nokiangage написа:Колега gugun4u , може ли да попитам дали си карал с Дебица или Корморан, колко време, при какви условия и с какви други гуми можеш да ги сравниш като коректив? Благодаря предварително за времето и поздрави.
За съжаление съм карал, колата като я купих, собственика/предишния/ беше фен на КОРморан та имах бонус 8 боря 4 летни и 4 зимни, че половината и с нов ДОТ. Отначало се притесних, че спирачките не са в ред. Зимните се плъзгаха на мокро при около 2-5 градуса при елементарни маневри

Пътното поведение на колата беше много по - зле от на предишния ми Голф 4, който беше с 2 годишни континенталки зимни и 4 годишни Hankook - ци летни.

Хубаво, че имаше меракли да ги купят за по 20-30 лева бройката, че финансовия damage беше с една идея по малък, докато купя 8 гуми като хората. Към момента съм с GoodYear и летни и зимни. Един приятел невяваше, че може да са такива галоши, и поради финансови проблеми сложи КОРморан на неговата. Започна зимата /същинската в края на декември/ и по спешност ги продаде и купи втора ръка Клебер, та пак беше по - добре / И взе решението за това, когато ходихме с неговата на кино 2-ри, 3-ти януари, та вечерта, на един от булевардите имаше малко замръзнали химии от тези, които ги мятаха по пътя. Той ме пита що карам толкова бързо, и как мисля да спра на свтофара - карах с около 50, нямаше коли на около набих рязко спирачките, и О чудо колата спря/ 3 дена по късно, си взе Клебер втора ръка. Ако мислиш, че се ебавам, идваш взимаме 4 летни КОРморана, слагаме ги на колата ми, тестваме тръгване, спиране, че и конуси може да наредим някъде, ама само с 1 условие - да не платя аз галошите, че аз за такова пари недавам.
Надявам се съм бил полезен.