Стига с тия италиански кочини...,ако не е Мaserati де.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 10 ное 2006 18:30

Айде осъзнайте се тая Делта изобщо не е в един клас с КР-ра, едното е 1.8 16v, a другото е 2.0 16v с Турбо и идва от световния рали шампионат. Място за стравнение няма, никой не е казал, че тази Ланчия е лоша, даже напротив колата е култова.
А Кр-ра се сравнява с Типо 2.0 16в и труги такива подобни атмосферки до 2литра.

Ква е тая атмосферка я кажи, пък мое да измислим нещо, ако е сток и е до 100коня.

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 10 ное 2006 18:52

niikoo_1 написа:Айде осъзнайте се тая Делта изобщо не е в един клас с КР-ра, едното е 1.8 16v, a другото е 2.0 16v с Турбо и идва от световния рали шампионат. Място за стравнение няма, никой не е казал, че тази Ланчия е лоша, даже напротив колата е култова.

Ква е тая атмосферка я кажи, пък мое да измислим нещо, ако е сток и е до 100коня.

Колата е 145 1.6 боксер сток 103 коня 1140 кг. :wink: :wink:

П.С.Една 33-ка 1.7 16 в читава може бая да поизпоти един КР даже и да го бие :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 10 ное 2006 18:56

:039: :039: :039:

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Пет 10 ное 2006 19:11

santo_trafficante написа::039: :039: :039:

:019: и аз като теб,пък ще се намесвам да наливам масло в огъня от време на време :059: докато не ме накажат :)

Пък ако има някой навитак за 1.8 срещу 1.8 ще изкарам от гаража и мойта бабичка.

Едит - изпреварил си ме.Нямам нищо против ама с тоз бенз едно ходене и връщане до Софето ми е 50 лв и отгоре.

Последна промяна от Goti4eskiq на Пет 10 ное 2006 19:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 10 ное 2006 19:12

Mury написа:
niikoo_1 написа:Айде осъзнайте се тая Делта изобщо не е в един клас с КР-ра, едното е 1.8 16v, a другото е 2.0 16v с Турбо и идва от световния рали шампионат. Място за стравнение няма, никой не е казал, че тази Ланчия е лоша, даже напротив колата е култова.

Колата е 145 1.6 боксер сток 103 коня 1140 кг. :wink: :wink:

П.С.Една 33-ка 1.7 16 в читава може бая да поизпоти един КР даже и да го бие :wink:

Добре, няма лошо, ще се пробваме, по дефаулт тая колица е по-бърза от мен с 1сек от 0-100км/ч.
Предполагам е сток с катализатор, щото това е важно за мен. Ако не сток няма смисъл да се дърпаме.
Неделя на ОМВ-то 9:30-10:00 часа мое се пробваме, мойта върви точно колкото сток Голф 1.8ми, че даже и една идея по зле в момента. Но на предизвикателства не отказвам.

Скии ко праи голфа
http://www.youtube.com/watch?v=yBtIgIhKtTU

Moe и някой семкаджия да дойте после ще пием по бира

:guinnes

Goti4eskiq

Кажи колко конъее е ланчиата дали е сток и направо мое и с теб да се пробвам неделя на ОМВ-то.

Сега видях, че си от Пловдив.

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Пет 10 ное 2006 19:27

Дам кофти че не сме от еднакви градове иначе е 1.8 8V 105 надявам се останали коня.Не е пипана,само тук таме е чуквана :lol:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 10 ное 2006 19:33

Нема смисъл да се пробваш, ако не им паднат ламарините и е в състояние да стигне до финала шанс немаш. Мноо им вървът курниците .... :oops:

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Пет 10 ное 2006 19:40

Това с ламарините сигурно е за италянките.Да чукна на ламарина здрава им е и поцинкована.Пробвано в лични краш тестове с Шевролетче :) Хаиде стига сме спамили темата де.Да се порадваме на Мазератито и да чакаме момента в който ще препуска по улиците :wink:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 10 ное 2006 21:36

niikoo_1 написа:[.

Айде кажи ми една италианска бегачка в клас до 2литра атмосферна, която може да бие Голф КР или Кадет ГСИ 16v, аз не се сещам за такава, нито 5цил Браво, нито Типо седичивалволе 2.0 16v, че дори и Делта 1.6турбо 160коня пак не може да подмине кадета.

На каква дистанция 50 или 100м ?? Я да видим на 200-300 км , ако устиска толкова този КR .И какво му е толкова велико ?? Обясни ми моля ти се.

Явно е взел участие в DTM a , е взел даже и някоя титла . Явно аз съм го проспал . :D или пък е взел че е победил култовата Делта Интеграле - :D в рали шампионата.

Нема ли да фалират тия от ФИАТ групата вече, малко им остава още
. А мазерати не знам кой трябва да ги купи и какво трябва да направи за да възвърне старата славата на марката, щот в момента състоянието им е плачевно, както и на повечето ФИАТ отрочета.
Дано фалират по-скоро всичките, че да не гледаме повече автомобилни недоразумения.

Няма такава опастност по скоро май някоя друга фирма , която отваря зводи в Русия и Китай, Там качеството ще е още по-високо.

Aу вчера видях Алфа 159 и е бях възмутен от грозота и кривите пропорции - ужас.

Тука пък съвсем нямаш вкус. и 159 и Брера - са супер изяшни.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 10 ное 2006 21:58

Много се спори коя кола колко върви, но според мен си зависи много от задкормилното устройство, особенно на 300 км дистанция :idea:

Много пичове с много яки коли, които определено вървят много повече от моето палаво и контузено КР-че, са се отказвали да се гонят. Просто всеки има някаква граница ( и аз имам разбира се) след която просто се пречупва. За различните хора е различна. За много хора границата е 160-180 км/ч (говоря за скорост с която да се кара примерно 100+ км). Незнам дали си обръщал внимание, но лично аз, за толкова години зад волана, съм срещал двама или трима човека, на които им е пукало по-малко от колкото на мен! И тук не става въпрос за "колко върви колата", а кой кога ще се подмокри :)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 10 ное 2006 22:15

А и аз да отговоря на Крис.

ДТМ са го печели много марки, вкл. Мерцедес, Ауди, БМВ и тн., за световния рали шампионат пък е излишно да споменавам за подвизите на Ауди, Пежо, Рено, Субару, Форд, Митсубиши и т.н. А пък може и са група Б сериозно да си поговориме и там да ти кажа какво е било положението, ако не знаеш. И престани с тоя ДМТ, щот домати не ги ям с колци и се интересувам от моторни спортове доста, но не ми се влиза в излишни спорове, кой е по най.
Безсмилено, всеки си има различни разбирания и аз колкото и да се мъча няма да мога да те обедя да си пречупиш разбиранията и ти мен, така, че не ми говори за ДМТ-ми и простотии.

И чакам алфата 145 1.6боксер 105коня неделя на ОМВ-то на околовръстното на видим кой кого

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Съб 11 ное 2006 0:03

niikoo_1 написа:А и аз да отговоря на Крис.

ДТМ са го печели много марки, вкл. Мерцедес, Ауди, БМВ и тн., за световния рали шампионат пък е излишно да споменавам за подвизите на Ауди, Пежо, Рено, Субару, Форд, Митсубиши и т.н. А пък може и са група Б сериозно да си поговориме и там да ти кажа какво е било положението, ако не знаеш. И престани с тоя ДМТ, щот домати не ги ям с колци и се интересувам от моторни спортове доста, но не ми се влиза в излишни спорове, кой е по най.
Безсмилено, всеки си има различни разбирания и аз колкото и да се мъча няма да мога да те обедя да си пречупиш разбиранията и ти мен, така, че не ми говори за ДМТ-ми и простотии.

И чакам алфата 145 1.6боксер 105коня неделя на ОМВ-то на околовръстното на видим кой кого

Ъъъ не видях вътре Опел или VW в спечелилите ДТМ :)

Айде заебете го тоя спор безмислен е и се върти из всички форуми.Истината е на пътя.Както и да е.Ако някой модератор реши може да трие постове защото се оляхме.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 11 ное 2006 11:35

Един от първите ми братовчеди имаше някакво мазерати турбо сиво вътре с махагонец .. началото на 90те смени го с сл500.... мерото ме кефеше повече ...само си подаваше коланите..... какво не ми харесва в новите коли .... италианки, японки , немки ....мамка му отде намират тая евтина пластмаса.......

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 11 ное 2006 12:17

считам че темата се изроди 6 пъти-отделно че се изчерпа и прерастна в спор и пишкомерене-ха стига толкоз!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”