Какво да си взема първо... ВЗЕХ РЕШЕТКАТА - снимки
Nadya_ написа:...айде стига си влизал в безмислени спорове!
Колата си излиза сток от завода, а от тук нататък...всеки сам решава какви промени да направи по нея, и дали да ги прави изобщо!
Nadya_ написа:
А ако мислиш да пръснеш мигачите- не забравяй и блендичките :D

Ама въобще не ми се спори,а и още повече с жена

Вярно,по красиво ще стане,а дали по-практично - не се знае

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако иска да са му черни и най-вече комплект кристални (халогени и мигачи) тоест едно цяло колегата да погледне FK
Мисля този пдф файл ще му свърши работа за стопове фарове и халогени
в случай колега,че не ти се отваря трябва да имаш инсталирана програмата Acrobat reader ( казвам го за всеки случай,а ти можеш да го знаеш) както можеш да знаеш какво рпедлагат ФК но аз да си кажа 
Мисля този пдф файл ще му свърши работа за стопове фарове и халогени

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
не знам за фабри4ното ,ама ако само се лакират мига4ите с блендите -ефекта е доста поразителен;като същевременно не се нарушава осветяването на лампитеДаскала™ написа:Nadya_ написа:...айде стига си влизал в безмислени спорове!
Колата си излиза сток от завода, а от тук нататък...всеки сам решава какви промени да направи по нея, и дали да ги прави изобщо!Nadya_ написа:
А ако мислиш да пръснеш мигачите- не забравяй и блендичките :D
![]()
Ама въобще не ми се спори,а и още повече с жена![]()
Вярно,по красиво ще стане,а дали по-практично - не се знае
има и фабри4ни модели със затъмнени елементи по осветителната система;така 4е колежката маи е права

така 4е смело напред колега-голф4ето иска още

niks76 написа: не знам за фабри4ното ,ама ако само се лакират мига4ите с блендите -ефекта е доста поразителен;като същевременно не се нарушава осветяването на лампите
има и фабри4ни модели със затъмнени елементи по осветителната система;така 4е колежката маи е права![]()
Франсоа,как да се лакират елементите?Със спрей Дупли Колор,нали?Боя + лак!Ефекта наистина е поразителен и?Лампите наистина се виждат пак след това,ама............има огромна разлика от фабрично затъмнени елементи и собственоръчно затъмнени такива

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Даскале -нищо ли4но ама се вижда 4е от лакиране;автомобилен ЛАК за боя не разбираш;има си бояджии за целта които си знаят работата;но в слу4ая е важното какво ще предпо4ете колегата с голфа ,а не нашите споровеДаскала™ написа:niks76 написа: не знам за фабри4ното ,ама ако само се лакират мига4ите с блендите -ефекта е доста поразителен;като същевременно не се нарушава осветяването на лампите
има и фабри4ни модели със затъмнени елементи по осветителната система;така 4е колежката маи е права![]()
Франсоа,как да се лакират елементите?Със спрей Дупли Колор,нали?Боя + лак!Ефекта наистина е поразителен и?Лампите наистина се виждат пак след това,ама............има огромна разлика от фабрично затъмнени елементи и собственоръчно затъмнени такиваGTI стоповете на Тройка са фабрично затъмнени,но в същото време си имат светлоотразител на мястото на габарита
А дали обикновения стоп като го мацнеш с Дупли Колор ще запази същите си свойства както преди
НИКОГА
ако оби4аш използваи ника ми за обръщения;защото малко не върви да се обръщаш към 4овек(които не познаваш)както ти падне;рядко пиша празни приказки -ама не мога да разбера защо само се нахвърляш срещу вси4ко и вси4ки.ако имаш нещо да ми кажеш(даваи на ли4ни)а ако можеш да из4акаш -на тази месе4на сбирка ще бъда на линия в БГ и може и ли4но да се доизясним ,ако има за какво
извинявам се за офа
към колегата:посъветваи се с някои бояджия да ти обясни ефекта за лакиране и после си преценяваш сам

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еййй стига сте се врънкали за глупости...
Малко фото от днес.... Поиграх си и с Фотошопа набързо....
Утре или други ден ще ходя за спрейче, за да ги затъмня...
А дали няма такъв спрей, който да ги направи светли.. или това са фантазии...
Снимчиците...
Леко Фотошоп...
днеска на обяд се развозвах с тая сладурана...
и един баварец с джанти като мойте...

Малко фото от днес.... Поиграх си и с Фотошопа набързо....
Утре или други ден ще ходя за спрейче, за да ги затъмня...
А дали няма такъв спрей, който да ги направи светли.. или това са фантазии...

Снимчиците...

Леко Фотошоп...
днеска на обяд се развозвах с тая сладурана...

и един баварец с джанти като мойте...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:Ludia написа:я направи ребрата сиви
цъъъъъ
ако цялата броня беше сива щеше да е добре
ама така е по-добре
иначе на живо са мноу добри тия джанти
п.п. абре това куче... да не сдави котето?!?
Драго аз разбрах че ще прави и броните сиви....
на фото шопа направи ребрата сиви.та тази снимка където е със сива броня
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”