Нарязаха ми гумите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: Нарязаха ми гумите

Мнениеот yoan4o » Пон 14 юни 2010 8:59

arrougance написа:Темата е забавна и поучителна :bowdown Четох първата страница, видях само едно и също и се прехвърлих на последната и пак гледам същите глупости...и си правя извода, че има много нацепени батки в тия форуми... И какво ще стане, като го набиеш, като му счупиш колата ? Най-много да си навлечеш още проблеми...Разбирам да е барнал някой от близките ти и да идеш да го разковеш, ама за 2 гуми да си вкарваш таралежа в гащите...Не знам дали разбираш колко е лесно да се изкара едно медицинско и колко лесно ще те осъди...че даже и пари ще му плащаш накрая.

И това е много вярно! :да:

Колега, пиши кво стана с полицията! mhihi

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 14 юни 2010 10:30

Нищо няма да стане с милиционерите.Просто ще ти кажат че е трябвало да отидеш веднага а не след три дни.

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 14 юни 2010 10:49

Бих препоръчал преди да правиш каквото и да било да сложиш някоя камерка с фотоклетка и нощно виждане ама са скъпички около 300 лв парчето и да снима кат мине някой комшията сложи 2 такива на терасата си една и на един стълб една и няма кой да посмей сега да му пипне колата че преди му я бяха надрали с ключове или нещо такоз целия преден капак калниците и вратите на дълбоки драскотини пълни идиоти има за това няма нищо по хубаво от отва да се живее в къща и да паркираш в двора или в гараж ама не всеки има такава възможност :(

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 14 юни 2010 11:10

Колега, подай жалба. За 200-300лв не си струва саморазправа - може да стане верижна реакция и ти потрошат колата, а може и други неща. Камерата не върши работа - не всички са толкова прости да си спрат колата до тебе като ти правя мизерия, да им се виждат лицата и т.н., а освен това не е доказателство в съда, освен ако не е сертифицирана охранителна камера, а те не са 300лв.

nennormalnoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nennormalnoto » Пон 14 юни 2010 15:23

Колега, подаде ли вече жалбата?
Много приказки се изговориха тука, за ебане, за трепане, за какво ли не! Но най - добре ще е да пробваш по нормалния ред. Все ще се намери някой полицай да ти влезе в положението и да си мръдне гъза. И те сърца носят.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 14 юни 2010 15:42

nennormalnoto написа:Колега, подаде ли вече жалбата?
Много приказки се изговориха тука, за ебане, за трепане, за какво ли не! Но най - добре ще е да пробваш по нормалния ред. Все ще се намери някой полицай да ти влезе в положението и да си мръдне гъза. И те сърца носят.

И дълбоки джобове :063:

Потребителски аватар
tiho_madjarov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tiho_madjarov » Вто 15 юни 2010 9:30

Ходих в полицията при следовател криминална полиция.Изяснихме нещата и сега ще чакам някакъв резултат.
Лайното което ми наряза гумите се оказа,че против него е подавана и жалба за изнудване и е стар познайник на полицията,което незнам дали е в мой плюс,но все пак е леке и може да му обърнат по сериозно внимание.
Това е.Сега ще чакам.

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Вто 15 юни 2010 10:05

tiho_madjarov написа:Ходих в полицията при следовател криминална полиция.Изяснихме нещата и сега ще чакам някакъв резултат.
Лайното което ми наряза гумите се оказа,че против него е подавана и жалба за изнудване и е стар познайник на полицията,което незнам дали е в мой плюс,но все пак е леке и може да му обърнат по сериозно внимание.
Това е.Сега ще чакам.

Надявам се да има някакво развитие успех от мен :wink: и ако не друго то поне това леке както го нарече да не смей повече да ти създава проблеми, че аман от такива :не:

nennormalnoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nennormalnoto » Вто 15 юни 2010 11:35

G-HELL написа:
tiho_madjarov написа:Ходих в полицията при следовател криминална полиция.Изяснихме нещата и сега ще чакам някакъв резултат.
Това е.Сега ще чакам.

Надявам се да има някакво развитие успех от мен :wink: и ако не друго то поне това леке както го нарече да не смей повече да ти създава проблеми, че аман от такива :не:

Лошото е, че след като е леке не се знае колко беден е умствения му потенциал. Защото, ако е поредното тъпо копеле, а явно е, нещата могат да загрубеят.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Вто 15 юни 2010 12:16

desislav69 написа:Като го намериш, му кажи че си го снимал и че ще го дадеш на съд ако не ти върне парите.
С бой гуми няма да си купиш.

точно това ако му кажеш ще имаш голям резултат няма що.
най-малкото щото видеозаписи не важат в съда :Mr Green Fun а изказвания "ще те съдя" се парират с "ми хубаво - съди ме" и няколко години разправии са на твоята глава.
аз от опит казвам, въпреки че не беше свързано с автомобили, а с пари които бившия ми "работодател" ми дължеше. при заплаха "ще те съдя бе ****" ми отговори "прав ти път, чакам призовката" и ми се хили мазно :x
има и други начини, в твоя случай бой, а в моя беше само едно телефонно обаждане, защото баща ми е бивш данъчен инспектор и за моя изненада все още има тук таме някой познат и на другия ден посрания шеф ми се издължи и приключихме. разбран **** се оказа, за 800 лева щеше да има проблеми за хиляди :Mr Green Fun

така че хващай втория метод, защото всички в съда са дебели селяндури дето нищо не правят

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Вто 15 юни 2010 14:38

Това е.Сега ще чакам.

Добре си направил :да: Сега за да му е по-твърда лопатата бутни на следователя някой лев да се почерпи. Те си знаят как да му направят червена гърбината професионално.

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Съб 19 юни 2010 19:44

Тази сутрин пред блока на комшията са му отрязали и 4-рите гуми и по цялата кола е драскано. Направо като си помисля така да стане и с моята уххх Бог да прости! Колега с тия полицаи нищо не става , ТЕ КОГАТО ХВАНАТ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ тогава му е .... а с тия жалби нищо не става от практика знам и по двата случая :Ь :Mr Green Fun

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 20 юни 2010 2:44

Абе у тоя форум имало големи нинджи :063:
и големи миротворци, за оня , дето те съветва , да се надупваш винаги когато тръгнат да пипат нещо твое....
ЕВАЛА брат , за тва сме на това дередже, заради такива като теб ...
дай си гъза, мир да има ...
Ти би ли се нарекъл мъж , с такова мислене ?
С дупарата напред , който успее да го вкара е добре дошъл....
дано са минимален брой такива като тебее
:banghead:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 20 юни 2010 6:45

На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 20 юни 2010 8:58

Damianski написа: (безчувственост на крайници, невъзможност да ссе обслужваш сам ... , говорни и ментални дефекти... сляп , куц, и т.н. .. без член... )

:roll: :(

И там ли се целят вече :?:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”