...и онова Пежо и то бая умряло е било щом си го "бил"

boglev написа:В крайна сметка, взех Continental TS 830, уж били по-добри от Фулдата, пък ще видим...
fantomasss написа:Ако за 40 секунди правиш 30 км/ч, то колко ли време ще ти трябва да направиш 100?
...и онова Пежо и то бая умряло е било щом си го "бил"
K написа:
Повечето килограми на Пасата ли са причина за нестабилноста в сравнение с Толедото?
И още един въпрос...в какви условия ползвате ЕСП?
group® написа:K написа:
Повечето килограми на Пасата ли са причина за нестабилноста в сравнение с Толедото?
И още един въпрос...в какви условия ползвате ЕСП?
Със сигурност разликата Толедо - Пасат си казва думата.
Аз също усещам пасата много различно при спиране и странично напрежение в/у лед.
Много по-тежка кола.
Иначе с твоите гуми не съм карал и нямам впечатления, но имай предвид, че сега не са нормални и условията.
Първо беше меко и имаше вода, после изведнъж стегна и отдолу е ненормален лед. Както беше писал някой - полиран лед, ама не аз го полирах![]()
Не разбрах много въпроса за ЕСП-то, защото постоянно го ползвам![]()
Правих си опити вече на един паркинг - без него е лудница.
С него е уникално стабилна колата - не мога да я изкарам от правата
evgenyh написа:Първи впечатления от Dunlop SP Winter Sport 3D MO 195/65/15 - много тихи, направо имам чувството, че са по тихи от летните ми, а те са Bridgestonе Turanza ER300. Спират нормално на сухо, не намирам разлика, на моктро(леко) също са ОК, засега това е
K написа:Тая зима съм с Нокиан вр г2. Нещо много лигаво ми се държи колата, на завои се усеща поднасяне, при потегляне въртят гумите, АБС-а се включва доволно. Четох бая отзиви за тази гума и си мислех, че ще се държат по-добре.
Около 15стр по-рано radotom написа:Не, хвалех Йокохама-та.
И въпреки, че им е трети (последен) сезон на тия Йокохами- прегхвърлих си ги отпред и не съм имал грижи!![]()
А защо не съм доволен... ами защото не можах да изпуша една цигара при пътуването ми за Троян преди Коледа![]()
Тръгнах да отбивам на едно място, натискам спирачки- щеше да ми счупи краката от ритане АБС-а, колата, разбира се, не спря! Отбивката си свърши и аз си продължих пътуването с поддържаните до тогава 70км/ч![]()
Alek написа:Колега, WR или WR G2?
EDIT:
Точно с WR G2 съм
За съжаление, отрицателните ми отзиви не са само от този, последния случай.
Остава или аз да съм карък и да ми са се паднали двете най-гадни възможни бройки, или....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта