,новогидшната ми изненада е счупено стъкло,откраднато ЦД и все още не знам ремонт на каква стойност.Месец преди това ми откраднаха катализатора.Изглежда са аматьори,защото всичко е направено по доста немърлив начин.
Имам и молба - ако някой види обява за ЦД Pioneer MVH - 1400UB от заложна къща или др. от района на София да свирка,имам всички прилежащи документи към Цд-то и ще ги побъркам.

Ето резултата от "взлома" :

Изображение

Внимавайте!!

Потребителски аватар
vanky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanky » Съб 18 яну 2014 21:16

И аз да се запиша Бургас ксЗорница Бл13 . Помиярите ми откраднали синята лайсна на вратата,от две години я спирам на всевъзможни места не бяха я пипнали .За какъв им е тази лайсна която е 20лв и ровили къртили боята за да могат да я отлепят и ми отварят такава работа. И ми е чудно с какъв акъл при положение че има толкова откачалки и могат да те хванат за една лайсна после да не можеш да сърбаш супа дори от толкова бой. На 2 метра от блока да ръчкаш голяма смелост е това или голям глад?!!?! Рано или късно всичко си идва на мястото колеги !! Само да не е някой колега че сините голфове са малко в града и се хваща прясно боядисан.....

fighter-interceptor
Автомобил: Golf 4
Двигател: AHW 2000

Разбиха колата ми и откраднаха "жабката".

Мнениеот fighter-interceptor » Сря 22 яну 2014 22:09

Здравейте,отскоро съм във форума,но и аз ще пиша за разбита кола.През миналата нощ са счупили задното малко стъкло,отворили са поне три врати и са ми откраднали "жабката".Не знам какво да правя,къде да търся "жабка",а е възможно да има и други неща,далеч не съм сигурен,че съм видял всичко,бях ошашавен,в колата и около нея беше разпиляно това,което е било в "жабката",или поне част от него.Моля за съвети и мнения.Извинявам се,ако съм нарушил правилата.

fighter-interceptor
Двигател: AHW 2000

Мнениеот fighter-interceptor » Чет 23 яну 2014 17:34

Благодаря на колегата Smeagol за ЛС,но резултата е негативен,така че очаквам и други да се отзоват.Благодаря предварително!

4rum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4rum » Пет 31 яну 2014 10:16

и аз да се оплача , в Белите Брези на гоуфа са ми свалили акумулатора и елипсите , поне касетофона са ми оставили ...
На голф 2 акумулатора да гепиш и колонките смешни , баси мизерниците
:newsm66

Потребителски аватар
Emo19888
Двигател: ALH TDI

Разбит автомобил - открадната... винетка

Мнениеот Emo19888 » Нед 02 фев 2014 12:06

Здравейте колеги. Слизам тая сутрин с булката да я карам на работа и кво да видя - колата отключена. Замислих се - не може да съм я оставил аз така. Веднага прегледах изцяло всичко - в багажника бас, говорители, инструменти - всичко налично. Отварям жабка - всичко налично. Викам си - абе може пък да не съм я заключил и тръгваме. На 1вия завой какво да видя - свалена ми винетката. Отрязъка с касовата бележка си е мен. Мойта има съмнения, че някакви тийнейджъри били оглеждали колата преди дни и мисли че някои от тях е направил белята, помни им колата. Сега ще дебна да видя дали на съответния автомобил ще се яви винетка с моя номер от отрязъка. Въпроса ми е - как, къде и по какъв начин да си търся правата?
И на кой по дяволите ще му трябва винетка без отрязък ?!?
Тая държава не отива на добре...

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Разбит автомобил - открадната... винетка

Мнениеот joromnt » Нед 02 фев 2014 12:09

Лоша работа... Така на бащата наскоро му откраднаха акумулатора, Banner на един месец.... Слиза, върти и няма никой...
А тоя отрязък, откакто има винетки взимам само годишни и я пазя тая дивотия заедно с касовата бележка. Честно казано, до сега никой никъде не ми го е търсил.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”