F1

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 09 окт 2006 8:47

madmen написа:Честита победа на Алонсо. Кофти момент за Михаел се случи, но и тове е част от играта.
Желая двоен успех на Фераритата в Бразилия.
Не пожелавам на Алонсо да отпада, гадно е да губиш по този начин. 8)

Да ,но това не го виждат "анти-шумахеристите" ,че ние феновете на кончетата не се занимаваме с оплюване на останалите.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 09 окт 2006 8:51

dready написа:
sport generation написа:...

Приятел прочетох ти всички мнения и искам да те питам нещо.Има ли нещо което не разбираш за F1 или не знаеш.Коментираш неща ,които изобщо не знаеш как стоят.Кими много "морял" техниката ,той ли ти се каза с какво има проблеми?Маса бил помощник на Шуми.(един въпрос - Как така Фиси намали темпото за да го настигне невероятния-алонсо в Китай) .Шумахер бил побеждавал с помоща на кой ли не ,но не и на уменията си.И се унасяш в плюенето на Шумахер повече отколкото хвалиш алонсо.Колкото и да го мразят хората царя има една поговорка която каза и важи за теб с пълна сила.

"По добре господар на мълчабието си ,отколкото роб на думите си"
Ти сам си вади изводите

:bowdown Това мнение на колегата обобщава нещата :D на колко много по-добри :lol: се нагледахме и кво :?: Шуми е един и ще остане още дълго един

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 09 окт 2006 8:58

От догодина отново ще съм фен на Ферари.Както бях,преди тоя Шимахер да отиде там!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 09 окт 2006 10:09

Както каза Алонсо на пресконференцията:Правдата възтържествува.
Един цитат от заклетите фенове на Шумахер:Да си пазиш колата е част от шофйорските умения на пилото,той кво е виновен че те са си изгърмяли моторите.
А иначе без да съм особен фен на Алонсо-пича стартира бори се за 3 места напред и то в челото,изпреварва и т.н. и ако кажете че победата не е си негова-Шумахер с три изпреварвания му се падат 3-4 победи мининмум и това без да споменавам Рено или макларън особенно колко са гармяли през сезоните.
За Шумахер-много ясно че ще иде да поздрави механиците-4 титли са му направили хората,от догодина сигурно ще бачка като шеф в Ферари и т.н.,ама дали така поздравяваше в последните си състезания в Бенетон.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 09 окт 2006 10:25

Извинявай почуствах се виновен ,че Ферари винаги имат уникално добре подготвена тактика за състезанието.почуствах се виновен за това ,че шуми доста пъти стартира от "полпозишън" и не му се налага да изпреварва никой за да победи.И доколкото имам спомен на Алонсо също му изпуши двигателя от много зор.Колегите преди мен го казаха и "и това го има в състезанието" защо е необходимо да злорадствате.Голяяяям кеф ,че Шуми отпаднал и няма да стане шампион.Вместо Алонсо , Рено и феновете им да ги е срам ,че Ферари от трета глуха за малко да станат шампион те се кефят на нещастието на другит.За това Шумахер е голям защото не е като тях.И само си припомнете физиономията на алонсо на подиума в Китай.Май се беше :WC

manarata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот manarata » Пон 09 окт 2006 10:43

Аз пък например не гледам редовно Формула-та, но ми се е запечатал момента преди доста време, когато Шумахер удари нарочно Деймън Хил, защото имаше преднина от 1-2 точки и го устройваше да отпаднат и двамата. Оттогава просто какъвто и пилот да е Шумахер, от мен получава анатема независимо кой му е претендента за титлата.
И това е 'големия' шампион, който можел да губи?

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Пон 09 окт 2006 10:48

manarata написа:Аз пък например не гледам редовно Формула-та, но ми се е запечатал момента преди доста време, когато Шумахер удари нарочно Деймън Хил, защото имаше преднина от 1-2 точки и го устройваше да отпаднат и двамата. Оттогава просто какъвто и пилот да е Шумахер, от мен получава анатема независимо кой му е претендента за титлата.
И това е 'големия' шампион, който можел да губи?

Едно към едно мисля и аз, може да велик пилот, ама не и за мен...

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 09 окт 2006 10:54

Искам да Ви попитам тогава ,щом сте толкова голями съдници.Имате ли момент от живота когато да реагирате по начин по който после да съжалявате.Може сега и той да съжалява ,но направеното си е направено и това не го оправдава в никакъв случай.Значи щом преди еди колко си години си сбъркал значи си боклук за цял живот.Ама какво ли съм седнал да се обяснявам всеки си има право на избор.
Приятен ден.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 09 окт 2006 11:06

Заради измислената точка от Унгария нека да видим и последното състезание, преди него нищо не е свършило, двигатели гърмят по всяко време.
За мен е интересно да видя дали Шумахер ще предпочете да си отиде с чест или ще има "инцидент" м/у Алонсо и някое Ферари (вкл. RBR или друг техен клиент)

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Пон 09 окт 2006 11:17

Съмнявам се някое от фераритата да предизвика инцидент нарочно.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 09 окт 2006 11:20

Хайде стига теории на конспирацията...
Сега ако който и да е удари Алонсо.. е играл за Пилето...
Ако му гръмне мотора, Ферари са го повредили скришом
Ако изхвърчи от пистата .. Ферари или ФИА са променили завоя
Ако спука гуми.. Ф или Ф /Ферари или ФИА/ са разхвърляли пирон с електронно управление и следене
Въобще ако.. .Ф или Ф са се наговорили.

Простотии....
Справедливостта възтържествува.. и продължава да наглее.. само заради това изказване, му пожелавам на г-н 1.99 кратният шампион да се изнесе в някоя от предпазните мантинели..

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Пон 09 окт 2006 11:27

... :applause:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 09 окт 2006 11:45

wili98 написа:Хайде стига теории на конспирацията...
Сега ако който и да е удари Алонсо.. е играл за Пилето...
Ако му гръмне мотора, Ферари са го повредили скришом
Ако изхвърчи от пистата .. Ферари или ФИА са променили завоя
Ако спука гуми.. Ф или Ф /Ферари или ФИА/ са разхвърляли пирон с електронно управление и следене
Въобще ако.. .Ф или Ф са се наговорили.

Простотии....
Справедливостта възтържествува.. и продължава да наглее.. само заради това изказване, му пожелавам на г-н 1.99 кратният шампион да се изнесе в някоя от предпазните мантинели..

не ми криви думите
нищо такова не съм казал
в контекста на това, че преди време си послужи по този начин два пъти /един успешен/ ми е интересно да видя дали е "надживял" това свое поведение, както твърдят преди мен и само толкова, другото са врели некипели

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 09 окт 2006 11:49

Ами как да се види..
Ако Алонсо вземе точка.. тогава ще излезне, че ги е надживял, и ще загуби титлата..

Пък от друга страна Пилето ако вземе титлата /без значение защо, дори и Флавио да реши да го изгони Алонсо точно сега/ ще се каже, че не се е оттървал от старите похвати...

Върху това исках да наведа нещата...

Пак казвам двигател на Ферари + Шумахер не беше гърмял от 5 години....
случи се..

Това е моторен спорт.. не всичко е предрешено.

А дали Алонсо заслужава това класиране, и титла.. ами щом е там явно ДА.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 09 окт 2006 12:15

dready написа:Искам да Ви попитам тогава ,щом сте толкова голями съдници.Имате ли момент от живота когато да реагирате по начин по който после да съжалявате.Може сега и той да съжалява ,но направеното си е направено и това не го оправдава в никакъв случай.Значи щом преди еди колко си години си сбъркал значи си боклук за цял живот.Ама какво ли съм седнал да се обяснявам всеки си има право на избор.
Приятен ден.

Ами тоя номер с блъскането са ми се запечатали тамън 2 пъти-май май хич не съжалява.Колко още подобни номера има ама и те сигурно са случаина грешка за която съжалява.То тоз Шумахер май ся като прекрати формулата по цял ден ша седи в църквата да се изповядва?
двигател на Ферари+Шумахер не бил гърмял пет години-голямо изказване.Просто двигателите на Ферари не гърмят и освен това са направени за Шумахер щото Ферари нямат втори пилот както всички отбори.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”