За триене...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Re: Абе хора 500 лв общински акт глоба за паркиране

Мнениеот Rad3v » Сря 24 мар 2010 0:27

dragozow написа:Може да е клише, но аз никога не паркирам на тротоара или в тревата. Ако няма място търся пред другия блок. Аман от простотия, всеки да си спре под прозореца. Всекидневно виждам коли на тротоарите и по градинките и категорично съм за това да ги глобяват. Само в България е законно да си качиш джипа на тротоара.

Да вярно, че не е красиво и неетично, но пред блока ми има 2 барчета денонощен магазин китайски ресторант и пицария мислиш ли, че мога да паркирам в 20 часа в неделя вечер аз съм сигурен, че които и шофйор да е няма да си намери място и силно завиждам на баща ми, че кара джип и си го катери в ГРАДИНКАТА НА КИТАЙСКИЯ просто другаде няма място та какво мога да направя в тази ситуация ?
ПП: Някои от колегите от Варна го знаят това барче Fentazy в кв. Младост те могат да потвърдят думите ми :)

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Сря 24 мар 2010 20:20

Пред нашия блок също има супермаркет и няма места, паркирам пред другия. Не ми е проблем и не паркирам заради това на тротоара. Живея в Борово и вече е много гъсто населено, въпреки това места се намират при желание.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 24 мар 2010 21:18

Най ме дразни не глобите,а това че е адски странно
значи аз живея в центъра и непрекъснато има коли на бурдюра,на чомпек,на кестерме,на опъки.... никой нищо братче ората прескачат като луди-майките с количките-по улуцата
Работя до Екото на София Ленд,и ми написаха на първия ми работен ден акт от общината че съм паркирал на по малко от 3 метра от една телена ограда на кортовете малееви :screwy
Но най ме изкефи работното време на общината-от 15,30 до 17 това на 3-я ми работен ден :screwy тия са построили комунизъма

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Чет 25 мар 2010 7:08

Най ме дразни не глобите,а това че е адски странно
значи аз живея в центъра и непрекъснато има коли на бурдюра,на чомпек,на кестерме,на опъки.... никой нищо братче ората прескачат като луди-майките с количките-по улуцата

Най-лошото че е законно. Докато е така ще продължаваме да си пречиме и да се ядосваме. Паркирай в Берлин на тротоара да видиш..

bigbrobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bigbrobg » Съб 27 мар 2010 9:56

Уважаеми колеги,
вчера и аз бях глобен за паркиране на 'зелени площи', които зелени площи се намират пред блока в който живея.
Не съм парирал там, защото искам. Не парикрам по тротоарите за да преча на пешеходците, защото искам.
Паркирам там, защото няма къде другаде да парирам, защото общината не строи паркинги, а в същото време дава разрешителни за строеж на жилищни сгради БЕЗ подсигурени паркинги и гаражи.
Пореден удар по джоба на редовия гражданин е този акт.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”