И 50 щети да имам трябва да плащат, затова е пълното каско. Аз като цяла година нямам щета ходя ли да си търся парите от застрахователната премия понеже тая година съм бил "назад"

K написа:В последно време съм изтръпнал от застрахователя ми. Последната ми щета беше от опит за кражба, разбита ключалка и контактен ключ. Извадих си от джоба над 300лв. и платих. Оправих си всички документи, внесох им ги, и чаках 3 месеца да ми платят. Нема такова безочие. При това в централния им офис в София.
Имам две незаведени щети (едната по моя вина) и се чудим дали има смисъл да ходя, че ще вземат да ме отсвирят. Иначе за вноските се обаждат като трябва да се плаща
Clv13 написа:Аз също мога да подтвърдя, че Армеец плащат бързо и добре щетите. А относно 10-те щети на мен ми се струват доста.
Clv13 написа:Аз също мога да подтвърдя, че Армеец плащат бързо и добре щетите. А относно 10-те щети на мен ми се струват доста.
berta написа:...
berta написа: и не е да карам с 20 а си перкам по Ломското което е с най големите дупки в момента със 100 и спукана гума няма,това каско е каско при щети а не против некадърни шофиори,не си уточнил ситуацията в която си пукал гума така че уточни да не изляза аз крив но ако ми кажеш че денем си пукал гума и то при скоростта която е допустима за участъка просто незнам,но с 50 може да се избегне секва дупка,аре са да е било вечер на неосветено място и да са те заслепявали отсреща колите е разбираемо,и аз съм бил в такива ситуация и съм с малък балон но ако си бях карал с 50 нямаше да го има.. и за това си трая,някои хора си живеят на гърба на каското
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта