предупреждавате ли за катаджии

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

предупреждавате ли за куки

да
227
83%
не
4
1%
когато съм на кеф
42
15%

Общо гласове: 273
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 02 авг 2006 15:01

Много пъти са ми помагали така и са ме спасявали от главоболия и с удоволствие ще помагам и сигнализирам за КАТ.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 02 авг 2006 23:37

poGo написа:..........
Мой познат излиза от завой и вижда патрулка с радар. Отива, купува си бира, връща се, подминава патрулката, подминава завоя и застава на 2-300 метра след него. Сяда на пасажерската седалка, отваря си бира и започва да присветква на тези, които наближават завоя!!!!!
След Доста време (1-2 часа според него) патрулката дошла и ченгетата му били много сърдити. Как са разбрали за него не става ясно. Накарали го да си ходи, той им казал, че не може зашото е пил, а човека дето карал слязал за малко и той го чака. Полицаите нищо не могли да му направят и си заминали.
......

Добър виц :да: :lol:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 03 авг 2006 9:00

Li4o написа:
Мой познат излиза от завой и вижда патрулка с радар. Отива, купува си бира, връща се, подминава патрулката, подминава завоя и застава на 2-300 метра след него. Сяда на пасажерската седалка, отваря си бира и започва да присветква на тези, които наближават завоя!!!!!
След Доста време (1-2 часа според него) патрулката дошла и ченгетата му били много сърдити. Как са разбрали за него не става ясно. Накарали го да си ходи, той им казал, че не може зашото е пил, а човека дето карал слязал за малко и той го чака. Полицаите нищо не могли да му направят и си заминали.
......

Добро е наистина, ама не е виц. ;)

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Чет 03 авг 2006 9:42

poGo написа:
Li4o написа:
......

Добро е наистина, ама не е виц. ;)

Хе хе - откъдето и да го погледнеш си е виц ;)
Някаква кола спряла в банкета, вътре няма водач, на седалката на пътника седи човек пие бира и "мига" с фаровете...колко хора ще се сетят, че предупреждава за КАТ... :lol:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 03 авг 2006 10:05

На мене ми го разказа човека, който е седял и мигал. Нямам причина да не му вярвам, пък и историята е мнооо готина. Дори и да я е измислил ПАК Е ГОТИНА!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 03 авг 2006 21:23

poGo написа:На мене ми го разказа човека, който е седял и мигал. Нямам причина да не му вярвам, пък и историята е мнооо готина. Дори и да я е измислил ПАК Е ГОТИНА!! :lol: :lol: :lol:

Да историиката си я бива и според мен добре я е съчинил ,но и аз съм чувал истроия как се катастрофира с 240 и имаш само натъртени ребра ;как го спрели полицаи той бил на 2 бутилки водка ,но се държал съвсем естествено ,знаел как да духа и му отчело 000 ;как са правили барикади за да спрат бягаща кола от полицията и да не изброявам още хиляди такива историики и да спомена най великата от тях София-Варна 2h 40 min 00sec.

Твоя приятел или е бил много пиян или е майстор на късия разказ
Не се обиждай но не ми се вярва това да е истина.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Re: предупреждавате ли за катаджии

Мнениеот stanimir » Чет 03 авг 2006 21:37

Оуейс!

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пет 04 авг 2006 9:13

dready написа:Не се обиждай но не ми се вярва това да е истина.

Кво да се обиждам!?!? На мене ми е все тая дали е истинска историята. Аз го имам за чиста монета тоя разказ. От друга страна, не съм присъсвал за да се чуствам лъжец! :dontknow:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 04 авг 2006 9:56

Категорично предупреждавам винаги !
Работата на кат-аджиите е да осигурват безопасността на движението по пътищата, а не да се крият като хайдуци и да притесняват и без това изнервените от пътната обстановка шофьори. Не ви ли е правило впечатление, че обикновено се крият (застават) около някой нарочно поставен знак, който няма как да не бъде нарушен?

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пет 04 авг 2006 10:08

Винаги предупреждавам. В крайна сметка повечето катаджии излизат за да припечелят някой лев (и слава богу че не знам иначе повечето от нас какво щяхме да правим :lol: ), така че е напълно обосновано да се опитваме да предпазим колегите на пътя от излишен рекет.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пет 25 авг 2006 5:16

да, освен когато съм в колона и не съм първа кола. а тия катаджии винаги застават на кофти места (точно на 2 метра от табелата за край на населено място например..а не на кръстовища с концентрация на ПТП..) и да присветнеш е добър жест, защото бързодвижещите се насреща намаляват скоростта.

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пет 25 авг 2006 8:04

да винаги

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 25 авг 2006 8:08

Ще взема да застана след завоя на изхода на Костинброд и аз с една бира и ще присветкам на идващите :)..

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 25 авг 2006 8:25

Аман от тия Костинбродските...вече 10 год съм им свикнал

Потребителски аватар
Kill of Killer
Автомобил:
Двигател:
Контакти: