Армеец - кофти номера след 10 бр заведени щети

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Re: Армеец - кофти номера след 10 бр заведени щети

Мнениеот MK4 » Вто 05 апр 2011 22:42

Всички застрахователи са наглеци, но Армеец са най-големите боклуци!!
И 50 щети да имам трябва да плащат, затова е пълното каско. Аз като цяла година нямам щета ходя ли да си търся парите от застрахователната премия понеже тая година съм бил "назад" :screwy

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 05 апр 2011 22:46

На твое място бих отишъл в Левинс mhihi

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 05 апр 2011 22:57

Щом плащам,не ги интересува колко щети имам,нали за това плащам
Ей само горница искат бе,нали затова е риск,някой с 23 щети други с ни една.
Като прибира илядУ леа на година има е добре нали :beat_butt2

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Сря 06 апр 2011 7:13

K написа:В последно време съм изтръпнал от застрахователя ми. Последната ми щета беше от опит за кражба, разбита ключалка и контактен ключ. Извадих си от джоба над 300лв. и платих. Оправих си всички документи, внесох им ги, и чаках 3 месеца да ми платят. Нема такова безочие. При това в централния им офис в София.

Имам две незаведени щети (едната по моя вина) и се чудим дали има смисъл да ходя, че ще вземат да ме отсвирят. Иначе за вноските се обаждат като трябва да се плаща :)

Сменяваш застрахователя. Моите щети ги изплащат до 15-20 дни от описа. Три месеца са множко, кво се чудят толкова.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 06 апр 2011 10:33

:shock
Аз пък съм доволен от Армеец, плащат доволно, в рамките на една седмица ми покриваха последните щети.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 06 апр 2011 15:04

И аз съм доволен от Аремеец. Кога да съм завел щета, плащат навреме. Мисля че са 3 за две г. и малко. Тия дни пак ще правя, че изтича.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Сря 06 апр 2011 20:07

Молете се колеги да не се налага Армеец да ви плаща тотална щета, че тогава хич няма да сте доволни.... жалки са...

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 06 апр 2011 20:16

За добро плащане по каско съм чувал много добри думи за ДЗИ и Интерамерикан. Първите са ми плащали щета по ГО - 5та врата за изпъване и боядисване, мисля че 2ра група беше и задна броня за пребоядисване - 249.12 лв. Ремонта ми излезе 190.

Потребителски аватар
Clv13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Clv13 » Чет 07 апр 2011 11:10

Аз също мога да подтвърдя, че Армеец плащат бързо и добре щетите. А относно 10-те щети на мен ми се струват доста.

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Чет 07 апр 2011 11:46

Clv13 написа:Аз също мога да подтвърдя, че Армеец плащат бързо и добре щетите. А относно 10-те щети на мен ми се струват доста.

Лятото ми платиха картера. Никакъв проблем или забавяне. 8 години застраховаме там! Доволен :да:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 07 апр 2011 12:01

Clv13 написа:Аз също мога да подтвърдя, че Армеец плащат бързо и добре щетите. А относно 10-те щети на мен ми се струват доста.

и защо ти се струват доста?

за около 2години(може и по-малко да са, не не ми се рови сега) чупих челно стъкло на пасата 3-пъти и имам ли вина за това нещо?

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Съб 09 апр 2011 10:04

от опит знам че пални некадърници карат даже не могат да паркират удрят си бронята в бордюра и айде там,1ви път плащат,2ри път платиха и накрая някой и одраска колата това всичкото става за месец,е момичето му стана гузно и не ходи да се разправя щото е прозрачно че нямаше да и дадат,а пича ако не си беше направил каско още на 2то пукане на гума щеше да се научи да кара като хората и да не пука гума,аз карам на 35 що не пукам гума бе брат, и не е да карам с 20 а си перкам по Ломското което е с най големите дупки в момента със 100 и спукана гума няма,това каско е каско при щети а не против некадърни шофиори,не си уточнил ситуацията в която си пукал гума така че уточни да не изляза аз крив но ако ми кажеш че денем си пукал гума и то при скоростта която е допустима за участъка просто незнам,но с 50 може да се избегне секва дупка,аре са да е било вечер на неосветено място и да са те заслепявали отсреща колите е разбираемо,и аз съм бил в такива ситуация и съм с малък балон но ако си бях карал с 50 нямаше да го има.. и за това си трая,някои хора си живеят на гърба на каското
И за Ломското само искам да доуточня,онзи ден го бяха нарязали цялото без нито 1 знак и напълно неосветено добре че си карах този път с 50 та като влезнах в дупката си намалих културно и си излезнах без последствия
И в край на сметка не виждам защо си недоволен при положение че са ти изплатили почти 3но вноската...

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Съб 09 апр 2011 11:07

:офф
Има хора, които са превърнали изкарването на пари от щети по каско в професия и това е основния им източник на доходи. Сменят се здрави със счупени части за огледа на поразия. Като ги научат в една ЗК, скачат в друга. Щетите, разбира се не се оправят, а се трупа кеш. Вложените пари за застраховка се умножават. Е, застрахователите не са балъци и разбират лесно кога се злоупотребява.
:idea: Към колегата, пуснал темата - нека бъде малко по-внимателен и щетите ще намалеят чувствително.

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Съб 09 апр 2011 11:45

berta написа:...

Сори ама направо не мога да го прочета, па и трудно да го разбера :не:

Потребителски аватар
svedbg
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот svedbg » Съб 09 апр 2011 13:01

berta написа: и не е да карам с 20 а си перкам по Ломското което е с най големите дупки в момента със 100 и спукана гума няма,това каско е каско при щети а не против некадърни шофиори,не си уточнил ситуацията в която си пукал гума така че уточни да не изляза аз крив но ако ми кажеш че денем си пукал гума и то при скоростта която е допустима за участъка просто незнам,но с 50 може да се избегне секва дупка,аре са да е било вечер на неосветено място и да са те заслепявали отсреща колите е разбираемо,и аз съм бил в такива ситуация и съм с малък балон но ако си бях карал с 50 нямаше да го има.. и за това си трая,някои хора си живеят на гърба на каското

Евала карай със 100 някой ден ще те чуем в новините. Бая народ се изтрепа на Ломско шосе, може да си следващия. Критика колко некадърен водач съм, не мога да получавам от такъв който превишава ограничението и рискува своя и на другите водачи и пешеходци живота и здравето.
Само да вметна пукането на гума беше в дупка 2метра дължина на 1 метър ширина и 50см. дълбочина. И беше цялото платно във вода, а ограничението там беше 40км (справка пътя Своге-София, с. Луково) След моя инцидент дупката се запълни в рамките на седмица.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”