най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
evn
Автомобил:
Двигател:

Re: най-добрата халогенна крушка?!

Мнениеот evn » Пет 15 яну 2010 15:36

TDI-RS написа:
hitman0013 написа:а да попитам-лупите за мъгла които са в самия фар как се включват.Имам някакви платняни кабели към тях/бели/ и нещо като крушка но не съм пробвал да отварям там
колата е голф 4

издърпваш копчето за включване към теб

А когато го издърпаш втори път, ти се включва задната лява крушка за мъгла :wink:

Потребителски аватар
shveda_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shveda_ » Пон 18 яну 2010 18:11

Миналата седмица след много мислене се спрях на Osram cool blue,и за сега сам много доволен.

halil1988
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот halil1988 » Сря 13 окт 2010 7:29

Колеги кажете от къде да взема такива крушки (осрам куул блу ; филипс) в Бургас.

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Сря 13 окт 2010 8:55

osram-практикер, ауто+, дори в метро може да има.
филипс-ауто 1, тех-ко
Предполагам че ги има всичките в Бургас
Само че филипс е два пъти по-скъпа крушка от осрам

Потребителски аватар
plachkov
Автомобил: шкода рапид 2019
Двигател: 1000

Мнениеот plachkov » Сря 13 окт 2010 19:51

OMV

Потребителски аватар
b60_460
Автомобил: Passat B6 1.9 TDI
Двигател: BXE 2006

Мнениеот b60_460 » Чет 21 окт 2010 2:35

Осрам Найт брейкър (най-добрият от гамата им) може да си вземеш от ОМВ но не бих те съветвал да го правиш :не: .И аз преди година реших да заменя оригиналните крушки с нещо уж по-добро и след много ровене из форумите тук и там се спрях именно на тези.И се изръсих 40лв. за 2хН7 и си ги сложих и си си светеха добре миличките до вчера.След малко повече от година едната сгъна и като я замених със старата оригинална да ти кажа не намерих кой знай каква разлика че да струва 20 лв. парчето.Та мисълта ми е,като ще даваш толкова пари за крушки дай още някой лев от горе и се вземи китайски ксенон за 100 кинта с гаранция за 1 година поне си свети :012: .Аз в началото (а и по принцип)бях малко против ксеноните(особено тези поставени на рефлекторни фарове или нерегулирани такива :beat_butt2 ) но след няколко дена като взема заплатата отивам и си взимам китайки и с баджанака ги монтираме :banana

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 21 окт 2010 10:03

Cool blue ми допадат повече от Night braker.
Белички са много :D

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Чет 21 окт 2010 10:14

някой знае ли къде продава и имат налични Osram Night braker plus? Гледам рекламират ги насам-натам,а никъде ги нямат :?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 21 окт 2010 10:23

сега па и Найт Брейкър ПЛЮС :shock нещо ми се види вече като рекламен трик :beat_butt2

то тва стана кат Ариел-на сека реклама пере ОЩЕ ПО ДОБРЕ mhihi -ако продължават така,след 5 години че пере толко добре че напрао нема да има ни петна ни дрехи-пускаш ги в пералнята,оваряш и...-празно :063:

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Чет 21 окт 2010 10:29

Matematiks написа:сега па и Найт Брейкър ПЛЮС :shock нещо ми се види вече като рекламен трик :beat_butt2

то тва стана кат Ариел-на сека реклама пере ОЩЕ ПО ДОБРЕ mhihi -ако продължават така,след 5 години че пере толко добре че напрао нема да има ни петна ни дрехи-пускаш ги в пералнята,оваряш и...-празно :063:

Тези Найт Брейкър ПЛЮС имали 50% по-дълъг живот от Найт Брейкър и били по нова технология.Така казва рекламата де.. mhihi

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 21 окт 2010 16:46

b60_460 написа:Та мисълта ми е,като ще даваш толкова пари за крушки дай още някой лев от горе и се вземи китайски ксенон за 100 кинта с гаранция за 1 година поне си свети :012: .Аз в началото (а и по принцип)бях малко против ксеноните(особено тези поставени на рефлекторни фарове или нерегулирани такива :beat_butt2 ) но след няколко дена като взема заплатата отивам и си взимам китайки и с баджанака ги монтираме :banana

Ако имах това право щях да раздам на всички катаджии и даже на пешите патрули по едно чукче и като видят кола с тази гнус на фаровете направо ги трошат и двата барабар с ксенона без обяснение :evil: Всички ксенони на фарове без лупи трябва да се третират като опит за непредумишлено убийство ! Направо ми се драйфа вече от всички псевдогъзари накичили знайни незнайни кошници с вадещото очите ксенонче понеже така за тях нощта ставала ден,а за тези отсреща....пука ми аз нали виждам !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 21 окт 2010 17:13

Stivi написа:
b60_460 написа:Та мисълта ми е,като ще даваш толкова пари за крушки дай още някой лев от горе и се вземи китайски ксенон за 100 кинта с гаранция за 1 година поне си свети :012: .Аз в началото (а и по принцип)бях малко против ксеноните(особено тези поставени на рефлекторни фарове или нерегулирани такива :beat_butt2 ) но след няколко дена като взема заплатата отивам и си взимам китайки и с баджанака ги монтираме :banana

Ако имах това право щях да раздам на всички катаджии и даже на пешите патрули по едно чукче и като видят кола с тази гнус на фаровете направо ги трошат и двата барабар с ксенона без обяснение :evil: Всички ксенони на фарове без лупи трябва да се третират като опит за непредумишлено убийство ! Направо ми се драйфа вече от всички псевдогъзари накичили знайни незнайни кошници с вадещото очите ксенонче понеже така за тях нощта ставала ден,а за тези отсреща....пука ми аз нали виждам !

хм,що пък всички без лупа :roll:
Ксенона не е разработен специално за лупи!
Аз па искам да чупиш фаровете на всички менте лупи дето се продават в китай,че ще ми извадят очите "МАМКА ИМ Д..А" mhihi

п.п.
Простете ми за грубия език

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Чет 21 окт 2010 17:52

LILO&STICH написа:
Stivi написа:

хм,що пък всички без лупа :roll:
Ксенона не е разработен специално за лупи!
Аз па искам да чупиш фаровете на всички менте лупи дето се продават в китай,че ще ми извадят очите "МАМКА ИМ Д..А" mhihi

п.п.
Простете ми за грубия език

Няма кво да ти прощаваме, разбираме те.А когато ръми и те заслепят става най-лошото.По темата такива крушки би трябвало да има в ауто+

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 21 окт 2010 17:54

Темата е за халогенни автолампи - знаем че и най-калпавата HID ламБа е по-добра от халогенната такава
Мен лично ме устройва Осрам Силвърстар в комбинация - релета къси и дълги - не карам често по тъмно затова mhihi

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Чет 21 окт 2010 18:22

Още един глас от мен за Philips Blue vision :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”