Еврото бая ще трябва да се е сринало от тия прасета из ЕС

djvalioj написа:Преди слагах 5-40 на bmw,но сега след като си направих основен ремонт на двигателя, за да ми важи гаранцията от 200 000 км. на двигателя се принудих да сложа този кастрол,(само със него ми дават такава гаранция,ако сложа друго масло отпада гаранцията),а дали е истински или не,времето ще покаже....не казвам че маслото дето се продава тука е лошо или не,просто така е при мен...
vwclub.bg написа:VWclub.bg вече предлага маслата на MOTUL, които са с гарантиран произход от Prospeed - официален дистрибутор за България.
Само в онлайн магазина на клуба - fanshop.vwclub.bg маслата са със сериозна отстъпка за всички регистрирани във форума!
За повече информация на ЛС
Stivi написа:vwclub.bg написа:VWclub.bg вече предлага маслата на MOTUL, които са с гарантиран произход от Prospeed - официален дистрибутор за България.
Само в онлайн магазина на клуба - fanshop.vwclub.bg маслата са със сериозна отстъпка за всички регистрирани във форума!
За повече информация на ЛС
Това е много добре ама цените хич не са конкурентни на един много известен пловдивски магазин от където доста хора пазаруват,или отстъпката е куца или....не знам
w_smith написа:Аз карам с Мотул специфик 505,01 на колегата от Полвдив, но мисля да взема от клуба. Нещо пловдивското ми се струва чак съмнително евтино. Разлика от 41,40 лв. ми се струва прекалено съмнителна.
Stivi написа:w_smith написа:Аз карам с Мотул специфик 505,01 на колегата от Полвдив, но мисля да взема от клуба. Нещо пловдивското ми се струва чак съмнително евтино. Разлика от 41,40 лв. ми се струва прекалено съмнителна.
Разликата за 5л туба е 15лв а не 41,40 нещо май си объркал разфасовките които си сравнявал или маслата....
w_smith написа:Stivi написа:w_smith написа:Аз карам с Мотул специфик 505,01 на колегата от Полвдив, но мисля да взема от клуба. Нещо пловдивското ми се струва чак съмнително евтино. Разлика от 41,40 лв. ми се струва прекалено съмнителна.
Разликата за 5л туба е 15лв а не 41,40 нещо май си объркал разфасовките които си сравнявал или маслата.... :idea:
Сметни разликата между Проспийд и колегата от Пловдив, грам не съм се объркал. Освен това има разлика в етикетите на пловдивския Мотул и този от офиц. вносител. Нали не си мислиш, че някой работи без печалба?
Stivi написа:w_smith написа:Stivi написа:w_smith написа:Аз карам с Мотул специфик 505,01 на колегата от Полвдив, но мисля да взема от клуба. Нещо пловдивското ми се струва чак съмнително евтино. Разлика от 41,40 лв. ми се струва прекалено съмнителна.
Разликата за 5л туба е 15лв а не 41,40 нещо май си объркал разфасовките които си сравнявал или маслата....
Сметни разликата между Проспийд и колегата от Пловдив, грам не съм се объркал. Освен това има разлика в етикетите на пловдивския Мотул и този от офиц. вносител. Нали не си мислиш, че някой работи без печалба?
Айде сега цъкни на двете линкчета и внимателно сравни цените,едното е от пловдивското другото от форумния магазин,ако после ми кажеш къде виждаш разлика от 41лв за тези ЕДНАКВИ масла ще те призная за магьосникВече ако ти си намерил някъде някаква цена на Проспийд от 125лв за туба това си е твой проблем
![]()
http://bparts-bg.com/product/17/5w40-specific-505-01-5-litra.html
http://fanshop.vwclub.bg/motul-specific-vw-505-01-5w40-5l
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта