Айде осъзнайте се тая Делта изобщо не е в един клас с КР-ра, едното е 1.8 16v, a другото е 2.0 16v с Турбо и идва от световния рали шампионат. Място за стравнение няма, никой не е казал, че тази Ланчия е лоша, даже напротив колата е култова.
А Кр-ра се сравнява с Типо 2.0 16в и труги такива подобни атмосферки до 2литра.
Ква е тая атмосферка я кажи, пък мое да измислим нещо, ако е сток и е до 100коня.
Стига с тия италиански кочини...,ако не е Мaserati де.
niikoo_1 написа:Айде осъзнайте се тая Делта изобщо не е в един клас с КР-ра, едното е 1.8 16v, a другото е 2.0 16v с Турбо и идва от световния рали шампионат. Място за стравнение няма, никой не е казал, че тази Ланчия е лоша, даже напротив колата е култова.
Ква е тая атмосферка я кажи, пък мое да измислим нещо, ако е сток и е до 100коня.
Колата е 145 1.6 боксер сток 103 коня 1140 кг.

П.С.Една 33-ка 1.7 16 в читава може бая да поизпоти един КР даже и да го бие

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа::039:![]()

Пък ако има някой навитак за 1.8 срещу 1.8 ще изкарам от гаража и мойта бабичка.
Едит - изпреварил си ме.Нямам нищо против ама с тоз бенз едно ходене и връщане до Софето ми е 50 лв и отгоре.
Последна промяна от Goti4eskiq на Пет 10 ное 2006 19:14, променено общо 2 пъти.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mury написа:niikoo_1 написа:Айде осъзнайте се тая Делта изобщо не е в един клас с КР-ра, едното е 1.8 16v, a другото е 2.0 16v с Турбо и идва от световния рали шампионат. Място за стравнение няма, никой не е казал, че тази Ланчия е лоша, даже напротив колата е култова.
Колата е 145 1.6 боксер сток 103 коня 1140 кг.![]()
![]()
П.С.Една 33-ка 1.7 16 в читава може бая да поизпоти един КР даже и да го бие
Добре, няма лошо, ще се пробваме, по дефаулт тая колица е по-бърза от мен с 1сек от 0-100км/ч.
Предполагам е сток с катализатор, щото това е важно за мен. Ако не сток няма смисъл да се дърпаме.
Неделя на ОМВ-то 9:30-10:00 часа мое се пробваме, мойта върви точно колкото сток Голф 1.8ми, че даже и една идея по зле в момента. Но на предизвикателства не отказвам.
Скии ко праи голфа
http://www.youtube.com/watch?v=yBtIgIhKtTU
Moe и някой семкаджия да дойте после ще пием по бира

Goti4eskiq
Кажи колко конъее е ланчиата дали е сток и направо мое и с теб да се пробвам неделя на ОМВ-то.
Сега видях, че си от Пловдив.
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
niikoo_1 написа:[.
Айде кажи ми една италианска бегачка в клас до 2литра атмосферна, която може да бие Голф КР или Кадет ГСИ 16v, аз не се сещам за такава, нито 5цил Браво, нито Типо седичивалволе 2.0 16v, че дори и Делта 1.6турбо 160коня пак не може да подмине кадета.
На каква дистанция 50 или 100м ?? Я да видим на 200-300 км , ако устиска толкова този КR .И какво му е толкова велико ?? Обясни ми моля ти се.
Явно е взел участие в DTM a , е взел даже и някоя титла . Явно аз съм го проспал .

Нема ли да фалират тия от ФИАТ групата вече, малко им остава още
. А мазерати не знам кой трябва да ги купи и какво трябва да направи за да възвърне старата славата на марката, щот в момента състоянието им е плачевно, както и на повечето ФИАТ отрочета.
Дано фалират по-скоро всичките, че да не гледаме повече автомобилни недоразумения.
Няма такава опастност по скоро май някоя друга фирма , която отваря зводи в Русия и Китай, Там качеството ще е още по-високо.
Aу вчера видях Алфа 159 и е бях възмутен от грозота и кривите пропорции - ужас.
Тука пък съвсем нямаш вкус. и 159 и Брера - са супер изяшни.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Много се спори коя кола колко върви, но според мен си зависи много от задкормилното устройство, особенно на 300 км дистанция
Много пичове с много яки коли, които определено вървят много повече от моето палаво и контузено КР-че, са се отказвали да се гонят. Просто всеки има някаква граница ( и аз имам разбира се) след която просто се пречупва. За различните хора е различна. За много хора границата е 160-180 км/ч (говоря за скорост с която да се кара примерно 100+ км). Незнам дали си обръщал внимание, но лично аз, за толкова години зад волана, съм срещал двама или трима човека, на които им е пукало по-малко от колкото на мен! И тук не става въпрос за "колко върви колата", а кой кога ще се подмокри

Много пичове с много яки коли, които определено вървят много повече от моето палаво и контузено КР-че, са се отказвали да се гонят. Просто всеки има някаква граница ( и аз имам разбира се) след която просто се пречупва. За различните хора е различна. За много хора границата е 160-180 км/ч (говоря за скорост с която да се кара примерно 100+ км). Незнам дали си обръщал внимание, но лично аз, за толкова години зад волана, съм срещал двама или трима човека, на които им е пукало по-малко от колкото на мен! И тук не става въпрос за "колко върви колата", а кой кога ще се подмокри

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А и аз да отговоря на Крис.
ДТМ са го печели много марки, вкл. Мерцедес, Ауди, БМВ и тн., за световния рали шампионат пък е излишно да споменавам за подвизите на Ауди, Пежо, Рено, Субару, Форд, Митсубиши и т.н. А пък може и са група Б сериозно да си поговориме и там да ти кажа какво е било положението, ако не знаеш. И престани с тоя ДМТ, щот домати не ги ям с колци и се интересувам от моторни спортове доста, но не ми се влиза в излишни спорове, кой е по най.
Безсмилено, всеки си има различни разбирания и аз колкото и да се мъча няма да мога да те обедя да си пречупиш разбиранията и ти мен, така, че не ми говори за ДМТ-ми и простотии.
И чакам алфата 145 1.6боксер 105коня неделя на ОМВ-то на околовръстното на видим кой кого
ДТМ са го печели много марки, вкл. Мерцедес, Ауди, БМВ и тн., за световния рали шампионат пък е излишно да споменавам за подвизите на Ауди, Пежо, Рено, Субару, Форд, Митсубиши и т.н. А пък може и са група Б сериозно да си поговориме и там да ти кажа какво е било положението, ако не знаеш. И престани с тоя ДМТ, щот домати не ги ям с колци и се интересувам от моторни спортове доста, но не ми се влиза в излишни спорове, кой е по най.
Безсмилено, всеки си има различни разбирания и аз колкото и да се мъча няма да мога да те обедя да си пречупиш разбиранията и ти мен, така, че не ми говори за ДМТ-ми и простотии.
И чакам алфата 145 1.6боксер 105коня неделя на ОМВ-то на околовръстното на видим кой кого
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:А и аз да отговоря на Крис.
Ъъъ не видях вътре Опел или VW в спечелилите ДТМ

Айде заебете го тоя спор безмислен е и се върти из всички форуми.Истината е на пътя.Както и да е.Ако някой модератор реши може да трие постове защото се оляхме.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”