stefarata написа:до автора на темата: Ти навярно искаш да виждаш пред твоя блок на твоята уличка около твоята кола само такива, които си свикнал да виждаш всеки ден и регистрациите им започват с буквички като твоята. Сега тука си търсиш некой да те надъха да идеш да им помелиш колите. Това че са 5 коли на 10 места зависи от много работи. Може някой твой съсед да ги е принудил да спрат така (знаеш че един като спре кофти после цялата редица е крива). Пробвай с думички да опраиш нещата, повечето хора малко разговор им трябва да си вземат забележка. Независимо дали са от монтана, враца, София......
Автора на темата го познавам и е доста широко скроен човек, който е готов да помогне без да очаква нещо насреща. Така, че изобщо не очаква да вижда
"само такива, които си свикнал да виждаш всеки ден и регистрациите им започват с буквички като твоята"
Още повече, че явно точно тези(без значение откъде са родом) се смятат за много големи ербапи след като са направили зулум на въпросната съседка, която е опитала с разговор да реши въпроса.
И на мен не ми е приятно да нямам възможност да паркирам заради такива нагли или неграмотни майстори на паркирането, но хубавото е, че все пак имам избор макар и в по-широк периметър и не им отдавам такова значение.