Има ли хора във форума теглили кредит за VW?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Re: Имали хора във форума теглили кредит за VW

Мнениеот nikson85 » Сря 27 окт 2010 16:52

forski написа:Aз пък направих точно обратното,някой теглят кредит за кола аз си продадох колата и си погасих кредита :drunk :banana :drunk
По темата,последното нещо за което бих изтеглил кредит ще е за някоя 8-10 годишна кошница нов внос от Италия и после ни кола ни кинти ни нищо-говоря примерно :D въпреки че такива примери мнооооо :D

ами можеш да изтеглиш пак но за нещо по-ново и като остарее жиктак продаваш и взимаш друг по- нов кокошарник между другото това е умна идея да си в крак с модата, докато гледаш как другите карат старите си варели :да:

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Re: Има ли хора във форума теглили кредит за VW?

Мнениеот mitakathvp » Сря 27 окт 2010 17:21

Има го и момента как другите си карат старите модели пък ти който си в крак с модата се чудиш как да го поддържаш mhihi

Потребителски аватар
SuN_CiTy
Автомобил: VW GOLF V 2_0 TDI 4 MOTION
Двигател: BMM 2006

Мнениеот SuN_CiTy » Сря 27 окт 2010 20:05

mitakathvp написа:Имам предвид че масово се купуват коли които хората не могат да поддържат(видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак).Това имам предвид не че не трябва да се тегли за кола.

Е ква кола да си купим според теб? Москвич че е евтина поддръжката? Аз лично исках що годе красива кола, икономична и по-нова (а не някой гробник). Все пак всеки си има претенции и вкус.
На мен лично не ми остават никакви пари но не съжалявам че теглих заем и си купих 4-ка... (за по-нова кола парите не ми стигат дори и с заем :cry: ) :BBQ

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Сря 27 окт 2010 20:52

Да сега вече мислим за голф5 щот сам с голф3 и прескачаме един модел в повече. mhihi mhihi :да:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: Имали хора във форума теглили кредит за VW

Мнениеот forski » Чет 28 окт 2010 7:09

nikson85 написа:
forski написа:Aз пък направих точно обратното,някой теглят кредит за кола аз си продадох колата и си погасих кредита :drunk :banana :drunk
По темата,последното нещо за което бих изтеглил кредит ще е за някоя 8-10 годишна кошница нов внос от Италия и после ни кола ни кинти ни нищо-говоря примерно :D въпреки че такива примери мнооооо :D

ами можеш да изтеглиш пак но за нещо по-ново и като остарее жиктак продаваш и взимаш друг по- нов кокошарник между другото това е умна идея да си в крак с модата, докато гледаш как другите карат старите си варели :да:

Кредита който върнах след като си продадох Голфа не беше теглен за него,чак в такива приключения не мисля да влизам :)

Честит първи сняг :D :D :D

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Чет 28 окт 2010 9:33

Толкова много хора се изказаха категорично........! Всеки 2-ри е ТВЪРДО НЕ за КРЕДИТ за автомобил. Казвам КРЕДИТ , а НЕ ЛИЗИНГ!Правите разлика,нали? :wink:
Имаше и лафове, че 1000лв. са достатъчна заплата, за да си вземеш кола....да ама каква! :wink: :lol: Пак зависи.... преди мен други го обясниха. Та мисълта ми е-не давайте толкова категорични мнения, за да не се окаже, че след една година сте направили точно това, което сега отричате. Че дори и ще извадите солидни доводи за това! :012:

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Чет 28 окт 2010 9:39

За съжеление :) аз съм от отбора на теглилите кредит за 10 годишна каручка.В началото си казвах че, няма ,ама ей го на.Почти го изплатих но втори път няма да се вържа.

Потребителски аватар
KRASUGATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KRASUGATA » Чет 28 окт 2010 9:44

Миналат година трябваше да тегля едни пари, и докато бях в банката и попълвах документите си викам:
"Чакай да дръпна + 3хил. и за Вентото да го поглезя малко mhihi"

lozko81
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozko81 » Чет 28 окт 2010 10:00

Здравеите колеги, аз също съм теглил кредит за да си купя кола и то 15 годишна и освн това вземам щто годе добра заплатка така че с заплатка от 1000лв трудно може да си позволиш кола след 2000г.имам предвид подръжката и защото купуването е лесно но после е трудното 8) 8)

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 28 окт 2010 11:32

neon написа:Толкова много хора се изказаха категорично........! Всеки 2-ри е ТВЪРДО НЕ за КРЕДИТ за автомобил. Казвам КРЕДИТ , а НЕ ЛИЗИНГ!Правите разлика,нали? :wink:
Имаше и лафове, че 1000лв. са достатъчна заплата, за да си вземеш кола....да ама каква! :wink: :lol: Пак зависи.... преди мен други го обясниха. Та мисълта ми е-не давайте толкова категорични мнения, за да не се окаже, че след една година сте направили точно това, което сега отричате. Че дори и ще извадите солидни доводи за това! :012:

То за някой хора и 500лв.заплата са достатъчни да си купиш кола(познавам такива),ако си на квартира у вас и единственият ти разход на месец е да си платиш телефона а всички други сметки да ги плащат мама и татко може и Бентли да си купи човек :lol: :lol:

JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Мнениеот JoJoooo » Чет 28 апр 2011 18:33

Без да чета мнения колега Да има (поне говоря за себе си) и аз съм теглил за Голф 3 преди година и имам още година и съм Го свършил (имма предвид, че съм го изплатил) :beer

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Чет 28 апр 2011 18:41

Оууу, кредит! И то за кола... Дано не ме обземат никога такива мисли. Предпочитам по-скромна кола, отколкото да тегля кредит за мечтаната. Винаги всичко купувам, когато имам наличните пари, ако ще да пестя с години. Да не говорим, че винаги трябва да имаме и предвидени левчета за непредвидени разходи.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 28 апр 2011 21:24

Аз като пълен финансов идиот погасих един заем, дръпнат за "еи така". Свърши. 3 Месеца пауза, още един за смяна на автомобил и един хубав климатик за жилище.
Посбрах някое левче, вместо да си го погася заема пак мисля за смяна(но този път от вътре ме яде нещо да си давам еи така парите или иначе казано свиди ми се - умът казва не, сърцето да).

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 28 апр 2011 21:30

elimn написа:Оууу, кредит! И то за кола... Дано не ме обземат никога такива мисли. Предпочитам по-скромна кола, отколкото да тегля кредит за мечтаната. Винаги всичко купувам, когато имам наличните пари, ако ще да пестя с години. Да не говорим, че винаги трябва да имаме и предвидени левчета за непредвидени разходи.

:да:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 28 апр 2011 21:39

Първата си кола, Golf 3, купих с изтеглените пари от две кредитни карти.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”