На вниманието на колегите от форума които ходят или живеят в кв.Модерно Преградие!!!
Има едно копеленце с прякор "Фърбъс" той заедно с няколко негови дружки (айдуци) вилнеят из квартала и някой части на Люлин и гр.Костинброд като двама гледат един върши работата. За съжаление преди 3 години ми откраднаха акумулатора от ладата и така не ги хванаха,но пък се издъниха с някаква уредба в Костинброд. И понеже нямаме закони копеленцата ги осъдиха условно и пак продалжават да крадат този път се пазат яко. Затова ако някой в този квартал му е крадено по колата да ми пише на ЛС имам снимки на въпросния айдук.
Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
от 3 месеца насам до лятото си трампих полото за Х5 . още на 2рия ден му свалиха задната емблема... и оттам взе да влиза вода при механизма за отваряне на багажника и и като запаля се отваря и тряя да слизам и да го затварям ама като го затворя и докато се кача да заключа всичко и пак се отваря
2 жици се стопили. сложих нова емблема опраих работата там ама като ги набарам тия лапета - а аз ще ги набарам- кръв ще пикаят 

-
- Автомобил: Audi A4 B5 face quattro
- Двигател: AJL Turbo 180 hp
Аз олекнах със суб, инструменти, по 1 кг. кренвирши, руска салата, снежанка и шоколадов пудинг
Влизам аз в Джъмбо и след 10-15 мин. заварвам разпрана дясна врата и празен багажник,слава на бога друго не бяха взели.Алармата е свирила като луда в 12:30 на обяд при пълен паркинг и постоянно движение на "хора".
Това се случи на Джъмбото на Ботевградско шосе,няма камери и вилнеят с пълна сила!!!

Влизам аз в Джъмбо и след 10-15 мин. заварвам разпрана дясна врата и празен багажник,слава на бога друго не бяха взели.Алармата е свирила като луда в 12:30 на обяд при пълен паркинг и постоянно движение на "хора".
Това се случи на Джъмбото на Ботевградско шосе,няма камери и вилнеят с пълна сила!!!
- Emo19888
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ALH TDI
Re: Разбит автомобил - открадната... винетка
Jack Krauser написа:Emo19888 написа:quote]
До сега не бях чувал за кражби на винетки. И как са я откраднали?
Ако още пазиш втория отрязък, когато си вземеш нова винетка би трябвало да платиш само цената на стикера. Втория отрязък удостоверява, че си платил пътната такса и няма защо да я плащаш втори път.
Щом и винетки почнаха да се крадат, положението е много зле.
В АПИ казаха точно и ясно - Винетки се преиздават САМО И ЕДИНСТВЕНО при следните два случая - счупено стъкло (и открадната винетка) или откраднато стъкло. Живи и здрави, прежалил съм я вече.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Поне може ли да се маркира като открадната?
На места нали ги сканират, евентуално може да в хванат.
На места нали ги сканират, евентуално може да в хванат.

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
СМЪРТ ЗА КРАДЦИТЕ :@ :@ :@ :@ На съседа колата m3-ка e46 кабриолетче. Паркира я от около 10-15 дни на улицата.1-во му взеха капачката за бензина,след това тези нещата от калника където ги има само при М-power
Човек да не си купи нещо ново и хубаво и да го разграбят като стой та гледай

-
- Автомобил:
- Двигател:
Варна, над ХЕИ 2 опита за кражба в рамките на 4 дни....Любимата на всички 1.9 пд.
2-та пъти счупени патрони на врата и запалване.......
Отивам да монтирам няколко прекъсвача...и нова аларма и ако това не помогне продавам...побеля ми косата последните няколко дена.
Отивам да монтирам няколко прекъсвача...и нова аларма и ако това не помогне продавам...побеля ми косата последните няколко дена.
- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
Колега,да не те плаша,ама крадците следят редовно форумите,как иначе ще знаят кое къде се намира и кой с какво и кога се е сдобил.Набелязали са те-то е ясно,замисли се по-добре за някакъв гараж или охраняем паркинг,защото искат ли да крадат нищо не ги спира!
- Bojan
- Автомобил: VW Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI
Citoject написа:Варна, над ХЕИ 2 опита за кражба в рамките на 4 дни....Любимата на всички 1.9 пд.
Колега на един познат им откраднаха Ауди а4 1.9 дизел 2000 г преди 1 седмица някъде точно до ХЕИ :) мислехме че е единичен случай в района но уви не :) добре че човека имаше каско че ще му я изплатят :)
- yordanchy
- Автомобил: Golf 4 1.9 tdi 90
- Двигател:
Работят здраво тяхна м..... Особено във Варна.На именния ми ден ми дойдоха гости (на 6 януари) паркираха до блока на осветено място(точно под лампа към която има видимост от поне 3 блока(под гробищата/автогара.Хапка пийка и т.н. гостите останаха вкъщи.Колата беше Шкода Октавия 1.9tdi 110k.c. 2000г.със старозагорска регистрация. Сутринта колата я нямаше.В последствие се разбра,че са я откраднали между 6:30 и 7:00 сутринта. В колата имаше детска количка,детско столче, куфари с инструменти(скъпи).Интересното е,че след 2 седмици,приятелчето се разминава със Шкодата.Същия цвят,същите джанти,СЪЩИЯ РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР.В момента в който се разминават решава,че направо ще блъска Шкодата със сегашния му голф 3.Обаче за милиметър се разминават и айде в бордюра.Замалко да го блъсне и човекът,който е карал зад шкодата.Може ли главата да ви го събере това.Егати филма.Крадът ти колата на 6.01 и около 20.01 някъв пич си я кара в града без никви грижи. И после полицията си върши работата. Моето обяснение е, че са я откраднали и са я прибрали в някой гараж.След две седмици като се оталожат нещата,се пали и се тръгва с нея да се разкара от града.Моя човек,със страшния си късмет е присъствал на изкарването на колата от града.Ако е така,тоя крадец трябва да се чуввства супер мега сигурен,че нищо няма да му се случи,докато я изкарва.Със сигурност имат гръб ииии то ГОЛЯМ.
Изодът:Шкодата беше супер подържана и приятелчето си я гледаше много добре.След това каза КРАЙ.Такива коли не ми трябват.Купи си голф 3 за хилядарка вложи още 600 лева и си я кара без да му дреме.Вика,че като му я вземат,взима друг голф и готово.Няма да трепери,че кола за 5000 и ремонти и работи става сигурно около 7000лв,ще ти останат само ключовете от нея някоя сутрин.
Пи Ес: Стана дълго.За някой интересно,за друг страшно.
Живи и здрави
Изодът:Шкодата беше супер подържана и приятелчето си я гледаше много добре.След това каза КРАЙ.Такива коли не ми трябват.Купи си голф 3 за хилядарка вложи още 600 лева и си я кара без да му дреме.Вика,че като му я вземат,взима друг голф и готово.Няма да трепери,че кола за 5000 и ремонти и работи става сигурно около 7000лв,ще ти останат само ключовете от нея някоя сутрин.
Пи Ес: Стана дълго.За някой интересно,за друг страшно.
Живи и здрави
- dmx944
- Автомобил:
- Двигател: ABD 1993
Около нова година ми разбиха голфето във Варна и се сбогувах с автоусилвател за късмет касата си я бях прибрал(колкото може да е късмет
).Напълно съм сигурен ,че е някое квартално лайно но без насоки нищо не може да се направи!Само да го открия... 

- BoU
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN
Здравейте, въпроса ми е следния. Разбиха автомобила ми и откраднаха винетката. Как да постъпя - жалба в РПУ или? Възможно ли е от Агенцията за пътна инфраструктура да ми я преиздадат като си пазя 2рия отрязък и касовата бележка от закупуването й?
- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
Чашата-чешмата-синичкото кранче!Общо взето това може да се направи.На предишната страница колега пише,че също са му я откраднали и онези хубавци са отказали да му издадат нова...
- tubleron
- Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
- Двигател: AAM 1992
Здравейте колеги,позачетох се тука и реших да разкажа и за моя случай. Не е толкова пресен,но мисля,че е акктуален. Та така: Алармата ми е доста чувствителна и понеже заваля силен дъжд реших да я изключа за да не притеснявам комшиите. Гадовете са счупили дръжката на предната врата,влезли са в кочината и съвсем спокойно,цяла нощ са се трудили хайваните. Взели са всичко което може да се вземе. Най-културно.Без чупене,късане и т.н. Като казвам всичко,имам предвид всичко.Като се започне от огледалото за задно виждане,колонки,решетки,салон,буфер,гуми с джантите...и т.н. Сутринта заварих само купето. Напоследък пък, свалят гумите (и четерите) на по 4-5 коли на вечер и ги оставят на трупчета. С две думи китно,спокойно кварталче :)
- Emo19888
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ALH TDI
BoU написа:Здравейте, въпроса ми е следния. Разбиха автомобила ми и откраднаха винетката. Как да постъпя - жалба в РПУ или? Възможно ли е от Агенцията за пътна инфраструктура да ми я преиздадат като си пазя 2рия отрязък и касовата бележка от закупуването й?
Забрави за случая - САМО ако ти е откраднато или счупено предното стъкло при кражбата на винетката... Добре дошъл в клуба на хората с шернати винетки.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”