Летни гуми - кои според вас са най-добрите
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
..
Вредещейн Vredestein Sportrac 3 - Giugiaro дизайн
http://www.vredestein.com/Banden_Bandgr ... ID=5115473
http://www.vredestein.com/Banden_Bandgr ... ID=5115473
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те..... от Spasov_G
Здравейте колеги , е това е гумата за мен в летните жеги от три години си имам личен автомобил и първите гуми който му закупих бяха точно тези Kumho Ecsta Sport страшно съм доволен и за напред мисля да си ги карам вече сменям втори комплект и смело заявявам , че 40 хил километра можете да си ги карате спокойно защото запазват значителен протектор на тия километри, а ако трябва да вземем под внимание и пътищата с огромните дупки в нашата страна , смело заявявам , че и на удари са устойчиви . Ако трябва да кажа за техническата част за мен лично това моделче на Kumho си има много добър аквапланинг и доброто си впечатление на мокра настилка така се и представят и на сухо , гумата е високоскоростна .......... Вземете и ще останете доволни , а й за цената си е много добра ,а гумата може да се конкорира с утвърдените марки на пазара. Размера който Аз карам е 195/50/15 82Н и в пазарната мрежа можете да си ги закупите в рамките от 100 - 110 лв. зависи от магазина и до колко вие приятел човека който ви ги продава да ви направи някаква отстъпка .....
Последна промяна от Spasov_G на Вто 24 юни 2008 16:09, променено общо 1 път.
Re
Yokohama Parada е ненормално яка гума! Карал съм дооооста спортна кола с 20" такива и съм дооооста впечатлен от поведението и (май не само заради гумите
)

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re
Znajko написа:Yokohama Parada е ненормално яка гума! Карал съм дооооста спортна кола с 20" такива и съм дооооста впечатлен от поведението и (май не само заради гумите)
Колеги! На някой от вас да му е направило впечатление, че тези гуми в размер 195/50/15 се правят във Филипините???
- Jovani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги, случката е следната, тъмна нощ, голяма дупка и
балон, изправяне на джанти........ и дилемата за мен беше 2 гуми втора употреба или 4 нови, решението вече е взето и търся 4 нови гуми 225/45/17 (старите и без това отиваха на смяна мислех напролет, но уви) - бюджета е 1000лв с монтажа, по обясними причини, морета, август, а мисля и другия месец да купя зимни което с 4 джанти (колата скоро я взех) пак отива на 1000. Та така давайте предложения за 4бр. 225/45/17 до 1000 с монтажа, ако може да кажете марка магазини и въобще всичко. Пропуснах да кажа че старите са Ханкоок вентус спорт .... не знам точния модел и ми изглеждаха читави, преди дупката
.
П.С. Забравих да кажа, че утре отивам да пазаря, по обясними причини......карам с резервната - предна и задна с неясно състояние.

П.С. Забравих да кажа, че утре отивам да пазаря, по обясними причини......карам с резервната - предна и задна с неясно състояние.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”