Разбиха ми колата току що

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 31 авг 2006 8:21

Ето какво пише днешната преса

Засичат разговор за разстрел на Борисов
Поръчката идва от чужбина, 2 седмици вардят генерала

Прихванат телефонен разговор между европейска държава и България разкри заговор за убийството на кмета на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Сигналът дошъл от чужди спецслужби. Заплахата била много сериозна и съдържала конкретни детайли за подготвяното покушение. Ясни били и мотивите.
Като чули кой уговаря отстраняването на Борисов, експертите от Националната служба за сигурност за секунда не се усъмнили, че поръчителят разполага с финансов и организационен потенциал да го стори.
"Опасността бе реална и обективна, затова нямахме друг начин на действие, освен да предупредим Борисов и да му сложим охрана от НСО", коментира шеф на национална служба в МВР.

........................................
Значи знаят кой поръчва убийството обаче какво правят - обявяват по медиите , че са чули - така ли се прави ???, което какво значи - никакви последсвия за поръчителя :) Демек всичко се знае (няма как иначе да е - малко хора и малка територия е Бг все пак) - нищо не се прави (няма как всички са наши хора)
Пък вие чакайте и се надявайте като недай-боже ви оберат колата или жилището или Вас , нещо да се случи- да заловят и накажат извършителя ...... га цъфнат налъмите...

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Чет 31 авг 2006 8:36

Мааале това нешите полицай са некви невероятни п*тьовци! Може ли за незнам кой път да ги е шубе да спрат крадеца. На този е трябвало да му изкриват физиономията от бой..... и после в районното ПАК! Като му счупат рачичките да видим как ще краде!

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Чет 31 авг 2006 11:48

FreeSoul написа:Хайде пак полицаите виновни, трябва да се радвате,че са объранли внимание и въобще са тръгнали да правят опит да го хващат,защото можеха съвсем спокойно да си затворят очите и после не само ключалката да е поражението. Друг е въпроса,че полицай няма право да стреля първи изстрел по човек,освен в крайно екстремна ситуация, защото после може и да го осъдят и уволнят,затова никой не стреля току-така.Но това е друга тема...интересно ми как бихте реагирали ако някой циганин ви извади нож и тръгне да ви напада,едва ли всички ще му забият една кубинка....

А бе, хора! Аз ли не съм в ред или нещо не разбирам??
Трябвало да сме благодарни, че изобщо обърнали внимание! :shock :shock За какво говорим?? Нали това им е работата! Нали затова взимат заплати! Да не би да е нормално да се стъписват от изваден нож! Аз може и да се стъписам, но те това учат - самоотбрана и обезвреждане (така ли се казва, не знам!). Виж, ако застане срещу тях някой с Калашник - тогава ще ги разбера!

Потребителски аватар
Nelina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nelina » Чет 31 авг 2006 16:34

Абе хора, аз не виждам смисъл да коментираме полицаите, дали са се оплашили или не, каква им е работата и т.н. В крайна сметка дали го коментираме или не - нещата няма да се променят, ако можеше да направим нещо, тогава би било полезно и смислено.
Днес бях в районното и трябва да ви кажа, че хората работят в отвратителни условия! Е, верно, момиче съм и някои неща ме впечатляват малко повече :) но всички помещения и мебели са стари, гадни, сигурно от Балканската война!! Да не говорим за компютрите, които сигурно бяха с win95 и те редят пасианси на тях! Просто системата е такава и те са вътре в нея. Ние виждаме някаква част от нещата, пречупена през нашия мироглед, но със сигурност те виждат всичко по съвсем друг начин и то пречупено през техния начин на мислене и всичко е до такава степен субективно, че не можем да ги обвиняваме в това, че не са прави.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 31 авг 2006 17:07

хихихи, ти си била на 3-ти етаж, там е горе-долу добре.На 2-рия е по-кофти mhihi

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Чет 31 авг 2006 17:23

Ейй няма тема за полицията и да не се е намесил Оне-то с "компетентните" изказвания - а бе ти да не си искал като малък да станеш полицай а :lol:

One написа:е те имат уплах от циганите вече - за кой ли път ги маризат :)

Ами влез ти в Факултето посред нощ и като те заградят 200-300 човека диви роми - тогава да те видя какъв си биткаджия...
Пък и не се радвай, че циганите посягат на полицаите, а се замисли докъде сме стигнали със свободията и какво остава за обикновените граждани......

Последна промяна от Li4o на Чет 31 авг 2006 17:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 31 авг 2006 17:29

Li4o написа:Еии няма тема за полицията и да не се е намесил Оне-то с "компетентните" изказвания - а бе ти да не си искал като малък да станеш полицай а :lol:

това не е само за полицията, аз за държавата като цяло и всички инстанции mhihi

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Чет 31 авг 2006 17:35

Ludia написа:...това не е само за полицията, аз за държавата като цяло и всички инстанции mhihi

Мани, ами сега трябва да го чакам до утре да ми отговори, че той пък няма нет в къщи... mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 31 авг 2006 19:21

Li4o написа:
Ludia написа:...това не е само за полицията, аз за държавата като цяло и всички инстанции mhihi

Мани, ами сега трябва да го чакам до утре да ми отговори, че той пък няма нет в къщи... mhihi

абе той добре че няма :lol: :lol:
утре е петък и ще ти отговаря у спама mhihi

ПС ще ни споменава яко 8)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 31 авг 2006 22:07

Сори за случката важнотое,че и ти и колат сте добре:)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 05 сеп 2006 8:44

Li4o написа:

Li4o-тo извинявай , че толкова ме чака да ти отговоря
мислех да те подмина и този път щот си направих труда на Лични подробно да ти обяснил защо е такова отношението ми, не съм злоупотребил и с това което знам за теб , но ти продължаваш публично да се правиш на интересен „за моя сметка”, или просто не си разбрал (хайде простено ти е ) Дали са ми компетентни мненията или не са, не е никак важно, нито в този, нито в другите случаи когато съм взел и ще вземам отношение - важното е, че отразяват самата истина за същности на държавата ни (а полицията и „любимите” ми КАТ са важната и основна част от т.нар. държава) , някои не ги интересува какво как и защо се случва или просто не им изнася , на мен ми пука обаче и няма да спра да изразявам мнението си. Още повече, че в мнозинството от случаите цитирам какво е написано в пресата - но това ти пак го отдаваш на мое "компетентно мение" - благодаря ти, но нямам никави авторски претенции
За сведения на Лудия – имам прекрасен нет и във вкъщи

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 05 сеп 2006 9:25

САМО ЦСКА !!! :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1