Авто ГАЗ = безмислено!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пет 10 ное 2006 13:24

leavon написа:
IvoG написа:С изчерпването на петрола до 30г. ще измислят наистина нещо ново ама дали ще е пак гориво или електрически автомобил ше видим

То всичко вече е измислено, но се пази в дълбока тайна и се чака момента да се извади на светло.

Да това със сигурност е така както и новите технологии се задържат изкуствено за да се спечели максимално от предходните :wink: така че паживьом увидим

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: Авто ГАЗ = безмислено!

Мнениеот Varbona » Пет 10 ное 2006 13:49

Meти написа:Искам да се оплача тук в форума на всички потребители,че във форума на Lada club ме дискриминират заради многото мнения дневно.
Там администратора с потребителско име Frysco ми направи запор на мненията като ми сложи някакво ограничение от 3 мнения на 24 часа.
Искам да попитам според вас нормално ли е такава дискриминация спрямо мен аз съм единствения който има ограничение в Lada club форума тук има ли такива правила и изобщо в някой друг форум има ли такива правила?
Причината беше,че съм писал много мнения дневно.
Да аз по принцип пиша много мнения във всички форуми в които участва само дето проблема е,че никъде освен в Лада клуб форума ми правият ограничение.
Имам ли права да обжалвам тази дискриманация някъде в интернет пространството където да се наложи санкция на Лада клуб?
И искам да кажа за пореден път,че съм голям манияк на тема Лада самоче Лада форума е на адмистратора Frysco,а тук VW форума и на всички негови потребители.
Благодаря за подкрепата!

Мети, разкажи как е в модула?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 10 ное 2006 13:51

по-добре му е там май...

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 10 ное 2006 13:52

Колега Vlad777, ти адвокат на Мети ли си, нека той каже :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 10 ное 2006 13:53

Мети, верно бе, как е в модула, ама ти си доблре там модула е 3 мнения за ден, тук е по-зле баце

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 10 ное 2006 13:53

Мързеше ме да прочета всички мнения но да си кажа,на мен ПОЛО-то ми дава разлика газ/бензин 300 грама,което е в областта на грешката и е пренебрежително.Дори 10 стотинки да е по евтина газта пак на газ ще карам.
Според мен ако ви дава разлика в литри идете на диагностика.

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Пет 10 ное 2006 13:57

maks написа:Мързеше ме да прочета всички мнения но да си кажа,на мен ПОЛО-то ми дава разлика газ/бензин 300 грама,което е в областта на грешката и е пренебрежително.Дори 10 стотинки да е по евтина газта пак на газ ще карам.
Според мен ако ви дава разлика в литри идете на диагностика.

според мен зависи и каква е разликата във вървенетос

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 10 ное 2006 14:01

IvoG написа:...
според мен зависи и каква е разликата във вървенетос
За разлика нека каже Вили(той беше на бензин),дърпахме се до кам 90,би ме с кола и половина.Рядко карам така,общо взето върви прилично.

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Пет 10 ное 2006 14:06

Абе всичко е много относително от кола до кола а и с газовата още повече. Зависи как е поддържана в кво състояние е. И като сложиш газ и там едни подводни камънио излизат, зависи как ти я слагат абе логиката по някой път липсва.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 10 ное 2006 18:31

Varbona написа:
Meти написа:Искам да се оплача тук в форума на всички потребители,че във форума на Lada club ме дискриминират заради многото мнения дневно.
Там администратора с потребителско име Frysco ми направи запор на мненията като ми сложи някакво ограничение от 3 мнения на 24 часа.
Искам да попитам според вас нормално ли е такава дискриминация спрямо мен аз съм единствения който има ограничение в Lada club форума тук има ли такива правила и изобщо в някой друг форум има ли такива правила?
Да аз по принцип пиша много мнения във всички форуми в които участва само дето проблема е,че никъде освен в Лада клуб форума ми правият ограничение.
Имам ли права да обжалвам тази дискриманация някъде в интернет пространството където да се наложи санкция на Лада клуб?
И искам да кажа за пореден път,че съм голям манияк на тема Лада самоче Лада форума е на адмистратора Frysco,а тук VW форума и на всички негови потребители.
Благодаря за подкрепата!

:?: :roll:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 10 ное 2006 18:44

musura написа:Поскъпване ще има, но ще е с 3-4 стотинки, заради новите акцизи, които се изравняват с тези в ЕС - това е. Няма други основания за поскъпване, освен промяна на цената на петрола на международните пазари!

поскъпването ще е точно 5 стотинки акциз + 1 стотинка ДДС + 1 ст. надценка та 7 стотинки..
не е 3-4 .. ма не е и 2 кинта.
газта е скъпа, защото акциза и е 2 пъти по-висок отколкото в повечето страни в евро съюза.

това няма да се намали.. щото държавата се храни.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Чет 16 ное 2006 19:29

Един собственик на газстанция ми каза,че газта я купуваме на 12 ст от руснаците,колко е вярно не знам и ако е вярно пък къде отиват остатъка от разликата в продажната и покупната цена .......предположете вие !

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 16 ное 2006 19:34

didkoltd написа:Един собственик на газстанция ми каза,че газта я купуваме на 12 ст от руснаците,колко е вярно не знам и ако е вярно пък къде отиват остатъка от разликата в продажната и покупната цена .......предположете вие !

ами то е ясно..... 40 стинги за газаджията - 40 стинки за държавата....

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 16 ное 2006 19:40

Vlad777 написа:
Varbona написа:
Благодаря за подкрепата!

:?: :roll:
да не сте му сложили ограничение 0 мнения на ден и ся да се правите :twisted: [/b]

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 16 ное 2006 22:55

didkoltd написа:Един собственик на газстанция ми каза,че газта я купуваме на 12 ст от руснаците,колко е вярно не знам и ако е вярно пък къде отиват остатъка от разликата в продажната и покупната цена .......предположете вие !

Ама природният газ .Пропан бутана илие от Нефтохим или от Румъния или от Гърция. Русията е бая далече и неизгодно с танкери.правете разлика м/ пропан бутн и природен газ.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”