П.С... Сега като се разрових в ЕТКА още по-зле стана...значи има ЧЕТИРИ

1.Рефлекторен фар - Некъв странен вариaнт с халоген на дългите Н1 и газоразрядна D1S предполагам,че това е ксенонова крушка - (с 1 модул за крушката-управляващ блок мощност така си го превеждам)
2.Рефлекторен фар - Къси Н7 и Дълги Н1 с халогенна крушка и рефлекторен фар - (без модул)
3.Адаптивен фар - Къси с лупа със ксенонова крушка D1S и халогенна на дългите Н1 - (с 3 модула)
4.Адаптивен фар - Тука мисля ,че става на въпрос за Би-ксенон понеже е дадена една ксенонова крушка D1S ,а там дето седи по принцип крушката за дълги е дадено P21W-12V21W което мисля е крушка за дневни светлини прав ли съм ? - (с 3 модула същите по номера като на т.3)
Значи 3-ти и 4-ти вариант са с по 3 модула за корекция на фара,мощност на крушката и управляващ блок за нея(така си ги превеждам) като 1-ви , 3-ти и 4-ти вариант имат един и същ модул-тоя за мощноста !
Много моля някой да ми отдели 5 минути и да ми обясни 1-ви вариант означава ли ,че мога да монтирам ксенон на късите и халоген на дългите макар,че е даден за рефлекторен фар ? И малко да разясни тези модули,че стана голямо объркване кое за какво е !