iliankocov написа:.... Онзи ден ходих до София - е повече с моята кола до там няма да ида никога. На едно място като удари в една дупка и волана "олекна" CD-то се изключи заедно с телефона ми /Бях го вързал през USB/, а бях с 90км...Говорим за най - лява лента

Как тогава да карам с повече от тези километри? На връщане се пусках между 1-вия и 2-рия тунел/през виадуктите/ с около 120-130км/ч и на места мислех, че някоя дупка ще ме изхвърли от пътя! ...
Тя тая магистрала Хемус има и друга част, към Ябланица. В оная си част е с много прилично качество, там 130 не са изобщо проблем нито за постигане, нито за поддържане.
И да не съм Офф: - карам според ситуацията на пътя, все ми е тая дали е магистрала, дали е първокласен. И по двете има моменти дето максималните скорости са опасни, и моменти където спокойно се поддържат. На магистрала правя няколко неща:
- постоянно гледам в пътя, повече време отделям на тия зад мен, за да знам кой идва и на къде отива.
- изпредварвам без да губя време в лявата лента, не съм от бързите, няма кво да правя там.
- подавам мигачи, нещо дето повечето хора си мислят че е само за украса!
- не си изпробвам максималната скорост на колата, производителя е казал че повече от 198 км/ч няма да вдигне никога.
- карам в дясната лента, често като видя че има тарпана зад мен се навирам и в аварийната.... и много пъти ми се иска да го настигна тоя бързащия да го питам за де бърза толкова...
-всеки път се дразня като видя някой да предприема изпедварване и да няма нужната скорост за такава маневра.
- не се страхувам да намаля, щото 100 грама бензин са по маловажни от живота, моя и този на спътниците ми.
- карам с около 100-110, рядко се натискам до 130 км но историята помни и такива случай.
Може и да ми се смеят някой хора. Ами да се смеят. То и аз се смея като гледам как се изказват някой за скоростите на колите си, който са на 20+ години, и са много поддържани. Сменяни са части по тях, но не се замислят че това купе ще търпи доста повече поражения в сравнение с купе на кола на примерно 10 години, просто щото умората в материала и ръждата са си казали тежката дума. Но то е въпрос на приоритети. И за да не ме наскачат докачливите - не визирам никого, говоря по принцип.