Баааси! Изчетох 5 страници тема с еднакви мнения. Даже научих цените на мивките в цялата страна. От около 2-3 години не съм стъпвал на стандартна автомивка. И аз като повечето писали тук си мия колата на автомивки от типа OMV,5Minutes,EKOWash и т.н. От изброените съм най доволен от 5Minutes - няма да казвам защо да не излезне реклама. Също така имам и в офиса ПАРОструйка и професионална прахосмукачка - демек и тук ползвам техниката.
Много хора се изказаха, че си мият колита на мивка на самообслужване за 2,50-3лв. Може-ама ако колата си е била чиста и преди това.

Или ако е сива на цвят и до 3 седмици мръсотията не си личи. А ако е черна?!
Колкото и да ме убеждавате срещу 3лв може да се измие само леко прашна кола. И то през лятото.
А като дойде зима какво се случва? Кал,пясък,луга..... 2лв.стигат само да се свали леда и калта от купето,праговете и подкалниците.
Да-ако колата се подържа постоянно чиста и се мие редовно миенето ще е по-лесно,а не става въпрос за коли които се мият един път в месеца или по-рядко.
Знам ,че сега ще ме наскачат спецове,които си мият колата за 1,50лв и не казвам да не използвате автомивки на самообслужване (аз лично все още ползвам само и единствено такава), но медала има 2 страни.
Ае със здраве!