calm написа:Дииииииииии... Гледам до тука какво се е изписало, амащо гледах, като то се знаеше още от началото какво ще е. Имало дупки- ами има, какво да няма ли? Ако пък не може да се намери на прав, здрав учасък от пътя дупка-
. Аз от винетките съм доволен. Преди време имахме една стара ладюха, дето като дойдеше време за плашане на данъка й/преди винетките/, нашите ми спираха джобните щото си беше цифра. Сега- данък и винетка. Данъка- няма кахър. Винетка- ако искаш. Еййй, лабаво
.
Сега се сещам... карах веднъж без винетка и ме спряха. Аз понеже- тарикат, пари на куки не давам, отнесах акт 150лв. при винетка, за година 50лв. Нали казах- ТАРИКАТ! И точки май, ама айде, те са им бонус.
Та нали за винетките говорих, че май се отклоних... Цената на винетката я плащаш, а плащаш за това което получаваш, получаваш това за което има кинти. УЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ, Чеакй бе, по Европата дупки няма ли. Ние ли държим правата? Много ясно че има, тва тука да не е прецедент. И там има винетки, и там има недоволни, и ако погледнем по ганьовски- има, има, и недоволни, и винетки, ама и дупки има, а не сме сами.
Аз не мога да разбера. Защо трябва да има някой против винетката? Винетката е, обикновено за междуселски или междуградки път. Така, ако не искаш да плащаш винетка, можеш да караш по чения път, през нивите- 10км.-2ч. Можеш да караш и по асвалт с дупки- 10км. 15мин. Ито със слалома между дупките. Е, верно, трабва да си платиш за спестеното време, но както знаем времето е пари и то трябва да се изпозва пълноценно.
Колега,извинявай ама ти излизал ли си някога извън страната?Знаеш ли на запад какво ще стане ако има дупка по пътя?Всичките дето отговарят за подръжката на пътя ще изхвърчат на секундата.Тея ями само тук може да ги видиш.А що се отнася за винетките трябва да направят дневни винетки и за леки коли.За какво да взимам седмична,ако ми трябва да отида някъде за един ден.