tisho_psg написа:enigma79 написа:tisho_psg написа:Добре де,кои са тия двигатели?Те и сега си правят такива двигатели,когато билета за самолет не струва 3 млн. долара? И на колко години и километри си сменят колите,та толкова важен критерии е кой двигател ще се износи повече? И малотрижките и V12 ще минат достатъчно километри,ако не е така,значи всички тук сме супер заухави,та не караме 12-цилиндрови коли...
Всеки си знае неговата,няма смисъл да се впрегате

Тука и Америка,голямо сравнение напрай пич.Когато са излизали тез коли,тогава още баща ти не е бил заплануван,да не говорим за теб

Ха сега сметни преди колко години е било това и каква е била политическата и финансоват обстановка по света,в частност България и Америка

Какви години,какви пет лева? Не говорим за 1892 година,а за американските коли,включително и в днешно време!Не мога да разбера,като пишете за американските коли,защо все пишете "за едно време"?Тях и сега ги има,и сега излизат.Какви години да сметам,какви планувани хора,какви глупости....
Ало земята вика марс,слез на земята.Като ги има и сега,нещо съществено като промяна в двигателя да виждаш,май като гледам не виждаш нищо,или от незнание,или Американската пропаганда тия влезла у глЪвата,като пирон в кисело мляко.И аз искам да карам кола с голям мАтор,хамерикански,ама чорапите ми миришат,нито мога да го изхраня,нито да го подържам.Отделно къде щеми излезе сметката с него,ако съм милиардер,няма проблеми,но съм един беден цървул от страна която все още се казва България(поне на картата е още така)Пич вземи и прочети за едните двигателя тяхните характеристики и за другите,дали японски или европейски все е в г@з