Какъв "подарък" сте намирали в колата си?
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си намерих в Полото само една визитна картичка за татуировки в Италия!
За сметка на това,ако се счита за подарък де,в по-предишната ми кола/след поредното разбиване за касетофон,колони или просто за ровене из жабката/ си намерих калъф от мобифон,вътре кутийка от рейбан и в нея....дози хероин с всичките му там принадлежности.Странно,но се почуствах много добре,като осъзнах,че на наркоманчето му е излезнала солена кражбата

За сметка на това,ако се счита за подарък де,в по-предишната ми кола/след поредното разбиване за касетофон,колони или просто за ровене из жабката/ си намерих калъф от мобифон,вътре кутийка от рейбан и в нея....дози хероин с всичките му там принадлежности.Странно,но се почуствах много добре,като осъзнах,че на наркоманчето му е излезнала солена кражбата

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Roberta написа:На мен никой, нищо не ми е завещавал досега, но пък аз съм го правила ............ червила, моливи, аааа и за един фон дю тен имам спомени, но за жалост на новите собственици не им вършат работа.![]()
![]()
CellNet ™ написа:аз пък намерих червило![]()
![]()
![]()
и да не казвам друго какво, че бившият собственик чете форума![]()
![]()
айде разкрийте тайната

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
гледам ти като виден дистрибутор на козметика си заинтересован многоPichaga написа:Roberta написа:CellNet ™ написа:аз пък намерих червило![]()
![]()
![]()
и да не казвам друго какво, че бившият собственик чете форума![]()
![]()
Не беше червилооооо, а фон дю тен, а за другото спомен нямам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аве всичко ще си кажете вие, всичко, и по схемата....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”