Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Re: Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Мнениеот elimn » Сря 26 яну 2011 7:06

niks76 написа:това не е с дългосрочен ефект;лекарството е строителна пяна в аспуха
п.п нема запалване ,а може да е от всичко...................... scare

Оле Никсчо мълчи! :063: Един галфон както има да ми връща от камара време СД-то и вчера му набрах... Изгоре и BMW-то :Mr Green Fun Много яко си го измислил :banana :kissy:
А целта тука на занятието и моите 3 точки в последователност са, за да подсетят беят, който спира за двама. С таз пяна може да продължи забавата-пишем я т.4 от коварния план, винтилите т.5
П.п. Горя от желание да науча още хитринки, които не увреждат автомобила, а само късат нервите на собственика му... Имам да вземам и лихви от това СД :Mr Green Fun

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Мнениеот offside » Сря 26 яну 2011 12:39

elimn написа:
niks76 написа:това не е с дългосрочен ефект;лекарството е строителна пяна в аспуха

Оле Никсчо мълчи! :063: Един галфон както има да ми връща от камара време СД-то и вчера му набрах... Изгоре и BMW-то :Mr Green Fun Много яко си го измислил :banana :kissy:
А целта тука на занятието и моите 3 точки в последователност са, за да подсетят беят, който спира за двама. С таз пяна може да продължи забавата-пишем я т.4 от коварния план, винтилите т.5
П.п. Горя от желание да науча още хитринки, които не увреждат автомобила, а само късат нервите на собственика му... Имам да вземам и лихви от това СД :Mr Green Fun

Пробвай със същата пяна , но по периферията на всички врати! Ще има да се върти около колата и няма влизане! Така един от съседния блок го бяха наказали заради това че дереше колите където му спираха на "неговото" място! Някой беше споменал и за бележките залепени примерно с хелметекс или някое такова гадно лепило по стъклата.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Сря 26 яну 2011 14:19

Е пяната никак не уврежда автомобила, неее... Особено като се раздуе ако е повечко и колата ще е направо картинка на Салвадор :lol: По яко ми звучи няколко срязани или откачени ластика на генерацията, ще е незабравимо :077:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 26 яну 2011 14:39

elimn написа:

Да добавя и аз нещо mhihi
измочай му се на филтъра в купето, колата ще мерише на кенеф во веки веков mhihi

Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blondeskiller » Сря 26 яну 2011 15:41

Здравей, колега - ако все още не си взел мерки - един приятел онзи ден ми разказа... Има лепенки (20х20см) със знак забранено спирането на тях .. правят вече 'акции' в София - разхождаш се с 50 лепенки в джоба и като видиш някой, дето е спрял неправилно (или като арабин в пустиня) - хоп една на предното стъкло. Според мен за първи ход е добро! Ако не стане - въздушната и джама долу!

пп: в 99% от случаите бих препоръчал първо да поговориш с тях - имайки предвид обаче това как ги описа - мисля, че можеш да го пропуснеш ..
Успех!

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 26 яну 2011 16:50

Вече си имам 1 "спрял си като идиот" , не аз а брат ми беше спрял в THE MALL неправилно. Иначе пукането на гуми това е възможно най АГРАРСКОТО възможно нещо. На приятел понеже е спрял на някой си на мястото в надежда в момента 2 гуми на 2 месеца за 300 лв са в кофата за боклук, на гума по 7 дупки. Стикер като този който е получил брат ми мисля че ще е достатъчен :) :beer

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 26 яну 2011 22:15

Това с пяната в ауспуха е добра идея,обаче така като няма да могат да запалят...колите ще останат на паркинга за по дълго време заемайки пак 10места mhihi
Или пък ако Хулигана види че са се застояли,може да им сложи бележки-"Проверете в ауспуха" :) :)

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пон 31 яну 2011 1:52

Колега ако не си намерил решение имам 6 тонна хидравлична лебедка и платформа ако ме разбираш. Ако наблизо има и синя зона ефекта е поразяващ доказано mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 31 яну 2011 1:53

Днес пак се върнаха от родните градове и села и пак блокираха паркинга :?

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Пон 31 яну 2011 10:41

Качи ги да ги видим -> http://parkiram.com/ .

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 31 яну 2011 10:56

до автора на темата: Ти навярно искаш да виждаш пред твоя блок на твоята уличка около твоята кола само такива, които си свикнал да виждаш всеки ден и регистрациите им започват с буквички като твоята. Сега тука си търсиш некой да те надъха да идеш да им помелиш колите. Това че са 5 коли на 10 места зависи от много работи. Може някой твой съсед да ги е принудил да спрат така (знаеш че един като спре кофти после цялата редица е крива). Пробвай с думички да опраиш нещата, повечето хора малко разговор им трябва да си вземат забележка. Независимо дали са от монтана, враца, София......

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 31 яну 2011 11:34

stefarata написа:до автора на темата: Ти навярно искаш да виждаш пред твоя блок на твоята уличка около твоята кола само такива, които си свикнал да виждаш всеки ден и регистрациите им започват с буквички като твоята. Сега тука си търсиш некой да те надъха да идеш да им помелиш колите. Това че са 5 коли на 10 места зависи от много работи. Може някой твой съсед да ги е принудил да спрат така (знаеш че един като спре кофти после цялата редица е крива). Пробвай с думички да опраиш нещата, повечето хора малко разговор им трябва да си вземат забележка. Независимо дали са от монтана, враца, София......

Автора на темата го познавам и е доста широко скроен човек, който е готов да помогне без да очаква нещо насреща. Така, че изобщо не очаква да вижда
"само такива, които си свикнал да виждаш всеки ден и регистрациите им започват с буквички като твоята" :idea:
Още повече, че явно точно тези(без значение откъде са родом) се смятат за много големи ербапи след като са направили зулум на въпросната съседка, която е опитала с разговор да реши въпроса.
И на мен не ми е приятно да нямам възможност да паркирам заради такива нагли или неграмотни майстори на паркирането, но хубавото е, че все пак имам избор макар и в по-широк периметър и не им отдавам такова значение.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 31 яну 2011 12:58

Като за начало сложете една табелка Частен имот за да са наясно хората па после им трошете колите.Те виждат празно място и си паркират кой както може без изобщо да им мине през ума че вие сте давали пари за този паркинг.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пон 31 яну 2011 13:06

Добре де,направи една снимка да видим как спират!
Определено ако говориш с тях,после недей да им правиш мръсно на колите!Със сигурност ще знаят че си ти и половера ще го отнесе!Най-добре е да им закачиш културна бележка на чистачките!

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 31 яну 2011 13:27

На всички,които предлагат саморазправа ще кажа следното:ами ако го направят на вашата кола???Какво правим тогава??Ревем във форума,че някой ни е надрал колата и напукал гумите ли?Или пък ни е строшил прозориеца с въздушна пушка или тухла??

Казвам го защото на мен преди 2 седмици ми надраха цялата кола от край до край и ми срязаха едната гума.И то когато колата беше паркирана на същото място,където съм я паркирал всеки ден в последните 2 години откакто я купих.И мога да ви кажа че не съм пречил на никого.В моя край на двора спират още 2 коли,а има място за 15 - 1z може да потвърди.Той е идвал.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”