POLO PAVLETI написа:Чист късмет извади ХамилатаОще от старта пред него се освободиха няколко позиций.Много ме е яд за Кончетата, но се надявам на по силно представяне още в следващия старт.Колегата е прав че Кими най вероятно е рулирал снощи в некой бар
но пък и не разбрах стратегията на скудерията, кви беха тия 5 стопа на Кими
LILO&STICH написа:важен е успеха бре![]()
Виж другите ,хем се бориха и накрая усраха полужението
snupeca написа:POLO PAVLETI написа:Чист късмет извади ХамилатаОще от старта пред него се освободиха няколко позиций.Много ме е яд за Кончетата, но се надявам на по силно представяне още в следващия старт.Колегата е прав че Кими най вероятно е рулирал снощи в некой бар
но пък и не разбрах стратегията на скудерията, кви беха тия 5 стопа на Кими
Да бе, уж до едно време Кими се държеше, и изведнъж 18 стопаМаса и той се изложи..
Кофти почваме, ама да се надяваме че победите тепърва предстоят
![]()
Luper написа:правят квото правят и накрая класирането пак се определя от ФИА, а не на пистата
еее,ако верно е станало така,нямам думиТеодор написа:Luper написа:правят квото правят и накрая класирането пак се определя от ФИА, а не на пистатаДа бе ФИА нареди на Фетъл да удари Кубица та Хамилтън да стане 3-ти
![]()
![]()
GodLike написа:За гумите малко не ми стана ясно....
Тия меките сликове били бързи само в 2-3 обиколки, а след 7-8 почват да се разпадат![]()
Защо някой ще слага гуми, тоито ще му донесат преднина от 3 сек примерно за 3 обиколки, и след още толкова ще влезеш в бокса и ще изгубиш 30![]()
Не ми се връзваРайконен мисля, че стартираха с тези гуми и след 10 обиколки изоставаше с по 4 сек на обиколка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта