Първият ми автомобил.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
айде да не кажете че се бъзикам
ей ги мойте коли
див комунизъм шкодилак 120л малйййй голема мъка
после взех един опел аскона 2.0и на 4 год. е тая кола беше чук мноо здрава, фиат дукато за бачкане и то излезе много кораво, след това една мазда 626д лош спомен за 6месеца и гръмнах мотора, тойота корола 1.4 16в мнооо здрава кола, после взех опел омега 96г.2.0 16в автомат и той излезна бая корав, с него заедно купих едно от първите фиат купета в бг. 2.0 16в мнооо любима кола и излезна много здрава))после взех една астра 2000г е там хапнах малко дръвцето ама подробности и сега взех 156:) м/у временно съм карал различни коли та от всякакви имам впечатленияно италянското е много доброВЕРВАЙТЕ МИ

див комунизъм шкодилак 120л малйййй голема мъка
после взех един опел аскона 2.0и на 4 год. е тая кола беше чук мноо здрава, фиат дукато за бачкане и то излезе много кораво, след това една мазда 626д лош спомен за 6месеца и гръмнах мотора, тойота корола 1.4 16в мнооо здрава кола, после взех опел омега 96г.2.0 16в автомат и той излезна бая корав, с него заедно купих едно от първите фиат купета в бг. 2.0 16в мнооо любима кола и излезна много здрава))после взех една астра 2000г е там хапнах малко дръвцето ама подробности и сега взех 156:) м/у временно съм карал различни коли та от всякакви имам впечатленияно италянското е много доброВЕРВАЙТЕ МИ

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Като эа начало беше Е-30,с малкия 1,6 мотор.Много любима кола,ама и много проблемна,последва я голф 2-1,6 RF но эа кратко,много вървеше тая кола.Раэделих се с нея эаради KADET GSI-tuning ZENDER ,таэи кола беше с уникална виэия,направена в Германия.Където минех,всички бяха така
,много красива но не беше эа нашите пътища.И эатова си седнах на эадника голф
,пак 2,но 1,6 PN.От когото съм страшно доволен,още не ме е предавала тая колица.Има си своите каприэи,но се оправям 

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”