Вечна тема - разход
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doko написа:Днес за пореден път се убедих, че ABD-то ми е "златно"
100 километра с 5.5 литра
Маршрута е от Радомир до Кривина. 40-тина километра в София ( предимно по околовръстното) и другите от София до Радомир по новата магистрала при драгичево, където под 100 не съм падал
В радомир навъртях 20тина километра за 2-3 дни градско и днеска допълних отново до преливанеРезултата - 5.5/100 Нормално каране до 3 - 3.5 оборота сменяне на предавките както си карам винаги
След 3-4 часа заминавам на море и като се върна след 10тина дни ще напиша как съм се представил![]()
![]()
![]()
Е колеги върнах се от морето и отново съм много доволен

Маршрут : Радомир- Китен - 502 километра и после по Kитен въртене, от Китен до Приморско, Китен-Лозенец, градско по Китен Лозенец и Приморско та общо 780 километра с 45 литра бензин ( резервоар пълен до преливане ) Имаше бензин поне за още 20 километра но не посмях да карам докрай да не прецакам бензиновата помпа.
Та, 500 извънградско и 300 градско общо 800 километра с 45 литра = 5.63/100

Навръщане 4ма човека и багаж. Oпределено си карах доста доста по бъзро по магистралата под 120-130 почти не съм падал. На 2-3 места я ръчках колкото може. 500 и нещо километра с 30тина литра = 6/100
Да отбележа, че и на отиване и връщане по големите изнанадолнища и като се усвитках много, изклучвах от скорост

Много доволен от голфи, иначе си е градска кола АБД-то и аз се убедих в това

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
jagler написа:ДА ВИ КАЖА МНОГО ЗАВИСИ ОТ САМАТА ГАЗ..просто си личи като заредиш слаба как колата ти няма :вътък: както се казва ,а когато е добра направо не може да направиш разлика между нея и бензина.
Много правилно, но чак да не правиш разлика с бензина незнам

На мен газ ми дава 2л. повече от бензина, т.е. средно 8л. бенз и 10л. газ
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
pacoboy написа:jagler написа:ДА ВИ КАЖА МНОГО ЗАВИСИ ОТ САМАТА ГАЗ..просто си личи като заредиш слаба как колата ти няма :вътък: както се казва ,а когато е добра направо не може да направиш разлика между нея и бензина.
Много правилно, но чак да не правиш разлика с бензина незнам![]()
На мен газ ми дава 2л. повече от бензина, т.е. средно 8л. бенз и 10л. газ
не усеща разлика във вървежа, не в разхода

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен АБФ-а София-Варна без климатик 3-ма души и пълен багажник ми даде 7,5/100 бензин като съм карал със 130-140 по магистралата и после с около 120. На връщане с климатика и много задръставния и изпреварвания ми даде 8,5-9 като си я карах с 160-170 по магистралата и с до 150 извън където го позволяваше трафика а за града ми дава от около 10 и нагоре според зависи дали се забивам в центъра и колко ми натежава крака. А веднъж с 5 човека и климатик ми даде 10-11/100 по маршрута София-Трън-София без да я настъпвам демек 100-120 съм поддържал 

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”