не някаква заемка а някое бългърско адекватно отговарящо на условията в БГ.А двамата паляци моментално да се изритат

don hose написа:Ах как не съм я видял темата по рано.Това предаване не става повтарям НЕСТАВА.А защо не се направи едно читаво предаване
не някаква заемка а някое бългърско адекватно отговарящо на условията в БГ.А двамата паляци моментално да се изритат
Vlad777 написа:Ludia написа:т'фа не е ли спам?![]()
не. по темата за шоурума е!
CRX Racing написа:oSViRePql написа:CRX Racing написа:Li4o написа:CRX Racing написа:Така и не видях "Салтото на Иван от Сблъсък"
![]()
![]()
Салтото не е ли в предаването на 14 януари....
Е стига де. На 30.12 казаха, че ще го покажат. Днес пак казаха същото. Сега пък остава за 14-тиАз съм на сватба пък тогава
Ще ти го запишеме ако почерпиш по една домашарка
Това е най-лесно
stil написа:Не ми харесва - много шоу, малко ПОЛЕЗНА информация. Каквито са повечето продукции на bTV. Ама тя цялата телевизия вече е едно голямо шоу. Сигурно целта е да втълпят на зрителите си, че животът е шоу и the show must go on
ACCELERATOR написа:Значи досега (обобщено) всички почти единодушно не харесват водещите. Не е важно като хора какви са, а дали се справят добре. След като са артисти, би трябвало да могат успешно да влязат във всякаква роля. Последното предаване го гледах внимателно, мислейки си за тази тема, и останах с някои впечатления:
1. Водещите изглежда нищо не разбират от автомобили. Дори и да е така, те като артисти би трябвало да могат да оставят обратното впечатление, и затова, че не се справят, поне половината вина е на сценаристите според мен.
2. Цялото предаване ме остави с впечатлението, като че ли се чудят как да запълнят тези само 30-ина минутки, че и по-малко (като махнеш рекламите). Много излишни (и глупави, малко в стил WS Teleshop) диалози м/у двамата водещи, прекалено дълго ми се стори и интервюто. В Top Gear могат да си го позволят, но там предаването не е 30 мин. все пак![]()
Как на Иван Тенчев 3 часа не могат да му запушат устата да говори и да дава интересна и полезна информация, която слушам с интерес, и то за нещо специфично, като Ф1 (темата автомобили като цяло е много по-обширна), а 30-минутното Шоу Рум изглежда като изсмукано през пръстите?
3. От цялото предаване единствените интересни рубрики (за мен) са тези на Sir T. На него се крепи цялото предаване. Но и към него имам малко критика - малко трябва да поработи над "сценичното си присъствие" - т.е. малко по-свободен, да не е толкова скован. Но това идва с времето.
Дано авторите на предаването не приемат мнението ми като заяждане, опитвам се да бъда обективен
blacki написа:Абе musura пиян ли си още или ...
ACCELERATOR написа:3. Но и към него имам малко критика - малко трябва да поработи над "сценичното си присъствие" - т.е. малко по-свободен, да не е толкова скован. Но това идва с времето.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта