С какво миете колата?
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: С какво миете колата?
тия от телешопа ги остави.преди време я миех с едно старо препаратче ws2000 шампоан,супер работа върши ама много активен към боята и на третия ден е прашасала нацяло.сега ползвам най-обикновен РЕКС шампоан и 2 3 седмици си стои почти чиста и лъскава колата
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
С вода бе колега със масло ли да я мия
Така това горе беше малко
ама не се сдържах просто иначе по темата хората в авто мивката си знаят работата. Нямам нерви да си мия колата колкото и да я обичам 

Така това горе беше малко

- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
Аз моята я мия или на 5-минутката, с препарата там дето го пуска четката (не го знам какъв е), или на работа с маркуч, четка и какъвто препарат намеря.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.Реших и аз да споделя- в Събота по идея от съфорумец си измих колите - 2бр. с PUR с "алое вера" и О - ЧУДО
.Колите светнаха като нови ,особено дъртия"Рендо"-Клио.При Голфа ефекта е също много добър-чист и лъскав,дори след ден-два по прашните улици.Пробвал съм какво ли не,защото съм на мнение, че никой не може да ми измие колата като мен за по-малко от 25,00лв.Писнало ми е от мърлячи по автомките.Процедурата е проста-разтворих си препарат в пулверизатор 10:1 и след обилно намокряне с маркуч,напрръскване обилно с препарат и търкане с четка(с гъба с драска боята) х 2пъти, обилно изплакване и подсушаване с гюдерия!Дерзайте! 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
малко към темата ,но някой дали е виждал Такива някъде в бг,или да почвам да ги доставям 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
LILO&STICH написа:малко към темата ,но някой дали е виждал Такива някъде в бг,или да почвам да ги доставям
Направи промоция на продуктите на някоя месечна сбирка - и тогава ще ти кажем

Не съм ги мяркал иначе

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re:
stanimir написа:Искам и аз да си кажа "мъката", или по-скоро да изкажа недоумението си по почина на Роберта.За да не отварям нов атема-чудя се,защо и на какво основание, и къде е беше написано по самата тема, бе заключен КАТ пост-а?
Нещо не ми стана ясно?
Че ще има акция - ок, но защо бе заключена тая тема?
А некой да обясни на ТЪПАТА ми главня?
Страх ни е от.....?
Или?
Друг път червения мод едит го виждам нон-стоп и катинара вече го сънувам като картинка, а този път......
Не че съм примрял по темата, но имаше какво да се пише вътре. Освен това,ако е имало оплюващи катаджиите коментари или пр. могло е (надявам се) само те д абъдат изтрити.
Буди недоумение.
Огромен Офф
Човече , ти с тоя правопис.... точно 10 мин. седя гледам и чета и прочитам и сглобявам пъзела за да получа ясна представа за това какво искаш да кажеш....
По темата
1. ОМВ - само чиста вода, първо мокря, после си нося гъба и шампоан (Дайтона от бриколаж 7 кинти , 1 година и отгоре ми стигна) сипя малко върху кошника, търкам пяна яко , после пак чиста вода, после пак шампоан , после изплаквам два пъти и подсушавам с една стара хавлия (милион пъти по добре от гюдерия, и гюдерия имам но не я ползвам)
2. В Ямбол , 5 лева външно, момчетата се стараят, колата излиза на 6 после удрям вакса и си свиркам....
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Само с вода 

С дъждовна вода,т.е. когато завали.Работя на прашно място и немога да я мия всеки ден 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес я измих с 5 кофи вода и малко веро ехо
стана екстра
стана екстра
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ходя на автомивката в обеля,на само обслужване.И там я мия с техния препарат,и съм доста доволен.За 4лв си я измивам от вън и от вътре.Иначе е 16.
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rosen79 написа:Аз ходя на автомивката в обеля,на само обслужване.И там я мия с техния препарат,и съм доста доволен.За 4лв си я измивам от вън и от вътре.Иначе е 16.
Потвърджавам ! а на ОМВ то си е пълна набутвация

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Обикновено си я мия самичък в двора с маркуча. Купувам си ефтин препарат за чинии от онези с омекотител за ръцете (от рода на ЕХО). Не взимам агресивни неща като ТЕСТ. Разтварям си в една кофа малко препаратче и с мека четка действам 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Когато ходя на село я мия с кофа и четка. Първо слагам на дъното на кофата малко препарат за чинии и минавам колата с четката. След това пак с четката с чиста вода изплаквам. Не става перфектно, но определено е по-добре от колкото на ОМВ със стотинките.
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Аз пък си имам една Фея
С гъба и Фея за чинии 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”