UnLucky написа:Написах ти че като си вдигал 280 км/ч какво? Пораснали са ти рога на главата или си нещо повече от другите!
А ти се фалиш че можеш да вдигаш 300км/ч със мотора, а Пеш колко можеш да вдигнеш ?
Не засягам никой, но да се фалиш колко си вдигал, или колко ти е гоУем, е жалко!

ами голям ми е
вдигам 300 щот мога, ако трябва и на лежанка ще ги вдигам. утре вадя г-тека и ще ти кажа пеш колко ще видгна.
ако ти пораснат рога на главата, не си мисли че си вдигнал 300, по-добре виж какви ги върши жена ти
сега сериозно:
хубава тема да си побъбрим. С добра идея и недотам добре зададена рамка, в смисъл да се коментира агресията и високата смъртност на пътя като се разгледат причините за което. Високата скорост е само една малка част от причините, при това с известни условности.
Не е това начина за разрешаването му- с тема в офф-топика, незнам какво е очаквал автора с публикуването, но поне всеки ще си каже това дето му тежи. Така и аз представих позицията си по въпроса, не смятам че е нещо скандално, нито е лишено от здрав разум. Смятам че посочих съвсем реални причини за войната по пътищата. Имаше някакъв "партиен" формат темата- всеки мисли нещо, но пише друго за да не го оплюят. Пълно лицемерие! Никой не е превишавал скоростта никъде и никога! Харесвам хора, които мислят и говорят, здраво стъпили на земята, а не мненията им да се формират "поинерция".
Естествено че никой не е длъжен да се съгласи, но очевидно имаше няколко човека, дето въобще не си направиха труда малко от малко да се опитат да помислят в/у това какво съм искал да кажа. Не са разбрали
въобще, съдейки от коментарите им в последствие. Да не говорим че аз лично си правя определени изводи за интелектуалното ниво на съответния индивид отсреща, четейки творенията му. Преди да коментираш дадено мнение, препрпочети го пак, убеди се че си разбрал какво е искал да каже автора му, щото има опасност да пишеш доста нелепи неща и да изместиш темата.
Темата се осра за съжаление, но се стигна се до момент, в който на човек му писва като му изопачват думите и почва да се бъзика. Получава се така че ти ги плюеш, те си мислят че дъжд вали и продължават и продължават с моралистичните си мнения, без да се усетят!
Темата се осра за съжаление- нищо ново.